oooyy merve nedir bu vediğimiz aralar başlangıçlar...adetime 7 8 gün kaldı..acaba demekten alamıyorum kendimii
merhaba HEOZ,BEBEKİM VE MERVE çook uzun zaman oldu yeni girdim ve göz gezdirdim anladığım kadarıyla bebekim hamilesin tebrikler,merve ve heoz da aynı hiçbişey yok sanırım hayırlısı bakalım.başka kimseyide tanımıyorum kalanlarada tebrikler. bende 4 ayım bitecek yazı biraz sıkıntılı atlattım yavrularımın sağlığı çok iyi biri kız biri erkek 2 oğlum 1 kızım olacak inşallah.10 kilo aldım şimdiden.hamile kalmak için doktorununzu iyi seçin arkadaşlar tavsiyemdir.insanın hayatı nasıl dğişiyor 4 ayda yaşayan bilir tabi,çok güzel ve çok zor.hepinize versin allah.
melek; benim anlamadığım bu topikte seni merak eden kimseninde olduğunu sanmıyorum gelip yine ukala bir şekilde yazılar yazman. çok enterasan yani sana gelme dedikleir halde yine gelmen çok ilginç ben böle bir şey görmedim daha önce.
(kadınlık geçmişi tertemiz kadın :roflol:) bence sen benimle ilgili yazma yani madem geçmişi okumuşsun senin için düşüncelerimizide okumuşsundur. var git yolun hamilesin kalbini kırmakta istemiyorum.
günaydın kızlar aşılama yaptırdım tutmadı rahim filmi çektirdim temz.niye olmuyor bilmiyoruz.eşimdede bişeyy yok.stres sanırım.bende ara verdim.
merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım
saat 12:30 da doktor randevum var
bakıcak yumurta oluştumu diye
umarım hayırlısı olur
merve neden bukadar tepkilisin hayatım.benimde kadınlık geçmişim temiz ama hamile kalamıyorum bak,illaki birşeyler yaşamak gerekmiyor,düşük falan.olmayınca olmuyor yani.lmaz:
kismetin değil miş diyelim ama aşılamada başarı şansı çok düşük diye duydum ben
inş bol bol sağlıklı yumoşların olmuştur.
canım tepkiliyim eğer geçmişi okursan neden kızdığımı analrsın sonuçta bu siteye eğlenmeye öğrenmeye ve bizim ki sorun yaşan veya yaşamayan insanalrla dertleşmeye geliyoruz. yazıyoruz fikir istiyoruzz bazen uzmanlar cevap veriyor .falan filan
bu siteye kendimizi övmeye böbürlenmeye veya diğer kişilerin sorunalrıyla dalga geçmeye gelmiyorusz .
hem ben bu cümleyi anlamıyorum ne demek kadınlık geçmişi temiz benimde kadınlık geçmişim temiz benimkini kirli tutan neyde onunki temiz gayet sağlıklı bir gebelik geçirdim bir kızım oldu normal doğumla doğurdum ve ben her 6 ay simir yaptıran jinekolojik muaynesini düzenli yaptıran bir kadın olaark ikinci çocuğum olsun istedim ve 2 aydan hamile kaldım ama dış gebelik oldu bu benim geçmişimde bi,şey olduğu için değil allah böle uygun gördüğü için oldu ve ben bunu cahil insanlara anlatmak zorunda değilim
kısaca tepkim buu
kusura bakma canım çok yazdım bence böle cümleyi sende kurma her kadın temzidir.
canım benim geçmişi okuyacak kadar vaktim yok sen bayağı sinirlenmişsin.işte bende bunu diyorum benim geçmişte bişey yok benimde olmuyor.kötü bişey değil herkes geçmişini yaşadıklarını yazıyor burda.yaşamadıysanda benim gibi nedenini araştırıyorsun.seni de bu süreç ve dış gebelik yormuş benide nedensizlik ve süreç yordu anlıycan
mervecim boşuna kendini üzme bu tarz insanlar için...muhatap olma.. sen yoluna bak canım...
mervecim boşuna kendini üzme bu tarz insanlar için...muhatap olma.. sen yoluna bak canım...
siteyi satınmı aldın sen bana girip giremeyeceğimi söylüyorsun.seni kim merak ediyor acaba çok mu önemli zannediyorsun kendini.sen hamileleri nekadar kıskanıyorsun gözünle yersin yani..evet tertemiz geçmişim var ikizimede hamileyim olması gereken topicteyim senin işin ne acaba.hamile kalamayanlara gir sen bende sana akıl vereyim. kıskananlar çatlasın.merve,yonca,bebikim.hamile kalamıyorum diye başkalarına çamur atmayın kıskançlarrrmelek; benim anlamadığım bu topikte seni merak eden kimseninde olduğunu sanmıyorum gelip yine ukala bir şekilde yazılar yazman. çok enterasan yani sana gelme dedikleir halde yine gelmen çok ilginç ben böle bir şey görmedim daha önce.
(kadınlık geçmişi tertemiz kadın :roflol:) bence sen benimle ilgili yazma yani madem geçmişi okumuşsun senin için düşüncelerimizide okumuşsundur. var git yolun hamilesin kalbini kırmakta istemiyorum.
bebikim bu tarz insanlar derken çoğul konuşmuşun da tarzını anlayamadım canım.ben mervenin tepkisini anlamaya çalıştım.farklı konumlara konulmak istemem.
seninle alakası ne konunun? ben genel olarak merveye söyledim..takılıp üzülmesin die..
seninle bi sorunu olduğunu bilmiyorum mervenin neden üzerine alındın?