Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

heozcum merve neden gelmiyor:1no2:

mervenin bu ay ara kanaması oldu 2 gün önce dra gitti yumurtalam olmamış bu ay ve rahmin çok incelmiş demiş klomenin bütün yan etkilerini görmüş anlayacağın morali çok bozuldu dinlenmek istediğini ve girmeyeceğini söylemiş bebikimebenneyaptımki

kızlar slm bende 3 kızım var erkek bebıs ıstıyom bıtanede rabbımden ıns klomen ve cat ıgnesı dıyolar sızce olan oldumu oglu klomen ve cat ıgnesıyle bılgı verırsenız cok tak cnm

ben duymadım klomenle erkek bebek olduğunu sadece çoğul gebeliğe sebep olabiliyor:uhm:

mervenin bu ay ara kanaması oldu 2 gün önce dra gitti yumurtalam olmamış bu ay ve rahmin çok incelmiş demiş klomenin bütün yan etkilerini görmüş anlayacağın morali çok bozuldu dinlenmek istediğini ve girmeyeceğini söylemiş bebikimebenneyaptımki

merhaab heozcum canım girdim girdim kendimi toplamam kısa sürdü o gün ağrılarımda çoktu moralim bozulmuştu ama şuan çok iyim hormonlar bana neler yapıyoo nasıl etkiliyo canım sıkılıyodu ama şuan iyim ben vazgeçmişitm ama eşim devam dedi yola devam yaniii

ben dokotrun dediği gibi ara kanam yaşamkıyorum bayağı regli oluyorum hayatım aslında doktor değişitrmeninde zamanı geldi sanıyorum doktor bugün lekelenme şeklinde olur geçer dedi rahim incelmiş dedi ama gayet regliyim yanii zaten 19 diğer doktor randevum vardı ordan bakar artık

sizler ne yapıyosunuz sen ne yaptın merak ettim sende yazmamışsın topiğe

haftasonu giremem ama pazaretsi girerim yine

kızlar benim de bebeklerim ikiz yeni öğrendim ben de
ayyy şoktayım şu anda
ben de klomen kullanmıştım

kızlar benim de bebeklerim ikiz yeni öğrendim ben de
ayyy şoktayım şu anda
ben de klomen kullanmıştım

canım çok tebrik ederim allah hayırlısı ile doğumunu gösterin .dartısıda isteyen herkese olsun

amcamın kızıda klomen kullanmış iki yumurtada onun olmuş hayırlısı artık bakalım ben bu ay ne yapacaksam

günaydın

hayran tebrik ederim cnm rabbim sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin size

merve hoşgeldin kendini toparlamana sevindim bu sefer ben dağıldım az önce dra gittim 2 yumurta vardı çatlamamış kist oluşmuş acayip moralim bozuk bıktım uğraşmaktan artıkmafoldumben

günaydın

hayran tebrik ederim cnm rabbim sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin size

merve hoşgeldin kendini toparlamana sevindim bu sefer ben dağıldım az önce dra gittim 2 yumurta vardı çatlamamış kist oluşmuş acayip moralim bozuk bıktım uğraşmaktan artıkmafoldumben

günaydın canımmm.. yaaa inan çok üzüldüm neden çatlamamış ikisidemi çatlamamış acaba şuan çatlama iğnesi verse işe yararmıymış sorsaydın çünki daha çatlayabilir yanii bana öle geldi

günaydın canımmm.. yaaa inan çok üzüldüm neden çatlamamış ikisidemi çatlamamış acaba şuan çatlama iğnesi verse işe yararmıymış sorsaydın çünki daha çatlayabilir yanii bana öle geldi

yok cnm biri 40.74mm biri 29,45mm dev gibiler inş. adetle beraber atılır moralim alt üst oldu ya

yok cnm biri 40.74mm biri 29,45mm dev gibiler inş. adetle beraber atılır moralim alt üst oldu ya

canım ya inan çok üzüldüm sıkma canını diyeceğim ama bu duyguyu biliyorum zaman kaybı gibi geliyo inş regli ile atılır bide doğum kontrol içme dahada zaman kaybı olur .
sen bu ay klomen kullanmadım değil mi canım? çatlama iğnesi hiç kullanmışmıydın ?

benimde doktorum bu ay bu ara kanam demişti rahim incelmiş demişti ama ben bayağı regli oldum hayatım 5 gün boyunca ve bugün bitti sayılır eğer doktorun dediği doğruysa bana 20 güne kadar tekrar regli olursun demişrti düşünsene giden aylarımı .

yani seni çok iyi anlıyorum ..:teselli::teselli::teselli:

canım ya inan çok üzüldüm sıkma canını diyeceğim ama bu duyguyu biliyorum zaman kaybı gibi geliyo inş regli ile atılır bide doğum kontrol içme dahada zaman kaybı olur .
sen bu ay klomen kullanmadım değil mi canım? çatlama iğnesi hiç kullanmışmıydın ?

benimde doktorum bu ay bu ara kanam demişti rahim incelmiş demişti ama ben bayağı regli oldum hayatım 5 gün boyunca ve bugün bitti sayılır eğer doktorun dediği doğruysa bana 20 güne kadar tekrar regli olursun demişrti düşünsene giden aylarımı .

yani seni çok iyi anlıyorum ..:teselli::teselli::teselli:

bu ay klomen kullanmadım çatlatma iğneside hiç vurulmamıştım. bilmiyorum merve ya moralim çok bozuldu her nedense bide tatile çıkacaktık. eğer reglide geçikme olursa tatilimde berbat olacak

bu ay klomen kullanmadım çatlatma iğneside hiç vurulmamıştım. bilmiyorum merve ya moralim çok bozuldu her nedense bide tatile çıkacaktık. eğer reglide geçikme olursa tatilimde berbat olacak

ya inanırmısın ez an senin kadar moralim bozuldu haaaa
23 gibi bekliyodun değil mi ama kist birkere bendede oldu geçikmeyi çok yapmadı progestan diye bi ilaç içtim o kanam yaptırmıştı ve kisti küçülmüştü .hayırlısı diyelim .artık güzelim.

beraber hamiş olacağız biz bak ben buna inanıyorum.:Saruboceq:

ya inanırmısın ez an senin kadar moralim bozuldu haaaa
23 gibi bekliyodun değil mi ama kist birkere bendede oldu geçikmeyi çok yapmadı progestan diye bi ilaç içtim o kanam yaptırmıştı ve kisti küçülmüştü .hayırlısı diyelim .artık güzelim.

beraber hamiş olacağız biz bak ben buna inanıyorum.:Saruboceq:

kistin ne kadardı büyüklüğü sende?

bu arada doktor bu kistleri her kadın yaşar ama sık kontrol olmadığı için bilinmez sen bu ara çok doktora gittiğin için sadece tespit ettin eminim çok defa oldu ve fark etmedin dedi çünki her kadın yılda en az 2 defa yaşarmış bunu yani çok normalmış sitres yapıyomuş bide bunu niye sen strese girdin hayatım .

seni iyi anlıyorum bu hormonlar bize neler yapıyor değil mi

bu arada doktor bu kistleri her kadın yaşar ama sık kontrol olmadığı için bilinmez sen bu ara çok doktora gittiğin için sadece tespit ettin eminim çok defa oldu ve fark etmedin dedi çünki her kadın yılda en az 2 defa yaşarmış bunu yani çok normalmış sitres yapıyomuş bide bunu niye sen strese girdin hayatım .

seni iyi anlıyorum bu hormonlar bize neler yapıyor değil mi

slm kızlar.sizde bi talihsizlik var.biri yumurta çatlıyor derken regl oluyor diğeride hamile olmayı beklerken yumurtaları orda kist olmuş.yaw hadin artık sizden iyi haberler bekliyorum dedikçe hergün bişeyle geliyorsunuz Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookama neyse napalım öbür aya artık.heoz bu ay senden çok ümitliydim haa:umursamaz:

slm kızlar.sizde bi talihsizlik var.biri yumurta çatlıyor derken regl oluyor diğeride hamile olmayı beklerken yumurtaları orda kist olmuş.yaw hadin artık sizden iyi haberler bekliyorum dedikçe hergün bişeyle geliyorsunuz Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookama neyse napalım öbür aya artık.heoz bu ay senden çok ümitliydim haa:umursamaz:

merhaba arya canım nasılsın?

evet heozdan bend eçok umutluydum bua hemde kendiliğinden iki yumurta oluşmuş ama sıkmasın canını diğer ay devam....

sen en yaptın bebelerin cinsiyeti belli oldumu ?

bende merak ettim haaa

duydun mu hayranda klomenle ikiz hamile imiş dqarısı başımızakaydirigubbakcemile2

merve sen başka dra gidecektin noldu haftasonu burda bi tanıdığa gittik doğum yapmıştı.4ay önce.onda da pko vardı hemde panik atak.kayseri ye gidiyordu hamile kaldı 5 yıldır uğr aşıyordu.dr unu sordum huma hast erşat diye biriymiş.anlata anlata bitiremedi

valla arya bende anlamadım bende endometriozis vardı ondan olabiliyormuş kistler az önce tüp bebek olayını okudum birinci evliliğimden kızım olduğu için devlet hiç birşeyini karşılamıyormuş özeldede 5500tl civarıymış

merhaba arya canım nasılsın?

evet heozdan bend eçok umutluydum bua hemde kendiliğinden iki yumurta oluşmuş ama sıkmasın canını diğer ay devam....

sen en yaptın bebelerin cinsiyeti belli oldumu ?

bende merak ettim haaa

duydun mu hayranda klomenle ikiz hamile imiş dqarısı başımızakaydirigubbakcemile2

canım benim bebişler iyi çok şükür.hamilelik çok zooor geçiyor annem bakıyor..cinsiyetde daha belli değil yaa.hayırlı olsuuun canım darısı sizee:lepi:

ben hedarzu yu duymuştum 2 kese görünmüş buğün tekkrar gidecekti yani ikiz sanırım.hayranı duymamıştım ikişer ikişer gidiyoz bakiiim

X