İnşaAllah uğraşın boşa gitmezde bu ay eşine müjdeli haberi verirsin
Ins du kandil gecesi tum evlat isteyenlere hayirli evlat saglikli hamilelik diliyorum kimsenin kucagi bos kalmasin.
Benim iğneden sonra hiç ağrım olmadı. Çatlamadığından mı acaba?
Anladım. Belki de ilk defa işe yaramıştır senin iğnen. Doktor nasıl yorum yaptı bu duruma?Ama benim ilk defa agridi ondan oncede catliyordu ama hic agrim olmamisti
Ben ilk bebeğime tedaviye ara verdiğim ay ilaçsız hamile kaldım pkoluyum adetin 21. Günü sol kasığımda sancı hissettim baya bi sürdü o gece tesadüfen eşim yanaştı ve beraber olduk o zaman çatlıyormuş meğerse çok şükür bi kızım var şu an ikinci için tedavi görüyorumAnladım. Belki de ilk defa işe yaramıştır senin iğnen. Doktor nasıl yorum yaptı bu duruma?
Canım rahim filmi çektirdin mi hiç1-2 ay daha femara+ovitrelle şeklinde devam etcem sanırım. Daha sonra nolur naparım bilmiyorum. Dr a kalsa tüp bebeğe geççez
VKızlar hamileyim Hsg sayesinde :))
Canım rahim filmi çektirdin mi hiç
Çok erken yapmışsın testi ondan negatiftir kan tahlili içinde acele etme derim çıkacak sonuç kafanı daha çok karıştırabilir bence en az 3 gün daha bekle benimde iğneden sonra 16. Günüm testler negatif çıkıyor iki gündür adet belirtilerim var ama gelen giden yok malesefKizlar iğnenin 11.gunu idrar testi yaptım negatif kan testi yaptırsam sonuç alabilirmiyim sizce
İnşallah canımMerhaba hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza ins. Bende gecen ay cektirdim hsg bu ayda femara. Ve catlatma ignem yapildi bekloyorum ins bende hamileyimdir.
Can'ım adet olacak gibiydim sürpriz oldu bana da ama halsizdim bayağı uyku hali klasik yani ama en öenmlisi hissettim sankihamilelik belirtin nelerdi peki ve kacinci gun tam.belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?