şimdi benim bu ay iptal yaa ben haziran ayı içinde regli olacağım artık bir daha ohhhhhhhhhhhhh neyse buna takmayalım
çin takvimine göre neyim olacxak şeker yaş 33 oldu
33 yaş temmuz kız ağustos erkek:lepi:
sat haziran oalcak yaaa şeker sata göre bakmıyon mu ney göre bakıyın
irkekkkkkkkkkkkkkkkkkk:lepi:
hangi adrese göre bakıyosan verde bizde bakalım herkesin kimi tutuyo
bakalım belki benim erkek olsun diye böle oldu mayıs ne görünüyo ay çok oldum ama
ne çok olması canım benim lafımı olur
Bebek (çocuk) cinsiyeti tahmini, Çin Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe al bak doya doyasempatiksalakcinni
baktımmm canım bu adresi biliyorum ben ama yanlıştırdiye ilgilenmemiştim çünki ablamdaki liste farklı
oyyyyy canım sıkkın ya kocişkoda yok bide arkadaşın düğünü var aman ya bu ne hiç kendimi iyi hissetmiyorum nasıl bir ara kanama ise bayağı regli gibiyim geçti sanıyorum ama wc her gittiğimde var yaniii
çok üzüldüm yaaa neden rahmin inceki klomeni uzun süre kullanınca rahmi inceltiyor acaba progestron mu eksik ne dersin?
aman ne bileyim rahim inceldi bide yumoş yok yaaa benim normalde her ay olurdu geçen ay iki oldum diyemi olmadı acaba bide aşırı kuruluk yaptı offfffffff bu ay iyim diyodum ben dinleneceğim iyi olduy aslında bu ay olmadığı bu arada klomen vucuttan 2 ayda atılıyomuş doktor öle dedi bende gelecek ay başlayalım tekrar demişitim istersen iğne de yapabilirz onda kuruluk ve rahim incelmesi olmaz dedi bilmiyorum yaa 600 tl imiş tek dozu en fazla iki doz kullanırsın dedi
günaydın gerçi kimse artık gelmez benden başkabenneyaptımki
heozcum merve neden gelmiyor:1no2:günaydın gerçi kimse artık gelmez benden başkabenneyaptımki
canım yani ikizmiiiiii....:lepi:çok tebrik ederim çok sevindim.hadi hayırlısı kalp atışından sonra mutlaka haber ver.:dance:kızlarada umut olsun işte küsüp gitmek varmı:mymeka:kızlar selam uzun zamandır giremedim ama unutmadım sizi doktora gitmiştim bi küçük kese daha göründü ama bakalım cumartesi hem kalp atışını duycaz hemde diğer keseye bakacak hayırlısı artık bakalım hepinizi öpüyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alıcaz en kısa zamanda
kızlar selam uzun zamandır giremedim ama unutmadım sizi doktora gitmiştim bi küçük kese daha göründü ama bakalım cumartesi hem kalp atışını duycaz hemde diğer keseye bakacak hayırlısı artık bakalım hepinizi öpüyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alıcaz en kısa zamanda