hıı 20 gün geç değil mi yaa
olabilir canım o yeşillikte tatil işte, dinlendin ya, şimdi sırada iğne olabilir... sonra da ikiz inşallahhh
aradım hastenein telleri meşgül ve operatör beni attı:uhm:
şimdi sorunlar varya ee klomenede başlıyorum, kesin iğneye kalıcam kesin!
geç evet 20. günden sonra 34. günü adet olmam lazımdı. yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsun çünki ama ben 30. günde oldum
inş. sorun iğneyle çözülür ve ikizlerine kavuşursun.
ne düşünüyorum biliyormusun call acaba bütün sorunlular bir tevafuk aynı topiğemi toplandık acaba işin ilginç tarafı toplandığımızda ya ilk denememiz yada ikinci denememizdi
avatarına bayıldım haa:enbuyukkk:
kızlarr az önce komşumu gördüm hamile,gezmeye gidiyormuş.ay okadar güzel giyinmişki hamile kıyafeti çok yakışmış,pembiş pembiş giymiş.kızıma kız kardeş geliyor çok sevinçliyiz diyo.ayy çok imrendim süper ya ikizim olsun ikiside kız olsun nolur allahım gerçi hamileyken onun kadar güzel olamam ama olsun..:))
mektubum şeytanın bacağını kırdı ama oda bizle başlamıştı okadar sevindimki sanki kendim hamileyim ama çokta haklısın bu kadar tesadüf olamaz!
yok yaptırmadım heozcum idrartesti yapacam,üç-dört gün geçince yapıcam kararlıyım bu konuda çünkü olcaksa bugün yarın adet olurum olmazsam heyecanlanırım süper olur.
yok yaptırmadım heozcum idrartesti yapacam,üç-dört gün geçince yapıcam kararlıyım bu konuda çünkü olcaksa bugün yarın adet olurum olmazsam heyecanlanırım süper olur.
ben geldim biraz alışveriş yaptım dasempatiksalakcinni
ne aldın kızzzbayanssulusmile