Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Hayırlı uğurlu olsun eşiniz de sorun varmıydı acaba yoksa sebepsiz mi olmuyordu ?

Yakı bandının faydası var mı yani ? Bir yerden mi duymuştunuz ?

Bu siteden duyd faydasi vai.bilmiyorum yaptm diye belki.sizede fayda saglar ama.bir akrabamiz in 3 yildir olmutrdu yaki kullanmis su an 8 haftlik hamileymis
Benim kaynanam da demişti bir defa yapmıştım ama açıkçası pek inanmadığım için erken çıkarmiştım. Keşke bir hafta öncesinde konuşmuş olsaydık geçen cuma iğnemi vurdurdum

kızlar ya bu klomen ve ovitrelle kullanıpda gebe kalan arkadaşlarım. ne gibi belirtiler oldu sizde sol göbek deliğinin yanında batma oldumu, kokuda hassasiyet. vs.

Ben iki yıl önce klomen ile ilk gebeliğimi yaşamıştım otururken kasıklarsa iğne gibi batma hissi göğüslerde aşırı şişlik ve ağrı ve sol tarafta ağrı ve baş dönmesi olmuştu. Hatırladıklarım bunlar :) ama gebelik iki ay sonra sonlandırılmak zorunda kaldı. Şimdi başka tedavilere geçtik. Hayırlısı.

Günaydın, ben de bugün 2. çatlatma iğnemi oldum. İnşallah bunda tutar. Yeni yıl hepimize sağlıklı bir evlat versin inşallah : )

Bende bu gün dr.a gittim adetimin 14. Günü bi yumurtam 18 mm olmuş her iki taraftada daha küçük bi kaç yumurta var yarın iğne yapalım dedi istemedim haftaya kontrolüm var bakalım kendiliğinden çatlicak mı

Nasıl gidiyor bayanlar.Son durumlar nasıl bayadır yazamadım buraya

İyi akşamlat kızlar. Tüm yazılanları okudum.bende bugün klomene başladım datin 13.günü de kontrolüm var yumurta takibi yapıp iğne vurucakmış..inş hayırlısı olur.buradan birbirimize destek olmak çok güzel

merhaba kızlar bende yeni ye oldum. yazılanları okudum üzülerek ağlayarak aynı durumda olan ne cok arkadaş varmış meğer. rabbim inşallah en kısa zamanda bize de nasip eder. bende 5 aydır bekliyorum o güzel haberi almayı ama olmuyor malesef. klomen+çatlatma iğnesi oldum 15. günde regli oldum. psikolojim altüst oldu artık hiç tadım yok işe gelip gidiyorum ruh gibi. hayırlısı böyle belki rabbim hayırlısı neyse onu yaşatır kuluna diyerek hep teselli ediyorum kendimi.

Rabbim yardımcın olsun canım.hepimizin inş..ne problem var sende ?ilk klomen kullanışın mı ?

Rabbim yardımcın olsun canım.hepimizin inş..ne problem var sende ?ilk klomen kullanışın mı ?
evet ilk kullanımım. bı sorun gorunmuyor hatta gecen yaz surprız sekılde hamıle kaldım ama bebegımın kalp atısları olusmadıgı ıcın alındı. 6 ay once polıkıstıkoverım vardı ılac tedavısıyle gectı sukur ama yıne olmuyo bebegım. hıkmetınden sual olunmaz ama nasıl dayanıcam bılemıyorum

Rabbim yardımcın olsun canım.bir problem yoksa klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok arkadaşımız var.Allahın izniylr senin dr olur arkadaşım.hiç üzülme stres yapma.gebelik hep sürpriz zamanlarda oluyor. Benim de hiç beklemediğim bir zamanda olmuştu. Şimdi pko var diolar.klomenim yeni bitti yarın yumurta takibi var sonra iğne ve ucu görünmeyen bir yol...aslında altın kural no stress..ama o da bizi bozuyor

IArkadaşlar merhaba.ben bu ay ilkkez klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.iğnenin 10.günündeyim.kasıklarımda baskı var sanki şişmiş gibi oturunca.ilişki sırasında da ağrım oluyor.böyle şeyler yaşayan oldu mu?dün biri hamile kalmış olabilirsin rahimbağları uzarken ağrı olır dedi.ben kistten korkuyorum.bana yardım edermisiniz

canım bende ilkkez kulladım ama hamilelik olmadı bende 15. günde regl oldum normal seyrınden 4 gün önce geldi.sendeki durumları yaşamadım ama sadece iğnenin ertesi günü kasıklarımda ağrı çok oldu. ınsallah hamilelik olmuştur sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…