Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

8 aydir korunmuyorum ama igne olayi bu ikinci oldu femara kesinlikle daha etkili klomen bende rahim incelmesi yapti 2 ay onun icim ilac kullandim rahim kalinlasmadi icin sonra tedaviye basladik ihne oldum

Bu rahim incelmesi olayını çok duydum. Bakalım belki bana da o ilacı verir yarın doktor. Benim 15 ay oldu. Şimdiki aklım olsa daha erken çocuk düşünmeye başlardım çünkü yaşım 31 oldu.

Aynen bende 2 yil 3 bucuk aylik evliyim 8 ay once basladim ve gecen ayda rahim filmi cektirdim sabirli olmaya calisiyorum hayirlisi ile vatana millete hayri sagligi olan evlatlarimiz nasip olsun ins hepimize.

Aynen bende 2 yil 3 bucuk aylik evliyim 8 ay once basladim ve gecen ayda rahim filmi cektirdim sabirli olmaya calisiyorum hayirlisi ile vatana millete hayri sagligi olan evlatlarimiz nasip olsun ins hepimize.

Amin. Sabırla beklemek gerekiyor sanırım. Belki benim de sonraki aşama rahim filmi olur. Ne güzel 1 yılı beklemeden doktora görünmüşsün. Erken kalkan yol alır:)

1 bucuk yil sonra basladik cocuk icin herkes gibi hemen olacak sanmistim 8 aydir olmamasi moralimi cok.bozmuyor cunku doktorlar 1 yildan sonra tam anlami ile tedavi olmaniz gerekli dedi o zamana kadar ben yine heyecandan tedaviye gidiyorum.:)

Merhaba arkadaslar bugun ignemden sonraki 18. Gun 2 gun sonra adet olmam gerekiyor heyecanla bekliyorum olumlunyada olumsuz yazacagum ins. Nedense pek umudum yok hayirlisi artik.

Merhaba. Mutlaka haber ver, insan merak ediyor :) Heyecan doruktadır şende şimdi. Düzenli miydi adetlerin?

Adetlerim her ay duzenliydi ama 8 aydir hamile kalamiyorum yumurtam oluyor ama catlamiyordu bu ay bi tedavi denedik 3 yumurtam oldu 3 de catlati ama biomiyorum sanki heran adet olacak misim gibi korkum var ve 7 ay once bir kez de klomen kullandim olmamisti bu ignem ovitrelle hayirlisi ama mutlaka habrr verecegim.

Adetlerinin düzenli olması çok iyi. İşini kolaylaştırabilir. O zaman 2 gün içinde her şey belli olacak. Hadi hayırlısı. Allah gönlüne göre versin.

Benim ilk klomen tedavisinde tutmuştu ilk aydan yani. Aksine ilk ay çok önemli

Kızlar bu ay klomen kullandım, adetin 14. Günü yani pazartesi doktor kontrolüm var. Ancak dünden beri kasık ağrılarım ve hafif akıntm var. Galiba iğneye gerek kalmadan çatlıyor. Yalnız derdim şu, adet bittikten sonra hiç birliktelik olmadı. Eşimin spermleri sanırım hiç canlı değildir. Doktor iki gün birlikte olun bugünle yarın, muhtemelen çatladı demiş.

Napalım sperm kalitesi için, yapılacak birşey var mi?

Nazboncuk sen ne gibi tedavi geçirdin ? Ve ne kadar bir süre uğraşıyordunuz ?

Merhaba 8 aydir olmuyordu ilk cocouk dusundugumde klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi sonra yummurtam oluyordu ama catlamitordu bazi aylar catladi ama yine olmadi bu tedavimde femera ilac ictim gonal.f igne ve ovitrelle ignesi yapildi ayni zamanda adetim biter bitmez corek otu bal tarcin sabah ac karnina bir tatli kasi yedim 10 gun igne vuruldugum gun yaki bandi belime yapistidim 2 gun kaldi sonra cukardim sukur sonuc pozitif Allah sizlerede nasip.etsin ins.

Kızlar yumurtam 2mm üzerine çıkmış. Doktor iğne vuramam artık kendisi çatlayacak dedi. Aman artk umudum yok valla. Tüp bebeğe kadar yolu var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…