Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

doktorcum son gittiğimde alttan muayene etti naptı bilmiyorum.dediki seni ayın sonunda bir sürpriz bekliyor dedi.bende hamile olduğumu anladım

kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar

tebrikler cnm gözün aydınolumunekankayizsmile

doktorcum son gittiğimde alttan muayene etti naptı bilmiyorum.dediki seni ayın sonunda bir sürpriz bekliyor dedi.bende hamile olduğumu anladım

nası anladı acaba benimkide yumurta takip ederken beni gaza getirmişti oğlana gösteririsin doğunca sen böleydin diye dedi ama işe yaramadı

çok erken çıkmış hayatım idrarda bence ikiz seninki:eek::1shok:

merve sen ve benim dışımda topiğe gelen herkes hamile kaldı mutlununkide ikizse pes diyecem artık valla:roflol:

kızlaarrrrrr test yaptım veee çift çizgiyi gördümmmmmmm.haziranın ilk hamilesiyim yaşasıııınnn.kocişimi aradım yemeğe gidelim dedim.sabırsızlanıyorum ona söylemek için.oğluşuma kardeş gelecek inşallah.2.ayda başardık kolay oldu çok şükürr.darısı size kızlar

tebriklerr canım a.s. çok sevindimm

heozcum aynı şeyleri hissetmişimiz canım aynı bendede bi umutsuzluk oluştu sıormaa yaniii

X