Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

iyim canım sen nasılsın dün senin topiğe baktım akşam:1ninca:ama fotolarınızı kaçırmışım çok yoğundum dışarda idim kaçırdım

bende iyiyim canım işler yoğun biraz uğraşıyorum, resimleri kaçırdın dün, topik güzellerden geçilmiyo valla, sende öylesindir eminim..

bende iyiyim canım işler yoğun biraz uğraşıyorum, resimleri kaçırdın dün, topik güzellerden geçilmiyo valla, sende öylesindir eminim..

teşekkür edrrim canım merak ettim ama.

reglin bittimi ne durumdasın bu ay doktora gidecekmisin

valla ateşimi ölçmeye devam ediyorum yastığımın altında duruyor derecem. sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma o geliyor zaten. 59 kiloyum vermem gerektiğini düşünüyorum biraz göbeğim çıktı sinirimi bozuyor. nedense benim bu ay içim ümitsizlikle doldu ya zaten hala çalışmada olmadı.
dün eşimle şakalaşıyorduk o beni gıdıkladı hatta nefret ederim gıdıklanmaktan onunda bileği dokununca ağrıyor bende gıdıklama bileğini sıkarım dedim o devam etti bende sıktım sonra hafifçe yüzüme vurdu bende ona vurdum sonra bir vurdu yüzüme sinirlerim bozuldu ağladım adam şok oldu bin defa özür diledi iteleyip gidip yattım gelemedi bir kaç saat sanırım öyle uyumuşum dünde açlışma olmadı bu yüzdenbenneyaptımki

uhuuuu ay şakalaşma kakalaşma olmuş sizde neyse fazlada üzme koçişi canım istemeyerek yapmış belli

valla biz şakalaşmadık da ama kociş yok piyasada bizde de tık yok anlıyacağın ama ben umutluyum hayır niye umut yapıyorum onu anşlaamdım ama umutluyum

ben doktor randevumu pazaretsi aldım acaba geç mi yaaa bilmiyorumkismile

reglim dün bitti, doktora gitmeyi yada bişey yapmayı düşünmüyorum, akışına bıraktım...

en iyisi aslında valla nedir bu yaaa doktor doktor gez yumurtaladım mu çatladımı oldumu kan ver idrar testi yap bene ya bune yaaabiye gibi olacan negatif bile çıksa pozitif davranacan:roflol:

bende gidimmi gitmiyimmi bilmiyorum kestiremedim bugün çok hafif sol tarafımda ağrı var

kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar

canım çok tebrik ederim bitanem darısı bize olsun zemuszemuszemuszemus

melekcim bize belirtilerden biraz bahsetsene sen herhangi bir yöntem kullanmışmıydın

canım çok tebrik ederim bitanem darısı bize olsun zemuszemuszemuszemus

melekcim bize belirtilerden biraz bahsetsene sen herhangi bir yöntem kullanmışmıydın

canım benim korunmadığım bu ikinci aydı.25 yaşındayım doktorum yaşın çok gennç klomen içme dedi.ikiz olmasını istediğim için içtim.hiçbir yöntem kullanmadım.sadece doktorum takibimi sürekli yaptı.yumurtalarıma baktı çatlayacağı zamanı söyledi.çatlayınca da gittim.kontrol süperdi yani.ateş falan ölçmedim.yattım kalktım anlıycan..ayy göbek attım resmen bu nasıl bir hevestir anlamadım.sanki bebişim yokmuş gibi

ya benim dokotrlar işyte beni anca azat etseler saldım çayıra hepsi yaaa hiç öle çatlamışmı bakım olmazsa tekrar vereyim falan demedi sen kaçıncı gün öğrendin şimdi ikiz mi yani akıntın falan oldumu gösüslerin falan şiştimi yanı öle belirtilerden bahsediyorum

evet akıntım oldu.gögsümde ağrıyordu ikiz olup olmadığı belli değil adetimi 1 gün geçti.idrardan çıktı.inşallaaah ikizdir.ben öyle ağrıydı falan çok dinlemedim kendimi biliyordum bu ay hamile olacağımı içim rahattı yani:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…