Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Cumartesi günü doktora gittim. Dr gebelik için kan tahlili istedi ve sonuç malesef 1,37

1-2 ay daha femara+ovitrelle şeklinde devam etcem sanırım. Daha sonra nolur naparım bilmiyorum. Dr a kalsa tüp bebeğe geççez

Merhaba kizlar ben de bu ay femara kullandim pazartesi ovitrelle igne oldum dün gece de birliktelik oldu. Geriye 14 gün beklemek kaldi rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Merhaba kizlar ben de bu ay femara kullandim pazartesi ovitrelle igne oldum dün gece de birliktelik oldu. Geriye 14 gün beklemek kaldi rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Bekleyiş nası geçiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuç alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla.

Bekleyiş nası geçiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuç alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla.
Amin canim inşallah rabbim hepimize versin bebislerimizi. 2 gün önce ve su anda hafif adet agrim var. Bugün ignenin uzerinden tam 10 gün geçti. Bu agri hamilelik belirtisi mi adet belirtisi mi acaba? Sende durumlar nedir?

Bende adet dün bitti. Femara kullanıyorum ben.Cumartesi kontrolüm var büyük ihtimal haftaya iğne

Valla hamilelik belirtiside olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Umarım seninki öyledir.Bebişins seninledir canım

Merhaba bende femera kulla maya baslayanlardanim adetimim 2. gunu basladim 5. gunu yani cumartesi kontrolum var hayirlisi ile ins cumlemiz tez vakitte.hamile kaliriz.

Valla hamilelik belirtiside olabiliyormuş bildiğim kadarıyla. Umarım seninki öyledir.Bebişins seninledir canım
Amin canım inşallah ben de 2 aydır femara kullaniyorum ama igneyi ilk kez bu at denedik inşallah sonuc guzel olur. Senin de kontrolde güzel yumoslarin olur canim ardindan da bebis tabi

Merhaba bende femera kulla maya baslayanlardanim adetimim 2. gunu basladim 5. gunu yani cumartesi kontrolum var hayirlisi ile ins cumlemiz tez vakitte.hamile kaliriz.
Amin canim inşallah ilac vesile olur bebrklerimizin gelmesine

Amin canım inşallah ben de 2 aydır femara kullaniyorum ama igneyi ilk kez bu at denedik inşallah sonuc guzel olur. Senin de kontrolde güzel yumoslarin olur canim ardindan da bebis tabi
İnşallah canım bakalım 2 de kontrolüm var.

Pendikte yanıklar baharat diye bi yer varmış kürler falan veriyomuş hamile kalanlar olmuş. Duyan gören bilen varmı acaba cidden faydası varmıdır ?

İnşallah canım bakalım 2 de kontrolüm var.
Buraya da yaz canim merak ederim seni güzel haberlerle gel inşallah. Bir de canim catlatma ignesinin 10-12. gunleri arasi sende de adet agrisi oldu mu acaba adet mi olucam yoksa bebek yerlesiyordu ondan mi

Her ikiside olabilir canım. Bilemem. Kaçıncı günün bugün

Umarım güzel sonuç alırsın. Kaç gün bekle dedi dr.adet için
Hiçbir şey söylemedi canim doktor ben internetten arastirdim ve 14 gün sonra ignenin etkisi geçiyormuş o yuzden bu hafta ici yapayim test diyorum. Catlatma ignesi olan bi arkadasin bugün 15. günü ve hamileymis inşallah biz de görürüz cift cizgileri

Buraya da yaz canim merak ederim seni güzel haberlerle gel inşallah. Bir de canim catlatma ignesinin 10-12. gunleri arasi sende de adet agrisi oldu mu acaba adet mi olucam yoksa bebek yerlesiyordu ondan mi

Malesef pek güzel haberlerle gelemedim. Yumurtamın büyümüş olduğunu hemde çok büyümüş olduğunu söyledi cm söylemedi. Ve 3,5 cm lik bir kistimin oluştuğunu söyledi. 2 ay öncede böyle olmuştu kist kayboldu daha sonra yumurtam büyüdü. Onun için bugün tekrar kontrole çagırdı. 5 te belli olcak.

Üzülme canim inşallah Bugün guzel haber alırsın kistin icin ilac mi veriyor yoksa kendiliginden mi eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…