Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

evet canım benimde gideceğim ikinci doktor erşet beydi ama randevumuzu erteledi operasyonları çokmuş bende ayın 19 unda gideyim demiştim hatta kendi kendimede kızmıştım ya reglinde git ya tam öğreneceğin zaman diye ama kismet bak hiç uymadı regli olunca tam yumurta takibine denk gelecek evet gideceğim hayatım ben aslında hümada cahit beyide çok beğeniyodum ilk doğumumu o yapmıştı ama sonradan gitmedim dış gebeliğimdede çok ilgilenmedi bende vazgeçtim ona gitmekten bakalım erşat bey ne diyecek bana

canım ya nekadar ümitsizliğe kapılmışsın sen tüp bebek falan araştırmışsın dur bakim daha kistim oldu diye düşündüğüne bak.

ben aryada yazdım ikinci dış gebeliğimi geçirdiğimde doktor banada sen kesin tüp bebek yaptır dedi dış gebelik saatli bomba ve senin tekrar dış gebelik geçirme olasılığın %40 dediler aynen bende araştırmaya başladım tüp bebek merkezlerini ama benim kadın doğumcu arkadaşım dediki %40 diye bir oran yoktur %18 gibi bir oran vardır aynı taraftan dış geeblik geçirme şansın rahim filmni çektir durumunu öğren ve kendini %82 motive et dedi.

yani hiçte hemen tüp araştırma rahim filmi çektir diyorum yok diyosun tüp bebeğe bakıyosun tüp bebekte rahim filmi çekiliyo tahliller falan seni dur bakalım bii

6 aydır ilk defa bebek işi için ağladım ama iyi geldi biraz açıldım sık sık kendini nereye kadar

kızlar selam, bu klomeni içince sizde kaç yumurta oluştu, doktora bana senin yumurtlama problemin yok ama hamileliği hızlandırmak için klomen vericem dedi, günde 1 tane içtim 5 gün boyunca, doktora gittim sadece 1 yumurtam oluşmuş, o da henüz yeterli boyutta değildi. şimdi ben anlamadım bu işi, problem yoksa neden 1 yumurta ve neden küçük :S

canım dokotrun dozu az vermiş günde 2 falan içersen sayısal olrak çok olur bende de yumurtlama sorunu yoktu ve günde 2 adet içitm 2 adet oluştu sende 1 tane az olmuş yani bu arada yaşın kaç

canım benim bende regli olunca öle ağla ağla kendime geldim valla bazen ağlamak iyi geliyooo

merve inş. dra gittiğim 14. günden önce başka yumurta vardırda çatlamıştır. ya kist olunca regl gecikiyormu yada dahamı çok oluyor biliyormusun?

merve inş. dra gittiğim 14. günden önce başka yumurta vardırda çatlamıştır. ya kist olunca regl gecikiyormu yada dahamı çok oluyor biliyormusun?

valla benim reglim geçikmişti gitmiştim o zaman doktor demişti kist var ondan diye ama kistten mi geçikti geçiktide kistmi oluştu onu bilmiyorum ama reglide bi geçikme yapacağını ciddi bi geçikme yapacağını sanmam ama ama inş geçikme hamilelikten olur

yaş 27 mervecim:S

canım daha genç olnalra yani 22 falan gibi düşün sende gençsin tabide öel tek doz veriyolar bide klomen bi çeşit baskılama hormonu ynai doğal akışını değişitriyo biraz klomen bende de yumurta yaptı ama kurulukta oldu rahimde inceldi ve ayda iki defa regli oldum yani bazen doğal akışı bozabiliyo ama doktor doz artıtır belki.

bide her yiğidin yoğurt yiyişi gibi her doktorun ilaç verişide hasta yorumuda farklı olıuyo benim doktor 1 ay kullan bir ay kullanma demişti klomeni arkadaşımınki üst üste 3 ay demiş di,ğeri 2 aydan fazla kullanılmaz demiş bi diğer 5 ay .

kimi tek doz veriyo kimi iki doz üç doz bile duydum

canım bide yumurta sonradanda gelişe biliyo şuan kaçıncı günde kaç mm

günaydın herkese

dün tahlil sonuçlarımı aldım
ca 125 değerim 77 çıktı bir kez daha yıkıldım sebebi belli değil ama geçmişte endometriozis hikayem vardı. inş. ondandır dedi dr. yeniden tekrarlanacak izin dönüşünde umarım yükselmez.

günaydın canım ;

canım ben değerlerin neyi ifade ediyor anlamadım yani ne değeri bide endometriozis ne demek onuda bilmiyorum kusura bakma cahilliğime ver.

günaydın canım ;

canım ben değerlerin neyi ifade ediyor anlamadım yani ne değeri bide endometriozis ne demek onuda bilmiyorum kusura bakma cahilliğime ver.

ca125 kanser endometriozis gibi bir çok hastalıkta yüksek çıkıyor

endometriozis rahim içindeki kanayan yapının yumurtalık karın zarı bağırsaklar gibi karın boşluğundaki organlarda görülmesi ve adet zamanı karın boşluğuna kanamasıdır.kısırlık sebebidir.

canım çok geçmiş olsun ben bu rahatsızlığını bilmiyordum ama doktorun yorumu ne peki bence tek doktora gitme

bide her adet dönemindemi kanama bahsettiğin yerlere akıyoo yoksa bir kere oldu şuand olur mu diye şüpheleniliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…