günaydınn merveee nasıslın
iyim canım sen nasılsın dün senin topiğe baktım akşam:1ninca:ama fotolarınızı kaçırmışım çok yoğundum dışarda idim kaçırdım
bende iyiyim canım işler yoğun biraz uğraşıyorum, resimleri kaçırdın dün, topik güzellerden geçilmiyo valla, sende öylesindir eminim..
hadi bakalım ama bu tarz diyetler sonradan daha fazla kilo aldırıyo diyolar .benimde küçük bir ayva göbüşüm oldu yeni farkettim yazlıklar çıkınca spor yapmam lazımm ve en sevmediğim şey
bakalım tutacakmı senin diyet ateş işleri nasıl gidiyor.ben yine unuttum yaaa ölçmeyi bu ay zaten saldım çayıra yapacağım diyodum ama yine aklımdan çıkaramıyorum.
arya gelmiş iyimiş sevindim valla o bana nasıl umut sıorma benimde ikizleirm olsun istiyorum allahım :Saruboceq:
sanada versin banada versin isteyen herkese versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür edrrim canım merak ettim ama.
reglin bittimi ne durumdasın bu ay doktora gidecekmisin
valla ateşimi ölçmeye devam ediyorum yastığımın altında duruyor derecem. sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma o geliyor zaten. 59 kiloyum vermem gerektiğini düşünüyorum biraz göbeğim çıktı sinirimi bozuyor. nedense benim bu ay içim ümitsizlikle doldu ya zaten hala çalışmada olmadı.
dün eşimle şakalaşıyorduk o beni gıdıkladı hatta nefret ederim gıdıklanmaktan onunda bileği dokununca ağrıyor bende gıdıklama bileğini sıkarım dedim o devam etti bende sıktım sonra hafifçe yüzüme vurdu bende ona vurdum sonra bir vurdu yüzüme sinirlerim bozuldu ağladım adam şok oldu bin defa özür diledi iteleyip gidip yattım gelemedi bir kaç saat sanırım öyle uyumuşum dünde açlışma olmadı bu yüzdenbenneyaptımki
reglim dün bitti, doktora gitmeyi yada bişey yapmayı düşünmüyorum, akışına bıraktım...
bende gidimmi gitmiyimmi bilmiyorum kestiremedim bugün çok hafif sol tarafımda ağrı var
bi yemeğe gidip gelecem afiyet olsun herkese
kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar
canım çok tebrik ederim bitanem darısı bize olsun zemuszemuszemuszemus
melekcim bize belirtilerden biraz bahsetsene sen herhangi bir yöntem kullanmışmıydın
canım benim korunmadığım bu ikinci aydı.25 yaşındayım doktorum yaşın çok gennç klomen içme dedi.ikiz olmasını istediğim için içtim.hiçbir yöntem kullanmadım.sadece doktorum takibimi sürekli yaptı.yumurtalarıma baktı çatlayacağı zamanı söyledi.çatlayınca da gittim.kontrol süperdi yani.ateş falan ölçmedim.yattım kalktım anlıycan..ayy göbek attım resmen bu nasıl bir hevestir anlamadım.sanki bebişim yokmuş gibi
ya benim dokotrlar işyte beni anca azat etseler saldım çayıra hepsi yaaa hiç öle çatlamışmı bakım olmazsa tekrar vereyim falan demedi sen kaçıncı gün öğrendin şimdi ikiz mi yani akıntın falan oldumu gösüslerin falan şiştimi yanı öle belirtilerden bahsediyorum