bak ama şimdi ikizin olacak peki dış gebelikten sonra ne kadar korundun
allahım ol dedi klomenle oldu canım.dış gebelikten sonra8 ay korundum ben istemedim açıkcası
mervecim ben düşük yaptımda hastanede yatarken eşimin cahil bir gezikalı teyzesi var.bana dedi ki bu ne yavrum bu yaşta 2 tane zayi ettin nasıl çürükmüşsün dedi.bende dedimki kaynanam falanda vardı.teyze bende değilde belki yeğeninin kalitesiz sperminden durmuyordur çocuk dedim.sigara alkol malum demiştim hepsi mal mal susmuştu.bak sinirlendim yine
netice ne olursa olsun her ikinizinde 3 gebeliği olmuş benim tek siz doğurgansınızsempatiksalakcinni
zor işleeerrrrrrrrrrr.....bunlar
mervecim ben düşük yaptımda hastanede yatarken eşimin cahil bir gezikalı teyzesi var.bana dedi ki bu ne yavrum bu yaşta 2 tane zayi ettin nasıl çürükmüşsün dedi.bende dedimki kaynanam falanda vardı.teyze bende değilde belki yeğeninin kalitesiz sperminden durmuyordur çocuk dedim.sigara alkol malum demiştim hepsi mal mal susmuştu.bak sinirlendim yine
bayanssulusmile
sen kaçıncı ayındasın arya ne zman doğum
yuh ya o ne biçim konuşma öyle zayi ettin nasıl çürükmüşsün ne demekakannehir benim kaynanamda kızım kilo almıyor diye boşa emzirme senin sütün işe yaramadığı gibi çocuğu zehirliyor demişti o halimle ne kadar zoruma gitmiştibenneyaptımki
10. haftamdayım 36. hafta kasımda doğum canım
10. haftamdayım 36. hafta kasımda doğum canım
çin takvimine baktınmı arya cinsiyet ne görünüyor merak ettim şimdi
erkek ama ben inanmıyorum ona canımkaydirigubbakcemile3
erkek ama ben inanmıyorum ona canımkaydirigubbakcemile3
sizinkiler tutuyormuki kızlar ben kızıma baktım şimdi doğru diyor.erkek ama ben inanmıyorum ona canımkaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı bakalım gerçi ben kendi kızımda dahil çok kişiye baktım hep tuttu yaşını tam ayına göre hesaplaman lazım tabi
haa yanlış bakmışım ben buda kız çıkıyorhihoyyyt
haa yanlış bakmışım ben buda kız çıkıyorhihoyyyt
sizinkiler tutuyormuki kızlar ben kızıma baktım şimdi doğru diyor.
sizinkilerde doğrumu yada varmı çevrenizde merak ettimsempatiksalakcinni
bak dedim ya iki tane hangisine baktın sen adres versene bende bakım bak ben kızıma 28 yaşına hamile kaldım son temmuz idi baksana
kız görünüyor 28 yaş temmuz