merve sen başka dra gidecektin noldu haftasonu burda bi tanıdığa gittik doğum yapmıştı.4ay önce.onda da pko vardı hemde panik atak.kayseri ye gidiyordu hamile kaldı 5 yıldır uğr aşıyordu.dr unu sordum huma hast erşat diye biriymiş.anlata anlata bitiremedi
valla arya bende anlamadım bende endometriozis vardı ondan olabiliyormuş kistler az önce tüp bebek olayını okudum birinci evliliğimden kızım olduğu için devlet hiç birşeyini karşılamıyormuş özeldede 5500tl civarıymış
canım ya nekadar ümitsizliğe kapılmışsın sen tüp bebek falan araştırmışsın dur bakim daha kistim oldu diye düşündüğüne bak.
ben aryada yazdım ikinci dış gebeliğimi geçirdiğimde doktor banada sen kesin tüp bebek yaptır dedi dış gebelik saatli bomba ve senin tekrar dış gebelik geçirme olasılığın %40 dediler aynen bende araştırmaya başladım tüp bebek merkezlerini ama benim kadın doğumcu arkadaşım dediki %40 diye bir oran yoktur %18 gibi bir oran vardır aynı taraftan dış geeblik geçirme şansın rahim filmni çektir durumunu öğren ve kendini %82 motive et dedi.
yani hiçte hemen tüp araştırma rahim filmi çektir diyorum yok diyosun tüp bebeğe bakıyosun tüp bebekte rahim filmi çekiliyo tahliller falan seni dur bakalım bii
kızlar selam, bu klomeni içince sizde kaç yumurta oluştu, doktora bana senin yumurtlama problemin yok ama hamileliği hızlandırmak için klomen vericem dedi, günde 1 tane içtim 5 gün boyunca, doktora gittim sadece 1 yumurtam oluşmuş, o da henüz yeterli boyutta değildi. şimdi ben anlamadım bu işi, problem yoksa neden 1 yumurta ve neden küçük :S
6 aydır ilk defa bebek işi için ağladım ama iyi geldi biraz açıldım sık sık kendini nereye kadar
canım benim bende regli olunca öle ağla ağla kendime geldim valla bazen ağlamak iyi geliyooo
canım dokotrun dozu az vermiş günde 2 falan içersen sayısal olrak çok olur bende de yumurtlama sorunu yoktu ve günde 2 adet içitm 2 adet oluştu sende 1 tane az olmuş yani bu arada yaşın kaç
merve inş. dra gittiğim 14. günden önce başka yumurta vardırda çatlamıştır. ya kist olunca regl gecikiyormu yada dahamı çok oluyor biliyormusun?
yaş 27 mervecim:S
merve inş. dra gittiğim 14. günden önce başka yumurta vardırda çatlamıştır. ya kist olunca regl gecikiyormu yada dahamı çok oluyor biliyormusun?
kızlar selam, bu klomeni içince sizde kaç yumurta oluştu, doktora bana senin yumurtlama problemin yok ama hamileliği hızlandırmak için klomen vericem dedi, günde 1 tane içtim 5 gün boyunca, doktora gittim sadece 1 yumurtam oluşmuş, o da henüz yeterli boyutta değildi. şimdi ben anlamadım bu işi, problem yoksa neden 1 yumurta ve neden küçük :S
daha çok değilde biraz ağrılı oluyoo regli
günaydın herkese
dün tahlil sonuçlarımı aldım
ca 125 değerim 77 çıktı bir kez daha yıkıldım sebebi belli değil ama geçmişte endometriozis hikayem vardı. Inş. Ondandır dedi dr. Yeniden tekrarlanacak izin dönüşünde umarım yükselmez.
günaydın canım ;
canım ben değerlerin neyi ifade ediyor anlamadım yani ne değeri bide endometriozis ne demek onuda bilmiyorum kusura bakma cahilliğime ver.
Heoz kızz nerdesİn ;
bİde bebkİm yok o ne yapıyoo haberİn var mı?
bebikimin haftasonu yüzüne yağ patlamış hastaneye gitmiş şimdi iyiymiş
ca125 kanser endometriozis gibi bir çok hastalıkta yüksek çıkıyor
endometriozis rahim içindeki kanayan yapının yumurtalık karın zarı bağırsaklar gibi karın boşluğundaki organlarda görülmesi ve adet zamanı karın boşluğuna kanamasıdır.kısırlık sebebidir.