Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

mervecim ben düşük yaptımda hastanede yatarken eşimin cahil bir gezikalı teyzesi var.bana dedi ki bu ne yavrum bu yaşta 2 tane zayi ettin nasıl çürükmüşsün dedi.bende dedimki kaynanam falanda vardı.teyze bende değilde belki yeğeninin kalitesiz sperminden durmuyordur çocuk dedim.sigara alkol malum demiştim hepsi mal mal susmuştu.bak sinirlendim yine

aaaaaaaaaaa inan şaşırdım cahi,l hep cahil ama iyi laf vermişsin

sende bende gebelik konusunda yorulmuşuz ama ben yaş olarak senden büyüğüm 5 yaş var aramızda benim yaş 33 oldu

kocişte bana bugün öle diyo merve belki bendendir sorun aman dur dedim iş çıkarma başımıza bide senle uğraşamam

netice ne olursa olsun her ikinizinde 3 gebeliği olmuş benim tek siz doğurgansınızsempatiksalakcinni

bu pek onla ölçülmüyo hayatım bak bu ay senin yumoşların var benim yokkkk:nazar:
bakmıyacağım kontrolede gitmiyeceğim buna karar verdim şimdi şuan eski cahil günlerime döneceğim ve saldım yapacağım gün falanda tutmayacağım masada ki takvim çizik çizik yuvarlaklar artılar yan çizgiler hepsi bir anlam ifade ediyo bu ne yaaaa

mervecim ben düşük yaptımda hastanede yatarken eşimin cahil bir gezikalı teyzesi var.bana dedi ki bu ne yavrum bu yaşta 2 tane zayi ettin nasıl çürükmüşsün dedi.bende dedimki kaynanam falanda vardı.teyze bende değilde belki yeğeninin kalitesiz sperminden durmuyordur çocuk dedim.sigara alkol malum demiştim hepsi mal mal susmuştu.bak sinirlendim yine

yuh ya o ne biçim konuşma öyle zayi ettin nasıl çürükmüşsün ne demekakannehir benim kaynanamda kızım kilo almıyor diye boşa emzirme senin sütün işe yaramadığı gibi çocuğu zehirliyor demişti o halimle ne kadar zoruma gitmiştibenneyaptımki

yuh ya o ne biçim konuşma öyle zayi ettin nasıl çürükmüşsün ne demekakannehir benim kaynanamda kızım kilo almıyor diye boşa emzirme senin sütün işe yaramadığı gibi çocuğu zehirliyor demişti o halimle ne kadar zoruma gitmiştibenneyaptımki

cahil gereksizler.hiç anne sütü zehirlermi çocuğuuuu

10. haftamdayım 36. hafta kasımda doğum canım

ikizinde böle bi avantajı var arkadaşında hamile oda kasımda doğuracak ama 15 haftada :)
onun sat 23 şubatmış düşünsene allah allah seninde o da haftaya cinsiyetini öğrenecekkismet artık allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

sizinkiler tutuyormuki kızlar ben kızıma baktım şimdi doğru diyor.
sizinkilerde doğrumu yada varmı çevrenizde merak ettimsempatiksalakcinni

benim kızımınki tututyor yiğenler tutuyor bir sürü kişiye baktım hep tuttu

X