- 25 Mayıs 2010
- 70
- 1
kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar
doktorcum son gittiğimde alttan muayene etti naptı bilmiyorum.dediki seni ayın sonunda bir sürpriz bekliyor dedi.bende hamile olduğumu anladım
tebrikler cnm gözün aydınolumunekankayizsmile
merve sen ve benim dışımda topiğe gelen herkes hamile kaldı mutlununkide ikizse pes diyecem artık valla:roflol:
teşekkürler.ayyy yemeğe gidicem straples elbisemi giycem kızlar kuaföre gitmem gerek hoşçakalın
he yaa bu nası şans bende anlamadım uğrayan hamile kalıyo topikten çıkmıyorum tık yokk:roflol:
kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar
şöle şık şık yap süprizni bakalım iyi eğlenceler
valla ha kaldıkmı başbaşa iki kurudelikafadulden
merve sen ve benim dışımda topiğe gelen herkes hamile kaldı mutlununkide ikizse pes diyecem artık valla:roflol:
niye bilmiyorum içimi iyice umutsuzluk kapladı ben 2 ay kullandım toplam 4 yumurta oldu ama boş geçtimafoldumben
bende varımm :umursamaz:
bende uğrayıp kaçıyorum kızlar !sempatiksalakcinni
he demi sende varsın 3 silahşörrrakannehir
bende uğrayıp kaçıyorum kızlar !sempatiksalakcinni
ay keşke bu ayda klomen kullansaydım yaa doktor uydum bekledim kafamçokkarıştı