• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

canım bende ilkkez kulladım ama hamilelik olmadı bende 15. günde regl oldum normal seyrınden 4 gün önce geldi.sendeki durumları yaşamadım ama sadece iğnenin ertesi günü kasıklarımda ağrı çok oldu. ınsallah hamilelik olmuştur sende.
amin canım teşekkür ederim cevap verdiğin için.inşaALLAH Rabbim hepimize nasip eder

Kızlar merhaba bende şimdi otrivelle iğnemi oldum geldim bakalım hayırlısı artık bundan sonrası..

merhaba kızlar ben sitede yeniyim bu ay klomen kulladım doktorum 2 tane çok güzel yumurta oluşmuş dedi 10 ocak salı günü sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. bu sabah idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı sizde hamile olabilir miyim? bu durumda olup hamile kalan oldu mu?

merhaba kızlar ben sitede yeniyim bu ay klomen kulladım doktorum 2 tane çok güzel yumurta oluşmuş dedi 10 ocak salı günü sabah ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı. bu sabah idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı sizde hamile olabilir miyim? bu durumda olup hamile kalan oldu mu?

Canım ben doktora sordum ne zaman test yapayım dedim o da adetin gecikmeden yapma yanıltır diğer zamanlar dedi.tarihin gecikti mi ?inşş hamilesindir canım inşşş

Canım ben doktora sordum ne zaman test yapayım dedim o da adetin gecikmeden yapma yanıltır diğer zamanlar dedi.tarihin gecikti mi ?inşş hamilesindir canım inşşş

inşallah canım sağol daha geçmedi 6 günüm var hatta ama dayanamadım yaptm:) sen ne durumdasın

inşallah canım sağol daha geçmedi 6 günüm var hatta ama dayanamadım yaptm:) sen ne durumdasın
Canım inşaALLAH hamilesindir.durumumuz ve zamanlarımız aynı.benimde 6 gün sonra tahlilim var.doktor kesinlikle idrardan test yapma yanıltır dedi.kanda bakıcaklar.crinone jel kullanıyormusun?birde kasıklarımda baskı var benim otururken yada beraber olurken.sende de oluyormu?

Cnm bende 11.ocak oldum iğne bugün test yaptım benimde ikinci çizgi biraz açık renkte çıktı bende kan tahlili verdim 5.6 çıktı doktor pazartesi tekrarliyalim testi dedi yukselmisse değerin hamilelik vardır dedi zaten yoksa değerin duser dedi inş ilaç etkisinden çıkmamıştır pozitif

Canım inşaALLAH hamilesindir.durumumuz ve zamanlarımız aynı.benimde 6 gün sonra tahlilim var.doktor kesinlikle idrardan test yapma yanıltır dedi.kanda bakıcaklar.crinone jel kullanıyormusun?birde kasıklarımda baskı var benim otururken yada beraber olurken.sende de oluyormu?

inşallah canm Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah.. hayır bana jel vermedi doktor. benim kasıklarımda çok ağrı var 2 gündür adet olacam sanki bi de karnım çok şiş anlamadım.. daha önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım hiç böyle şeyler olmamıştı.

Canım ben iğnemi daha dün oldum.kasık ağrısı yaptı çok.inş gebelik oluşur.umutlanmak hiç istemiyorum çok üzülüyorum sonra :( sende inş hamilesindir mutlaka hbr et buradan bize ;)

Cnm bende 11.ocak oldum iğne bugün test yaptım benimde ikinci çizgi biraz açık renkte çıktı bende kan tahlili verdim 5.6 çıktı doktor pazartesi tekrarliyalim testi dedi yukselmisse değerin hamilelik vardır dedi zaten yoksa değerin duser dedi inş ilaç etkisinden çıkmamıştır pozitif

ay canım inşallah hamilesindir.. ilaç etkisi 7-8 günde geçer diye biliyorum ben o yüzden test yaptım bugün. kendine dikkat et kalbini ferah tut pazartesi güzel haberini bekliyorum hatta ben de giderim büyük ihtimal inşallah güzel sonuçlarla döneriz:)

inşallah canm Allah isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah.. hayır bana jel vermedi doktor. benim kasıklarımda çok ağrı var 2 gündür adet olacam sanki bi de karnım çok şiş anlamadım.. daha önce 2 kez kimyasal gebelik yaşadım hiç böyle şeyler olmamıştı.

Cnm kimyasal olduğunda da çatlama iğnesi olmış muydunuz? Kasık ağrın falan olmamış mıydı ?

Canım ben iğnemi daha dün oldum.kasık ağrısı yaptı çok.inş gebelik oluşur.umutlanmak hiç istemiyorum çok üzülüyorum sonra :KK43: sende inş hamilesindir mutlaka hbr et buradan bize :KK66:

hadi inşallah canım.. kasık ağrısı çatlamanın olduğunu gösterirmiş sanırım bende de baya olmuştu. umutsuz olmuyor ama çok da kapılmamak lazım sanırım Allah isteyen bütün kullarına verir inşallah..

Cnm kimyasal olduğunda da çatlama iğnesi olmış muydunuz? Kasık ağrın falan olmamış mıydı ?

hayır canım ben doğal yoldan 2 kez geçirdim kimyasal gebeliği. bu ay ilk kez ilaç kullandım gebelik için. hiç ağrı filan hissetmedim ikisinde de

hadi inşallah canım.. kasık ağrısı çatlamanın olduğunu gösterirmiş sanırım bende de baya olmuştu. umutsuz olmuyor ama çok da kapılmamak lazım sanırım Allah isteyen bütün kullarına verir inşallah..

Aminnn inşş..hepimize..güzel haberleri bekliyorum mutlaka paylaşın ki umut olsun bize ;)

hayır canım ben doğal yoldan 2 kez geçirdim kimyasal gebeliği. bu ay ilk kez ilaç kullandım gebelik için. hiç ağrı filan hissetmedim ikisinde de

Bem iğneyle geçirdin sandım canım.bende kimyasal gebelik geçirdim kendi kendime benim de hiç ağrım sızım olmadı ta ki kanamam olana kadar.herşeyin hayırlısı artık..

Merhaba bende sizinle ayni durumdayim. Yani bende bu ayin 10da catlatma ignesi vuruldum ondan önce klomen kullandim 5 gün bu ücüncü kez denemem klomeni umarim bu defa iyi sonuclar alirim. Henüz test yapmadim acikcasi adet olacakmisim gibi bel agrisi kasik karin agrim var bu aydanda umutlu degilim pek. Bu arada 2 bucuk yillik evliyim; 2 yildir ugrasiyorum bi sorun yok ama olmuyor iste :( Hic hamile kalmadim simdiye kadar ve denemedigim kür cay fln kalmadi herhalde. Bu arada siz simdi uyumussunuzdur ben avusturyada yasiyorum 2 saatlik saat farkindan dolayi burda saat daha 10 bucuk siz sabah okuyacaksiniz belki ama ben okuyunca sizinkileri paylasmak istedim. Türkcem kötü olabilir biraz kusura bakmayin :) iyi geceler :KK15:

ay canım inşallah hamilesindir.. ilaç etkisi 7-8 günde geçer diye biliyorum ben o yüzden test yaptım bugün. kendine dikkat et kalbini ferah tut pazartesi güzel haberini bekliyorum hatta ben de giderim büyük ihtimal inşallah güzel sonuçlarla döneriz:)
İnş cnm bebislerimiz bize tutunmustur ben gitmeden önce pazar günüde idrar testi yapicm evde oda pozitif çıkarsa vardır bebis dua edin kızlar

Benim de bu sabah adet sancım haifif hafif başladı.sanırım olmadı.her ay kendime adet ağrısı da hamilelik belirtisi diye söyülüyorum.ama bu sefer diyorum ki kendime malesef adet olcaksın.çünkü hiç yanıltmıyor bu sancı.tahlil gnümü bile beklemcem artık.napim :( elimden gelen herşeyi yapıyorum verecek olan ALLAH.inşaALLAH senden güzel haberler alırız canım

Merhaba bende sizinle ayni durumdayim. Yani bende bu ayin 10da catlatma ignesi vuruldum ondan önce klomen kullandim 5 gün bu ücüncü kez denemem klomeni umarim bu defa iyi sonuclar alirim. Henüz test yapmadim acikcasi adet olacakmisim gibi bel agrisi kasik karin agrim var bu aydanda umutlu degilim pek. Bu arada 2 bucuk yillik evliyim; 2 yildir ugrasiyorum bi sorun yok ama olmuyor iste :KK43: Hic hamile kalmadim simdiye kadar ve denemedigim kür cay fln kalmadi herhalde. Bu arada siz simdi uyumussunuzdur ben avusturyada yasiyorum 2 saatlik saat farkindan dolayi burda saat daha 10 bucuk siz sabah okuyacaksiniz belki ama ben okuyunca sizinkileri paylasmak istedim. Türkcem kötü olabilir biraz kusura bakmayin :) iyi geceler :KK15:
Canım hayırlısı inşaALLAH.zamanlarımız aynı.bende adet belirirleri bbaşladı.sanırıö crinone kullanıyorum diye olmadım daha.önümüzdeki salı tahlilim var.hamile değilsem ilacı bırakıp adet olmayı beklicem.

Merhaba kızlar ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğneden 11gün geçti sabah test yaptım çok hafif bi ikinci çizgi çıktı kasık ağrım ve gögüs ağrım var sizce ilacın etkisi midir bu ikinci çizgi adetime 3gün var

Back