Kist dahada büyümüş. İlac vermedi kendi kendine gitmesini bekliyor.Perşembe görüşelim dediÜzülme canim inşallah Bugün guzel haber alırsın kistin icin ilac mi veriyor yoksa kendiliginden mi eriyor
Hayirlisi olsun canin inşallah kistin gecer de tedaviye devam edersinKist dahada büyümüş. İlac vermedi kendi kendine gitmesini bekliyor.Perşembe görüşelim dedi
Canımmm kistim yok olmuş :) Sabah kontrolüm vardı. Ovitrelle verdi bugüne cuma cumartesi pazarı degerlendir dedi. Oldum iğnemi yarını bekliyorum bakalımHayirlisi olsun canin inşallah kistin gecer de tedaviye devam edersin
Hadi inşallah bu ay tutunsun bebegin canim. Ben de dün kırmızıları gördüm ilk igne olumsuz sonuçlandı yarin doktora gidicem bakalim bu ay nasil bir yol çizecekCanımmm kistim yok olmuş :) Sabah kontrolüm vardı. Ovitrelle verdi bugüne cuma cumartesi pazarı degerlendir dedi. Oldum iğnemi yarını bekliyorum bakalım
Canımmm kistim yok olmuş :) Sabah kontrolüm vardı. Ovitrelle verdi bugüne cuma cumartesi pazarı degerlendir dedi. Oldum iğnemi yarını bekliyorum bakalım
Bende geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğne vuruldum aramızda bi hafta var benimde sağ tarafta 3 olgun yumurta vardı sanırım çatladı çünkü 34 saat sonra çok sancı oldu sağ tarafta şu an beklemedeyim umarım ikimizde güzel haberler veririzMerhaba banada doktorum carsamba saat 3 de ignemi vurdu ovitrelle yarin kontrolum var yunrtalar catladimi vs diye sanirim benim merak ettigim ovitrelle ignesi vuruldugu halde yumurta catlamamasi olabilir mi ?sag tarafimda benim olgun 3 yumurtam vardi simdi sanki kist gibi agti hissedoyorum catlamis gibide hic bir belirtim olmadiyarin ola hayir ola
Bende geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğne vuruldum aramızda bi hafta var benimde sağ tarafta 3 olgun yumurta vardı sanırım çatladı çünkü 34 saat sonra çok sancı oldu sağ tarafta şu an beklemedeyim umarım ikimizde güzel haberler veririz
Peki herhangi bi değişiklik hissediyor musun kasıklarında rahminde ağrı falan hissediyor musun çünkü benimki iğneden 34 saat sonra sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu o an çatladı diye düşünüyorum ağrı 4 gün boyunca aralıklı olarak devam etti 4 günden sonra rahimde tuhaflık hissettim uyuşuk gibi doluluk hissi vardı bu gün sadece ağrı oluyor aradaMerhana bugum gittim sukur benim buyuyen tum yumurtalarim catlamis progestan verdi 14 gun kullanacaksin dedi ama cogul gebelik olma durumuda var dedi 14 gun sonra belli olacak ins hayirli ne ise o olsun
Peki herhangi bi değişiklik hissediyor musun kasıklarında rahminde ağrı falan hissediyor musun çünkü benimki iğneden 34 saat sonra sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu o an çatladı diye düşünüyorum ağrı 4 gün boyunca aralıklı olarak devam etti 4 günden sonra rahimde tuhaflık hissettim uyuşuk gibi doluluk hissi vardı bu gün sadece ağrı oluyor arada
Ve yazdım hastalanmisim yine ofKızlar. İki ay kullandım klomeni bu bıraktım kızdım olmuyor diye bu ay da bekliyorum olmadim 13. De olmam lazım ama hep 5 gün önce olurum genelde ne adet oldum nede bir belirti var bilmiyorum. Varmı böyle olan
Üzülme cnm vakti değilmiş daha inş. önümüzdeki ay Rabbim nasib eder bebiş müjdeni burdan duyurursunVe yazdım hastalanmisim yine of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?