Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

benle zaten sorunu yokda senmi öyle anladın die sordum.bu ne ya mutlu melek benide katmış karıştırmış delimidir nedir tanımam etmem,senin hamileleiğinin bana ne faydası var.curcunaya bak ya

yok ben öyle bişey sanmadım sana da bişi yazmadım..

arkadaşlar merhaba
sizlere bir sorum olacak
ben 5 gün klomen kullandım ve bugün doktor konrtolüne gittim
ancak yumurtalar istenilen büyüklükte değilmiş
doktor puregon diye bir iğne verdi
sizler hiç böyle bir durumla karşılatınızmı
bu puregon etkili bir iğnemi bilginiz varmı

merhaba canım;
klomenin bir farklı versiyonu iğnesi büyütmesi için panik olma

mutlu_melek tarzın çok çirkin burdaki insanların sana tepkisi geçmişim temiz hamile kaldım gibi bir iman vardı...yani bizim geçmişimiz pis o yüzden kalamıyoruz gibi...yazıp gittin..insanlar kırıldı...özür dilemek yerine hala bir sürü şey yazmışsın...tabulu malımız değil elbette istediğini yazabilirsin..ama insanları yok yere bu kadar kırmaya hakkın yok..burada sorun hamile kalmak değil burda düşük yaşayanda var dış gebelik geçirende...yada benim gibi kan pıhtılaşmasından bebeğinin kalbi duranda....ama hala hamileukalaca gelin nasıl kalınır gibi bir uslub içinde olamanı cahilliğine ve yaşına veriyorum....ve dilerim allahtan çok sağlıklı bir hamilelik geçirip kolayca doğum yaparsın....''evet tertemiz geçmişim var ikizimede hamileyim'' demişsin ama unutma hamilelik zor ve her hamilelikte risk vardır...bu kadar büyük konuşmamanı tercih etmeni dilerdim.dilerim bu BÜYÜK LAFLARIN seni üzmez...

arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....

ne güzel çok tebrik ederim ramazan hayırlı gelmiş sana.bende çok umutsuzum korunmaya karar verdim aşılama yaptırdım olmadı.eşim hala kafaya takıyorsaan tüp bebek yaptıralım diyor ben kararsızım ya tüp bebek yada vazgeçicem.tüp bebekde tutmazsa naparım diyorum cesaret edemiyorum.tekrar tebrikler.inşallah kavuşursun bebeğine ve bende:ecrin_bebek:

kizlar ortatalik karismis kimse hicbirseyine guvenmesin kimsenin guruylada oynama mutlu-melek yazik konustugun kelimelere
yazacaklarini secde öyle gel canimmmm hamilesin ikizin olacak diye böbürlenme
bu arada camasir suyunun adi nedir bizede söyledeeeee gecmisi yikayakkkkkk temiz pak olsunnnnn

kizlar ben klomene basladim insallah Rabbim den hayirlisini diliyorummmmm

kızlar şaka gibi anlamadım ne yazsam bilemedim ne desem boş yani ben en iyisi cahili cahilliği ile bırakayım.

be ne böyle yaaa çok ayıp ağzım açık kaldı..herkes yazısına dikkat etsin ya hamile kalamayan arkadaşlara destek olman gerekmez mi senin melek ne yapıyosun daga geçmek hakaret etmek yakışıyo mu..hamile kalamayanlar ben de dahil allah böyle istediği için böyleyiz bak allahın gücüne gider dikkat et yazılarına seninkileri allah sana bağışlasın inşallah sağlıkla..sana veren de o bize şimdilik vermeyen de ama hiç birimiz yarın ne olacağını bilmiyoruz bence kimsenin ahını alma.hamile kalmakla bitimiyo bu iş çünkü allah doğmayın derse allah korusun ne yapcaksın o zaman....

yaa hiç tanımıyorum seni ne kadar beklediğini de bilmiyorum ama o kadar sevvindim ki..her hamile haberi yeni bi umut oluyo bana...hayırlı olsun canım ..çok güzel...doğal yolla mı oldu

hamilelik haberleri insana moral veriyor valla.bir an önce hamile kalmak istiyor insan.sıra bana nezaman gelecek diye sırasını bekliyor işte,sabırsızlanıyorum bazende hadi bee diyorum.ama istiyorum tabiki.hastanede bembeyaz tulumun içinde bebek hayal ediyorum,yeni doğmuş buruş buruş ne güzelll.isteyen herkese versin allahım.ben 1 kere yaşadım darısı tüm olmayanlara

kızlar bu lafı okudum az önce çok hoşuma gitti .sizlede paylaşayım dedim gündüz ki gerginliğe çok uyuyor.

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM "ADAM MI" DİYE (mevlana)

amann boşverin ya hala ordamısınız bir kişi saçmalıyor sonra her gelen yorum yapıyor kadınlar hamamına döndü haa..boşverin ya.Klomen kullanıpta üçüz hamile kalan varmı acaba??

amann boşverin ya hala ordamısınız bir kişi saçmalıyor sonra her gelen yorum yapıyor kadınlar hamamına döndü haa..boşverin ya.Klomen kullanıpta üçüz hamile kalan varmı acaba??

işte kafaya herşeyi taktığımız için olmuyor kızlar.aynı anda korunmayı bıraktığım arkadaşım iyi bi deneyim bakim olacakmı olmayacakmı dedi,hiçde hevesli değildi ben herkesi ateşledim herkes hamile kaldı iyimi bi ben kaldım millet şimdi karnını tuta tuta yürüyor allah kavuştursun onları neyse takıntılımıyım acaba diye 2 gündür onu düşünüyorum.ohaoldumsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s. tebriklerr çok sevindim..
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini...

iyi dilekleriniz için teşekkr ederim arkadaşlar...8 yadır bekliyordum...doğal olmadı canlarım...klomenle ilk ay olmadı 2.ay klomen + çatlatma iğnesi ve hamile kaldım....bende ümitsizliğe kapıldığım zamanlar oldu ama çok şükür şimdi hamileyim...dilerim arkamdan peşi sıra gelirsiniz...başka soracaklarınız olursa buralardayım:))

günaydın canım tekrar tebrikler:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…