8 aydir korunmuyorum ama igne olayi bu ikinci oldu femara kesinlikle daha etkili klomen bende rahim incelmesi yapti 2 ay onun icim ilac kullandim rahim kalinlasmadi icin sonra tedaviye basladik ihne oldum
Bu rahim incelmesi olayını çok duydum. Bakalım belki bana da o ilacı verir yarın doktor. Benim 15 ay oldu. Şimdiki aklım olsa daha erken çocuk düşünmeye başlardım çünkü yaşım 31 oldu.
Aynen bende 2 yil 3 bucuk aylik evliyim 8 ay once basladim ve gecen ayda rahim filmi cektirdim sabirli olmaya calisiyorum hayirlisi ile vatana millete hayri sagligi olan evlatlarimiz nasip olsun ins hepimize.
Amin. Sabırla beklemek gerekiyor sanırım. Belki benim de sonraki aşama rahim filmi olur. Ne güzel 1 yılı beklemeden doktora görünmüşsün. Erken kalkan yol alır:)
Adetlerim her ay duzenliydi ama 8 aydir hamile kalamiyorum yumurtam oluyor ama catlamiyordu bu ay bi tedavi denedik 3 yumurtam oldu 3 de catlati ama biomiyorum sanki heran adet olacak misim gibi korkum var ve 7 ay once bir kez de klomen kullandim olmamisti bu ignem ovitrelle hayirlisi ama mutlaka habrr verecegim.
Benim ilk klomen tedavisinde tutmuştu ilk aydan yani. Aksine ilk ay çok önemliMerhaba. Biz de bir yıldır çocuk düşünüyoruz. Tedaviye yeni başladık. 5 gün Klomen sonrası biraz ara vererek bugün Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Dr aynı gün ve ertesi gün ilişki, sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Bazı yerlerde 36 saat geçmeli deniyor. Sanırım yine de doktoruma göre davranacağım.
İlk aylarda başarı olasılığı düşük sanırım anladığım kadarıyla. Tekrarlanacak sanırım bu tedavi. Bu arada çok mu oluyor ağrı iğne sonrası?
Benim ilk klomen tedavisinde tutmuştu ilk aydan yani. Aksine ilk ay çok önemli
Sağlık olsun benim de o zaman tutmaaına rağmen hâlâ çocuğumuz yok. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Umarım bu ay hayırlı haberler alırızTeşekkürler cevap için. Benim ilk ay tutmadı maalesef. Tekrar aynı tedaviye başladık.
Hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhana arkdslar hamileyim simdi ogrendim sukur olsun
Çok sevindim adına :) Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)Merhana arkdslar hamileyim simdi ogrendim sukur olsun
Nazboncuk sen ne gibi tedavi geçirdin ? Ve ne kadar bir süre uğraşıyordunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?