Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

gidip bugün keçiboynuzu alim barisempatiksalakcinni adetim 23 haziran aryacığım

valal heoz sende bu ay hamile kalınca ben kalırım topikte yazar yazar bakarım yazdıkalrıma artıkk :gitme::gitme:

arya evet bi sen kaldın valla hedarzu da girmiyo uzundur.melek zaten bizden sıkılmıştı.

anam kocam yok pekmez alsam ne olacak güya yaptı gitti adam başıma gelenlere baksana ufffffffffffffffffffffffffffffffff

valal heoz sende bu ay hamile kalınca ben kalırım topikte yazar yazar bakarım yazdıkalrıma artıkk :gitme::gitme:

arya evet bi sen kaldın valla hedarzu da girmiyo uzundur.melek zaten bizden sıkılmıştı.

ben seni bırakmıcam cnm söz
bizim kızların topiğine gideriz aryada gelir oraya hep beraber orda oluruzolumunekankayizsmile

ayyyyyyy sıkıldııııımmmm wc gitmek istemiyorum şimdi ne zaman regli olucamda yumoş olacakta bekliyeceğim

eşimle konuştuk doktor diğer ay klomen kuruluk yapıyosa iğne yapalım demişti bende eşime sormam lazım demişitm.oda gerek yok diyor kendi haline bırak dedi allah kismet ederse olur bende en az senin kadar istiyorum ama bu kadar takmıyorum nolur üzme kendini dedi bende vazgeçer gibiyim haaaaa

geçen aya göre bu ay daha az heyecanlıydın merve.geçen ay herkes hamile bi ben kaldım diye aceleciydin.bu ay kabullendin artık ne zaman olursa diyebiliyorsun.işte zaman böyle yola getiriyor adamı.şimdi sen regl oldun haziran bitti tamamen peki temmuzda regl tarihin kaçında olacak.yumoşlarım ağrıyor diyordun,kahverengi lekeler demekki kendini çok dinlesen bile yanılabiliyorsun hayatım.yumurta oluşmamış bile.kendini dinlemeeeeeakannehir

daha dur bakalım benim kız 11 yaşında ve 6 aydır uğraşıyorum bebek için benim vazgeçtim dediğime bakma reglim olupta bitince yine heyecan sarıyor insanısempatiksalakcinni

hayatta yaşamak istediğim ve mantık çerçevesinde olan her heycanın peşinde koşuyorum ikiz gebelikte bunlardan birisi ama rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum çok istesemde neticede ikiz hamile olup bir sürü üzüntü sağlık problemi sıkıntı yaşamakta var işin ucunda biz işin hep pembe kısmını düşünüyoruz allah hayırlısını versin herşeyin:Saruboceq:

ben dinlemiyorum o dinletiyoo aslında doktor bana geçen ayın yumurtaa kalın tısı var dedi o neyse herhalde o geldi yoksa kahverengi akıntı oldu hoş rahimde inceymiş akıntıda bitmiştir.
doktorun dediğine göre 20 güne kadar regli olacağım amannnn sonra valla ne yapayım ilaç falan artık içmem yani şuan öle düşünüyorum

evet canım bende ikiz olsun diye hiç düşünmemiştim.duyunca şok geçirdim.ama allah kısmet etti işte.saglık problemide yaşadım bu birtek ikiz gebelikte olmuyor tek gebeliktede yaşanabiliyor.ama hayırlısı demek en güzeli tabi

ne kadar doğru konuştun hayatım biraz önce gazetede bi haberi okudum 3 yaşında kzı beyin kanseri olmuş tedaavi için amerikaya gitmişler 350 000 dolar maliyeti varmış ve deney niteliğinde bir tedaviymiş allahım dedim nolur bana vereceksen bi tane daha sağlıklı sıhatlı aklı başında evlat ver kızımıda koru sana emanet diye dua ettim .

allah sana güç kuvvet versin :Saruboceq:

daha dur bakalım benim kız 11 yaşında ve 6 aydır uğraşıyorum bebek için benim vazgeçtim dediğime bakma reglim olupta bitince yine heyecan sarıyor insanısempatiksalakcinni

aslında baktıoğımda 2 ay oldu ama
daha önce yaşadıklarımla bakınca yani sağlıklı bir gebelik olmadı 10 ay oldu düşünsene 10 aya 2 dış gebelik sığdırdım offfffff

aslında baktıoğımda 2 ay oldu ama
daha önce yaşadıklarımla bakınca yani sağlıklı bir gebelik olmadı 10 ay oldu düşünsene 10 aya 2 dış gebelik sığdırdım offfffff

evet canım çok zor sende diyormusun şimdi doğsaydı şöyleydi böyleydi diye ben hala diyorum

netice ne olursa olsun her ikinizinde 3 gebeliği olmuş benim tek siz doğurgansınızsempatiksalakcinni

mervecim ben düşük yaptımda hastanede yatarken eşimin cahil bir gezikalı teyzesi var.bana dedi ki bu ne yavrum bu yaşta 2 tane zayi ettin nasıl çürükmüşsün dedi.bende dedimki kaynanam falanda vardı.teyze bende değilde belki yeğeninin kalitesiz sperminden durmuyordur çocuk dedim.sigara alkol malum demiştim hepsi mal mal susmuştu.bak sinirlendim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…