Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

he demi sende varsın 3 silahşörrrakannehir

nolmuş burda böyle bi hamile daha var çok iyi yaa.kızlar buranın demirbaşı gibi davranmaktan vazgeçin zamanı gelince olur elbet hemde çok sıcak serinlik çöksün allah sizi seviyo çalışıyorsunuzya sıcakta gezmeyin diye bekletiyo:jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin aryacığım valla topiğin 5. haftasında 4. hamile haberi bol bereket var burda ne varki bana işlemiyor:1no2:

5 haftada 4 hamile oldu dimi merve ikisi ikiz 2 si belli değil dahaakannehir

evet ya onlarda ikizdir normal tek gebelik enaz 4 gün geçince çıkıyo erken erken çıktığına göre bence onlşarda ikiz bi biz kaldık haaaa d.iyim sana:1no2:

evet ya onlarda ikizdir normal tek gebelik enaz 4 gün geçince çıkıyo erken erken çıktığına göre bence onlşarda ikiz bi biz kaldık haaaa d.iyim sana:1no2:

bencede öyledir hedarzununkide regl günü belli olmuştu dimi mutlununkide öyle oldu 1 gün sonra idrarda belli oldu kesin ikizdir onlarınkide mutlunun kaç yumurtası olmuştu geçmişe bi bakem bakimsositososito

hoşgeldin aryacığım valla topiğin 5. haftasında 4. hamile haberi bol bereket var burda ne varki bana işlemiyor:1no2:

eşlerinize bol enerjili güzel şeylerden yedirin.belkide sperm atışları kuvvetli değildir yada ne bilim çatlamaya kadar canlı kalmıyordur

eşlerinize bol enerjili güzel şeylerden yedirin.belkide sperm atışları kuvvetli değildir yada ne bilim çatlamaya kadar canlı kalmıyordur

eşimde öyle bir güven varki kendine toz kondurmaz kesin ne yedirimki adama zaten pekmezi çerezi herşeyden fazla fazla yiyobenneyaptımki

acaba bir dahaki aya günde 2 tane içsek ki ?

valla içelim ya benim komşum bana diyorki ben üst üste kullanılmayacağını bilmiyodum kendim aldım içtim öle kistti ikizdi falanda demedi diyor şimdi 4 aylık hamileekafamçokkarıştı

bende nasılbi özen nasıl bi özen günün aynı saaatinde içi kendini takip et dokotra git uffffff

odamı ikiz hamileakannehir

eşimde öyle bir güven varki kendine toz kondurmaz kesin ne yedirimki adama zaten pekmezi çerezi herşeyden fazla fazla yiyobenneyaptımki

al benden de o kadar ben işimi bilirim diyor geçen aydan doalyıda beni suçluyo sen doktorun dediği saatlere değil bana uysaydın olmuştu diyooo belkide haklı erkek anlıyo

spermlerin geçişi için kadının vajinasında çok akıntı ve ıslaklık olmalıymış onuda eşler biliyomuş

bunu komşum paylkaşmıştı eşi demiş olduysa bu ay olmuştıur çok ıslaktı demiş

ikizmi hamile komşun?

ya allahım beni affetsin ama hamile oldukça buradaki arkadaşlarım hem çok heyecan ve sevinç yaşıyorum ama kendimi dinliyorum bir tarafım burkuluyormafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…