ilişkiye gir hayaım tabiki olur neden olmasın kaydirigubbakcemile5ama bana daha erken gibi geliyor bu tarih adetin 25 sanırım daha adet günün gelene kadar çook var sen yap hayatım sonra yataktan hemen kalkma ha bide ilişkiden sonra genital yerini yıkama özellikle şampuanla falan spermleri öldürüyormuş.valla internetten okumuştum.derindeyken boşalmasını sağla allah verirse olmayacak hiçbirşey yok.kızlar keçiboynuzu yedirin diyorum acayip yapıyormuş spermi.
cnmsın sen bir sen bırakmadın bizi işte insanların hali sonrada vefasızlıktan yakınıyoruz hepimiz bu gün ovülasyon günümmüş benim acaba hala şansım varmı hamile kalmak için sende gitme bi yere arya eğer hamile kalırsak devam eder yaşadıklarımızı paylaşırızolumunekankayizsmile
valal heoz sende bu ay hamile kalınca ben kalırım topikte yazar yazar bakarım yazdıkalrıma artıkk :gitme::gitme:
arya evet bi sen kaldın valla hedarzu da girmiyo uzundur.melek zaten bizden sıkılmıştı.
ben seni bırakmıcam cnm söz
bizim kızların topiğine gideriz aryada gelir oraya hep beraber orda oluruzolumunekankayizsmile
ayyyyyyy sıkıldııııımmmm wc gitmek istemiyorum şimdi ne zaman regli olucamda yumoş olacakta bekliyeceğim
eşimle konuştuk doktor diğer ay klomen kuruluk yapıyosa iğne yapalım demişti bende eşime sormam lazım demişitm.oda gerek yok diyor kendi haline bırak dedi allah kismet ederse olur bende en az senin kadar istiyorum ama bu kadar takmıyorum nolur üzme kendini dedi bende vazgeçer gibiyim haaaaa
ayyyyyyy sıkıldııııımmmm wc gitmek istemiyorum şimdi ne zaman regli olucamda yumoş olacakta bekliyeceğim
eşimle konuştuk doktor diğer ay klomen kuruluk yapıyosa iğne yapalım demişti bende eşime sormam lazım demişitm.oda gerek yok diyor kendi haline bırak dedi allah kismet ederse olur bende en az senin kadar istiyorum ama bu kadar takmıyorum nolur üzme kendini dedi bende vazgeçer gibiyim haaaaa
geçen aya göre bu ay daha az heyecanlıydın merve.geçen ay herkes hamile bi ben kaldım diye aceleciydin.bu ay kabullendin artık ne zaman olursa diyebiliyorsun.işte zaman böyle yola getiriyor adamı.şimdi sen regl oldun haziran bitti tamamen peki temmuzda regl tarihin kaçında olacak.yumoşlarım ağrıyor diyordun,kahverengi lekeler demekki kendini çok dinlesen bile yanılabiliyorsun hayatım.yumurta oluşmamış bile.kendini dinlemeeeeeakannehir
geçen aya göre bu ay daha az heyecanlıydın merve.geçen ay herkes hamile bi ben kaldım diye aceleciydin.bu ay kabullendin artık ne zaman olursa diyebiliyorsun.işte zaman böyle yola getiriyor adamı.şimdi sen regl oldun haziran bitti tamamen peki temmuzda regl tarihin kaçında olacak.yumoşlarım ağrıyor diyordun,kahverengi lekeler demekki kendini çok dinlesen bile yanılabiliyorsun hayatım.yumurta oluşmamış bile.kendini dinlemeeeeeakannehir
hayatta yaşamak istediğim ve mantık çerçevesinde olan her heycanın peşinde koşuyorum ikiz gebelikte bunlardan birisi ama rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum çok istesemde neticede ikiz hamile olup bir sürü üzüntü sağlık problemi sıkıntı yaşamakta var işin ucunda biz işin hep pembe kısmını düşünüyoruz allah hayırlısını versin herşeyin:Saruboceq:
hayatta yaşamak istediğim ve mantık çerçevesinde olan her heycanın peşinde koşuyorum ikiz gebelikte bunlardan birisi ama rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum çok istesemde neticede ikiz hamile olup bir sürü üzüntü sağlık problemi sıkıntı yaşamakta var işin ucunda biz işin hep pembe kısmını düşünüyoruz allah hayırlısını versin herşeyin:Saruboceq:
evet canım bende ikiz olsun diye hiç düşünmemiştim.duyunca şok geçirdim.ama allah kısmet etti işte.saglık problemide yaşadım bu birtek ikiz gebelikte olmuyor tek gebeliktede yaşanabiliyor.ama hayırlısı demek en güzeli tabi
daha dur bakalım benim kız 11 yaşında ve 6 aydır uğraşıyorum bebek için benim vazgeçtim dediğime bakma reglim olupta bitince yine heyecan sarıyor insanısempatiksalakcinni
aslında baktıoğımda 2 ay oldu ama
daha önce yaşadıklarımla bakınca yani sağlıklı bir gebelik olmadı 10 ay oldu düşünsene 10 aya 2 dış gebelik sığdırdım offfffff
evet canım çok zor sende diyormusun şimdi doğsaydı şöyleydi böyleydi diye ben hala diyorum[/QUOTE
demezmiyim ilki olsaydı 9 nisanda doğacaktı ikinci dursaydı 5 aylık olacaktı offffffffff valla 2010 hamile kalayım yaaa
arya canım sen kaç yaşındasın sende bi dış gebelik birde düşük yaptın değil mi öle hatırlıyorum onlar ne zaman olmuştu
28 yaşındayım benim dış gebelik 2 seneyi geçti.düşük te 1 sene olmadı.bende de kayıp çok anlıycannevet canım çok zor sende diyormusun şimdi doğsaydı şöyleydi böyleydi diye ben hala diyorum[/QUOTE
demezmiyim ilki olsaydı 9 nisanda doğacaktı ikinci dursaydı 5 aylık olacaktı offffffffff valla 2010 hamile kalayım yaaa
arya canım sen kaç yaşındasın sende bi dış gebelik birde düşük yaptın değil mi öle hatırlıyorum onlar ne zaman olmuştu
28 yaşındayım benim dış gebelik 2 seneyi geçti.düşük te 1 sene olmadı.bende de kayıp çok anlıycann
bak ama şimdi ikizin olacak peki dış gebelikten sonra ne kadar korundun