Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Yaa ben bu rahim filmi konusunda biraz cahilim canım. Bu sonuçta kanallara bakma amaçlı değilmi ne özelliği varki hamile kalınıyor yani.Bi kaç kişidenn daha duydum çektirdiğim ay hamile kaldım diye çünkü

Can'ım bazen kanallar tıkalı ya da işte tüpler yapışık olabiliyormuş rahim filmi çekilirken ilaç veriyorlar porçöz gibi düşün o açıyor herşeyi spermin ilerlemesi döllenmesi kolay oluyormuş

Tedaviyi bıraktım. Daha doğrusu ara verdim.Başka bi doktor bulcam.

Benden gittiğim doktor istemedi rahim filmi canım olmazsa dediğin gibi bi çektirim bende

bende ağustos da hsg çektirdim ama hala hamile kalamadım bugün adet günüm ve karnım ağrıyor bu ay da yok sanırım çok üzülüyorum artık. çok yıpratıcı bu süreç

Mrb bayanlar... bende klomen ve inofolic kullandim aralik 7 de ovitrelle igne oldum igneden 10 qun sonra test yaptim ikinci cizqi cok silik cikti iki qun sonra tekrar yaptim yine cizqi cook silik cikti aralik 21 yani buqun tekrr yaptim ikinci cizqi hic yok igne etkisimiydi acaba kafam cok karistii

İnş. Bebiş vardır ama bi kaç gün bekle tekrar yap o zaman kesin sonuç çıkar cnm

Merhaba herkese,

Bugün ilk çatlatma iğnemin 12.gününde adet oldum. Yarın doktora görüneceğim, bakalım ne diyecek. Tedaviyi tekrarlarız herhalde değil mi? İster istemez ilk kez bir tedavi uygulandığı için umutlanmıştım. Üzülmemek elde değil.

Merhana ins diger aya nasip olur bende 2. Catkatma ignemde cok umutlandum ama tabi sonuc negatif bu ay tekrar tedavi oldum bekliyorum bugun ignemin yapilmasindan sonra ki 14. Gun ve ayni zamanda progestan kullandigim icin adet olmuyorum doktor birakinca adet olacaksin dedi cuma son kez kullanacagim en gec pazartesi benimde sonucum belli olacak. Ben bu ay ki tedavimde femera gobal f ve ovitrelle kullandim hayirlisi diyorum verende Allah alanda ins ol der olur.

İnaşallah pazartesi güzel haberi alırsın. Ne güzel ne zamandır tedavini oluyorsun. Ben daha yolun başındayım. Kimbilir ne kadar sürecek. Femara Klomen in daha yüksek dozu mu?

8 aydir korunmuyorum ama igne olayi bu ikinci oldu femara kesinlikle daha etkili klomen bende rahim incelmesi yapti 2 ay onun icim ilac kullandim rahim kalinlasmadi icin sonra tedaviye basladik ihne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…