Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Ins du kandil gecesi tum evlat isteyenlere hayirli evlat saglikli hamilelik diliyorum kimsenin kucagi bos kalmasin.

Dünden beri kasıklarımda ağrım var ara ara. Perşembe günü 9 buçukta yaptırdım iğneyi ama neden ağrım var bilmiyorum

Ins du kandil gecesi tum evlat isteyenlere hayirli evlat saglikli hamilelik diliyorum kimsenin kucagi bos kalmasin.

Amin canım inşallah. Rabbime hep dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın diye. Zamanı var demekki.Rabbim zamanı gelince hepimize vericek biliyorum. Bizimde imtihanımız bu

Anladım. Belki de ilk defa işe yaramıştır senin iğnen. Doktor nasıl yorum yaptı bu duruma?
Ben ilk bebeğime tedaviye ara verdiğim ay ilaçsız hamile kaldım pkoluyum adetin 21. Günü sol kasığımda sancı hissettim baya bi sürdü o gece tesadüfen eşim yanaştı ve beraber olduk o zaman çatlıyormuş meğerse çok şükür bi kızım var şu an ikinci için tedavi görüyorum

Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim. İlk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Şu an beklemedeyim. Daha önce kendiliğimden hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım, stresten olma ihtimali yüksek dedi doktor. Tahlillerim temiz.
Çatlatma iğnesinden sonra 8. gün progesteron tahlili istedi, dün verdim sonucu bugün alacağım. Yumurta çatlamışmı diye. İğneden sonra benimde yumurta oluşan tarafta çok ağrım oldu ama 1 hafta içinde azaldı. Şimdi ara ara ağrı giriyor.
Bakalım ya bebek ya da nur topu gibi bir kistim oldu. Bekliyorum.

Merhaba hayirli olsun tebrik ederim darisi basimiza ins. Bende gecen ay cektirdim hsg bu ayda femara. Ve catlatma ignem yapildi bekloyorum ins bende hamileyimdir.

Kizlar iğnenin 11.gunu idrar testi yaptım negatif kan testi yaptırsam sonuç alabilirmiyim sizce

Kizlar iğnenin 11.gunu idrar testi yaptım negatif kan testi yaptırsam sonuç alabilirmiyim sizce
Çok erken yapmışsın testi ondan negatiftir kan tahlili içinde acele etme derim çıkacak sonuç kafanı daha çok karıştırabilir bence en az 3 gün daha bekle benimde iğneden sonra 16. Günüm testler negatif çıkıyor iki gündür adet belirtilerim var ama gelen giden yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…