- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 34
İnşallah Can'ım Allah tez zamanda nasip etsinMerhaba hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza ins. Bende gecen ay cektirdim hsg bu ayda femara. Ve catlatma ignem yapildi bekloyorum ins bende hamileyimdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Can'ım Allah tez zamanda nasip etsinMerhaba hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza ins. Bende gecen ay cektirdim hsg bu ayda femara. Ve catlatma ignem yapildi bekloyorum ins bende hamileyimdir.
Hayır çektirmedim canımCanım rahim filmi çektirdin mi hiç
canımm hayırlı olsun çok sevndim.Şimdi gördüm daha :)Kızlar hamileyim Hsg sayesinde :))
Can'ım Allah razı olsun ben çektirdiğim ay hamile kaldım bi Dene istersenHayır çektirmedim canım
Doktor hiç rahim filmi istemedi bendenCan'ım Allah razı olsun ben çektirdiğim ay hamile kaldım bi Dene istersen
Canım eski doktorum ben den de istememişti başka dr a gittim hani filmin Dedi şok oldum yok dedim hemen çektir Dedi ve hamile kaldımDoktor hiç rahim filmi istemedi benden
Can'ım bazen kanallar tıkalı ya da işte tüpler yapışık olabiliyormuş rahim filmi çekilirken ilaç veriyorlar porçöz gibi düşün o açıyor herşeyi spermin ilerlemesi döllenmesi kolay oluyormuşYaa ben bu rahim filmi konusunda biraz cahilim canım. Bu sonuçta kanallara bakma amaçlı değilmi ne özelliği varki hamile kalınıyor yani.Bi kaç kişidenn daha duydum çektirdiğim ay hamile kaldım diye çünkü
Can'ım bazen kanallar tıkalı ya da işte tüpler yapışık olabiliyormuş rahim filmi çekilirken ilaç veriyorlar porçöz gibi düşün o açıyor herşeyi spermin ilerlemesi döllenmesi kolay oluyormuş
İnş. Bebiş vardır ama bi kaç gün bekle tekrar yap o zaman kesin sonuç çıkar cnmMrb bayanlar... bende klomen ve inofolic kullandim aralik 7 de ovitrelle igne oldum igneden 10 qun sonra test yaptim ikinci cizqi cok silik cikti iki qun sonra tekrar yaptim yine cizqi cook silik cikti aralik 21 yani buqun tekrr yaptim ikinci cizqi hic yok igne etkisimiydi acaba kafam cok karistii
Amin canm insallah... beklemek ne zor... Rabbim yuzumuzu quldurur insallahİnş. Bebiş vardır ama bi kaç gün bekle tekrar yap o zaman kesin sonuç çıkar cnm
Merhaba herkese,
Bugün ilk çatlatma iğnemin 12.gününde adet oldum. Yarın doktora görüneceğim, bakalım ne diyecek. Tedaviyi tekrarlarız herhalde değil mi? İster istemez ilk kez bir tedavi uygulandığı için umutlanmıştım. Üzülmemek elde değil.
Merhana ins diger aya nasip olur bende 2. Catkatma ignemde cok umutlandum ama tabi sonuc negatif bu ay tekrar tedavi oldum bekliyorum bugun ignemin yapilmasindan sonra ki 14. Gun ve ayni zamanda progestan kullandigim icin adet olmuyorum doktor birakinca adet olacaksin dedi cuma son kez kullanacagim en gec pazartesi benimde sonucum belli olacak. Ben bu ay ki tedavimde femera gobal f ve ovitrelle kullandim hayirlisi diyorum verende Allah alanda ins ol der olur.
İnaşallah pazartesi güzel haberi alırsın. Ne güzel ne zamandır tedavini oluyorsun. Ben daha yolun başındayım. Kimbilir ne kadar sürecek. Femara Klomen in daha yüksek dozu mu?