benle zaten sorunu yokda senmi öyle anladın die sordum.bu ne ya mutlu melek benide katmış karıştırmış delimidir nedir tanımam etmem,senin hamileleiğinin bana ne faydası var.curcunaya bak ya
arkadaşlar merhaba
sizlere bir sorum olacak
ben 5 gün klomen kullandım ve bugün doktor konrtolüne gittim
ancak yumurtalar istenilen büyüklükte değilmiş
doktor puregon diye bir iğne verdi
sizler hiç böyle bir durumla karşılatınızmı
bu puregon etkili bir iğnemi bilginiz varmı
siteyi satınmı aldın sen bana girip giremeyeceğimi söylüyorsun.seni kim merak ediyor acaba çok mu önemli zannediyorsun kendini.sen hamileleri nekadar kıskanıyorsun gözünle yersin yani..evet tertemiz geçmişim var ikizimede hamileyim olması gereken topicteyim senin işin ne acaba.hamile kalamayanlara gir sen bende sana akıl vereyim. kıskananlar çatlasın.merve,yonca,bebikim.hamile kalamıyorum diye başkalarına çamur atmayın kıskançlarrr
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkiskızlar şaka gibi anlamadım ne yazsam bilemedim ne desem boş yani ben en iyisi cahili cahilliği ile bırakayım.
siteyi satınmı aldın sen bana girip giremeyeceğimi söylüyorsun.seni kim merak ediyor acaba çok mu önemli zannediyorsun kendini.sen hamileleri nekadar kıskanıyorsun gözünle yersin yani..evet tertemiz geçmişim var ikizimede hamileyim olması gereken topicteyim senin işin ne acaba.hamile kalamayanlara gir sen bende sana akıl vereyim. kıskananlar çatlasın.merve,yonca,bebikim.hamile kalamıyorum diye başkalarına çamur atmayın kıskançlarrr
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
amann boşverin ya hala ordamısınız bir kişi saçmalıyor sonra her gelen yorum yapıyor kadınlar hamamına döndü haa..boşverin ya.Klomen kullanıpta üçüz hamile kalan varmı acaba??
iyi dilekleriniz için teşekkr ederim arkadaşlar...8 yadır bekliyordum...doğal olmadı canlarım...klomenle ilk ay olmadı 2.ay klomen + çatlatma iğnesi ve hamile kaldım....bende ümitsizliğe kapıldığım zamanlar oldu ama çok şükür şimdi hamileyim...dilerim arkamdan peşi sıra gelirsiniz...başka soracaklarınız olursa buralardayım:))