• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

İnş cnm bebislerimiz bize tutunmustur ben gitmeden önce pazar günüde idrar testi yapicm evde oda pozitif çıkarsa vardır bebis dua edin kızlar

inşallah canım inşallah ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 2 kez kimyasal yaşayınca korku oluyor dualarımdasın canım haberini bekliyorum

Merhaba kızlar ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğneden 11gün geçti sabah test yaptım çok hafif bi ikinci çizgi çıktı kasık ağrım ve gögüs ağrım var sizce ilacın etkisi midir bu ikinci çizgi adetime 3gün var

sanırım aynı durumdayız canm inşallah bebişlerimiz gelmiştir bizimledir pazartesi kan testi yaptır istersen benim daha adetime 5 gün var ben de pazartesi yaptırmayı düşünüyorum

sanırım aynı durumdayız canm inşallah bebişlerimiz gelmiştir bizimledir pazartesi kan testi yaptır istersen benim daha adetime 5 gün var ben de pazartesi yaptırmayı düşünüyorum

Bende iki ay önce doğal yoldan kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk defa kullandım bu ilaçlarıda inşallah hepimizinki olmuştur bu ay pazartesi gitmek istiyorum ama korkuyorum kanda çıkmayacak diye :(

Insallah kizlar insallah hepimizinki tutmusturda buraya hamileyiz diye yazariz insallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kiminin hemen oluyor kimilerde bizim gibi ugrasmak zorunda kaliyor. Ablam mesela benden sonra evlendi 7inci ayinda hamile kaldi cok kötü bisey biliyomusunuz hem seviniyosun hemde ona baktikca üzülüyosun. Ablam bebise giysi fln aldikca cok imreniyorum üzülüyorum ama belli etmiyorum ona. Ablaminda hamile kaldigini ögrendiginde bile demistiki adet ollacakmisim gibi agrim var ya yanlissa idrar testi diyordu simdi 4üncü ayinda ve bende hala bisey yok :)

Canım hayırlısı inşaALLAH.zamanlarımız aynı.bende adet belirirleri bbaşladı.sanırıö crinone kullanıyorum diye olmadım daha.önümüzdeki salı tahlilim var.hamile değilsem ilacı bırakıp adet olmayı beklicem.

Crinone ne icindi cnm insallah hamilesindir bende idrar yolu iltihabi oldum igneden 4 gün sonra ondan olmadi diye düsünüyorum yinede belli olmaz cnm bakalim cünkü herkesde adet olacakmis gibi agrim var diyor hayirlisi olur insallah

Crinone ne icindi cnm insallah hamilesindir bende idrar yolu iltihabi oldum igneden 4 gün sonra ondan olmadi diye düsünüyorum yinede belli olmaz cnm bakalim cünkü herkesde adet olacakmis gibi agrim var diyor hayirlisi olur insallah
Crinone bebek oluştuysa tutunsun düşmesin diye veriliyomuş canım.hormonmuş

Bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay çatlatma iğnesi oldum. Ama olmadı bu ay yine klomen kullandım bu gün kontrole gittim. Yolda acaba iğneyi kendim yapabilirmiyim diye düşünürken hiç yumurta göremedi Dr . Üstelik geçen ay klomeni günde bi tablet kullanırken bu ay günde iki tablet kullandım:( bu gidişle vaz geçecem. Çok üzgünüm moralim yerlerde sürünüyor

Bende iki ay önce doğal yoldan kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk defa kullandım bu ilaçlarıda inşallah hepimizinki olmuştur bu ay pazartesi gitmek istiyorum ama korkuyorum kanda çıkmayacak diye :KK43:

inşallah canım inşallah pazartesi kaçıncı gün oluyor senin

Bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay çatlatma iğnesi oldum. Ama olmadı bu ay yine klomen kullandım bu gün kontrole gittim. Yolda acaba iğneyi kendim yapabilirmiyim diye düşünürken hiç yumurta göremedi Dr . Üstelik geçen ay klomeni günde bi tablet kullanırken bu ay günde iki tablet kullandım:KK43: bu gidişle vaz geçecem. Çok üzgünüm moralim yerlerde sürünüyor

Hic üzülme canim herseyin vakti zamani var bendede ilk kullandigimda fazla büyümemisti yumurtaliklar igne flnda vermemisti ikinci kullanmamda biraz daha iyidi ama yine cok iyi gelismemisti ben bunu 3. Kullanmamda anladim doktor iyi diyor her seferinde ama moral bozmamak icin galiba bu ay ücüncü kullanisim ve 10 günde yumurtalara bakmaya gittim iki yumurta büyümüstü 18 mm biri digeri 14 bucuk bu her zamankinden iyidi ignede vuruldum simdi beklemekteyim insallah 3.de olmustur artik seninde olur insallah

Bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay çatlatma iğnesi oldum. Ama olmadı bu ay yine klomen kullandım bu gün kontrole gittim. Yolda acaba iğneyi kendim yapabilirmiyim diye düşünürken hiç yumurta göremedi Dr . Üstelik geçen ay klomeni günde bi tablet kullanırken bu ay günde iki tablet kullandım:KK43: bu gidişle vaz geçecem. Çok üzgünüm moralim yerlerde sürünüyor
Hayır canım sakın vazgeçme! Klomen den daha etkili ilaçlar var onlara başlatır doktorun.zor şeyler bunlar.bizde de hiç bir sorun kalmadı artık diyrouz.miyom alındı tüplere bakıldı spermlere bakıldı herşey yolunda görünüyo ama olmuyo.üzme kendini lütfen.olcak bir gün.çocuk olsa da intihanmış olmasa da imtihanmış öyle derler.sabır arkadaşım sabır

Ya ben birsey soracam kizlar aranizda ates ölcende varmi? Ben ölcüyordum bi ara düzenli yumurtlama günleri ögrenmede iyi bi yöntem sonra birakmistim ölcmeyi bu ayda ölcmeye basladim 5 gün önce 36.0di sonra yavas yavas yükselmeye basladi bugun 36.5 oldu adet günü düsüyor genelde aranizda bunuda denemis olan varmi?

Tşk arkadaşlar moral verdiniz. Ama beni umutsuzluğa düşüren geçen ay tek tabletle yumurta büyümüşken bu ay iki tabletle hiç görünmemesi. Dr diyorki git bu üç dört gün eşinle birlikte ol.belki yumurta çatlamıştır. Öyle olsa 1.5 yıldır hiçmi yumurtanın çatladığı zamana denk gelmedi. Evde otur bekle der gibi bişey. O zaman niye Dr a gidiyorum ki Offf offf

Tşk arkadaşlar moral verdiniz. Ama beni umutsuzluğa düşüren geçen ay tek tabletle yumurta büyümüşken bu ay iki tabletle hiç görünmemesi. Dr diyorki git bu üç dört gün eşinle birlikte ol.belki yumurta çatlamıştır. Öyle olsa 1.5 yıldır hiçmi yumurtanın çatladığı zamana denk gelmedi. Evde otur bekle der gibi bişey. O zaman niye Dr a gidiyorum ki Offf offf
Canım doktorun güve vermiyorsa değiştir.bu süreçte doktorun verdiği güvende çok önemli.bende neleriyle karşılaştım ne paralar harcadık.olsaydı da harcansın sorun değil.ama insanın içi acıyo her olmadığında.sonunda kendimi emin ellerde hissettiğim,her sözüne güvendiğim ve herkes tarfından başarılı anlatılan mütavazi bir doktor buldum.oluru olmazı açıkça söylüyor.olumsuza çareyi de söylüyor.mesela bana hemen tüp bebek yapalım hiç uğraştırmayalım seni dedi ama ben normal yolla olur ümidiyle klomenle başladım.istese bunu o teklif ederdi her gittiğimde benden para alırdı işine bakardı.en son tüp bebek derdi.uzun lafın kısası arkadaşım bence güveneceğin ve seveceğin bir doktorla yoluna devam et.

Canım doktorun güve vermiyorsa değiştir.bu süreçte doktorun verdiği güvende çok önemli.bende neleriyle karşılaştım ne paralar harcadık.olsaydı da harcansın sorun değil.ama insanın içi acıyo her olmadığında.sonunda kendimi emin ellerde hissettiğim,her sözüne güvendiğim ve herkes tarfından başarılı anlatılan mütavazi bir doktor buldum.oluru olmazı açıkça söylüyor.olumsuza çareyi de söylüyor.mesela bana hemen tüp bebek yapalım hiç uğraştırmayalım seni dedi ama ben normal yolla olur ümidiyle klomenle başladım.istese bunu o teklif ederdi her gittiğimde benden para alırdı işine bakardı.en son tüp bebek derdi.uzun lafın kısası arkadaşım bence güveneceğin ve seveceğin bir doktorla yoluna devam et.
Doktorumu yeni değiştim. Dediğin gibi ilki güven vermiyordu. İlki yrd doç idi. Bu doç. İkiside aynı şeyleri söylüyor. Artık git adetin ikinci günü gel lafını duymaktan midem bulanıyor :(

canım benim bi arkadaşıma doktor şunları söylemişti aynen yazıyorum "bebek olması sadece tıbbi değil bazı şeyleri zamana bırakmak lazım " yani doktor tevekkül diyor sakın umutsuzluğa kapılma Allah'ın gücüne gider zamanı vardır belki olsa da hayırlı olmayacaktır sen elinden geleni yap takdir Allah'ın

canım benim bi arkadaşıma doktor şunları söylemişti aynen yazıyorum "bebek olması sadece tıbbi değil bazı şeyleri zamana bırakmak lazım " yani doktor tevekkül diyor sakın umutsuzluğa kapılma Allah'ın gücüne gider zamanı vardır belki olsa da hayırlı olmayacaktır sen elinden geleni yap takdir Allah'ın
Doğru söylüyorsun canım sağol. Sabah iğneyi kendim nasıl yapacağımı sorarım diye düşünürken o aşamaya gelmek bile lütufmuş. Allah tan gelene bin şükür. Sadece yaşım 37 o yüzden zamana bırakmak istemiyorum. Ama yapacak bişeyde yok. Arkadaşlar cvp yazan herkese teşekkürler. Rabbim isteyen kümsenin kucağını hayırlısıyla boş bırakmasın

Kizlar merhaba.ben de bu iki ilaci kullandm bugun 12.gun igneden snra.idrar testi yaptm pozitif cikti.sizce hala ilacn etkisi mi

Back