Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kızıma lc den 130 liraya 8 parça kıyafet aldım çok güzel şeyler yazlık işteee hamile olsamda bebişlerimede alsam ya bıktım bu eşşek kadar kıza almaktan:roflol:

iyi yapmışsın cnm, güzel şeyler var Lc de benimde 11 yaşında kardeşim var, ordan alıyorum ona, güle güle giysin kızın...

iyi yapmışsın cnm, güzel şeyler var Lc de benimde 11 yaşında kardeşim var, ordan alıyorum ona, güle güle giysin kızın...

sağol ablası yaa demek seninde kız kardeşinle yaş farkın 15-16 falan nasıl bir duygu sanırım kızımda kardeşiyle sen gibi olacak:çok üzgünüm:

sağol ablası yaa demek seninde kız kardeşinle yaş farkın 15-16 falan nasıl bir duygu sanırım kızımda kardeşiyle sen gibi olacak:çok üzgünüm:

canım benimki erkek, sanki benim çocuğum gibi haftanın 3 günü bendedir en az, okulu evimin sokağında bilerek bu sene kaydını aldım, ikametini benim eve aldım, bi nüfusu babamda yakında onu da bana vercek :roflol: çok başarılı maşallah acaip bi duygu sadece doğurmadım onu tek fark o, kardeş gibi olmuyorsun bu kadar yaş farkı olunca, 16 yaş var aramızda , annem beni 17 yaşında doğurmuş düşün...

canım benimki erkek, sanki benim çocuğum gibi haftanın 3 günü bendedir en az, okulu evimin sokağında bilerek bu sene kaydını aldım, ikametini benim eve aldım, bi nüfusu babamda yakında onu da bana vercek :roflol: çok başarılı maşallah acaip bi duygu sadece doğurmadım onu tek fark o, kardeş gibi olmuyorsun bu kadar yaş farkı olunca, 16 yaş var aramızda , annem beni 17 yaşında doğurmuş düşün...

hımm iyimi yani yoksa kötümü

hımm iyimi yani yoksa kötümü

bence iyi çünkü, arada bi kardeşim daha var şuan 22 yaşında o da erkek, onunla birlikte büyüyüp oynama şansım oldu, küçük kardeşimle de annelik provası yaptım, o nedenle mutluyum :lepi:

merhaba kızlar sonunda gelebildim kanamam olunca hastaneye gittim.orda yattım 6 gün doktorum düşmesinler diye çok ilgilendi saolsun.şimdilik birşeyim yok bebbişlerim duruyor.ama tehlikemde devam ediyor.ikizolduğundan ve geçmişimden kaynaklı bi problemmiş.ikiz,dış gebelik,düşük,vs..yatıyorum sürekli şimdi annem bakıyor.sizler ne durumdasınız hamile olan varmı.merve,heoz,bebekim

merhaba kızlar sonunda gelebildim kanamam olunca hastaneye gittim.orda yattım 6 gün doktorum düşmesinler diye çok ilgilendi saolsun.şimdilik birşeyim yok bebbişlerim duruyor.ama tehlikemde devam ediyor.ikizolduğundan ve geçmişimden kaynaklı bi problemmiş.ikiz,dış gebelik,düşük,vs..yatıyorum sürekli şimdi annem bakıyor.sizler ne durumdasınız hamile olan varmı.merve,heoz,bebekim

ohhh allaha şükürler olsun yaaa o kadar endişelendikki senin için sen sakın yorma kendini dikkatli ol
bizim hepimiz fos çıktık yaaa:1no2:

kızlar merak etmişsiniz çok saolun.allah kimseye yaşatmasın.doktorum düşerse sağ taraftaki düşer muhtemelen diğeri kalır diyor.hatta şimdiye bu durumunda çoktan düşmesi lazımdı şimdiden hayata tutundu diyor.onun kesesini ve onu sanki daha çok seviyorum ona üzüldüğüm içinmi bilmiyorum sanki öbürünün garantisi varmış gibi.böyle garip duygular işte..

amann heoz 1 kere olsun sağlıcakla bitsin hamilelik sakın üzülmeyin hiçbiriniz.isterse 3 ay daha olmasın ama 1 kere olsun kafanıza takmayın.kocalarınıza bol bol keçi boynuzu yedirin kısmet herşey

ay çok merak ettik seni çok sevindim iyi olmanıza canımmm

kızlar merak etmişsiniz çok saolun.allah kimseye yaşatmasın.doktorum düşerse sağ taraftaki düşer muhtemelen diğeri kalır diyor.hatta şimdiye bu durumunda çoktan düşmesi lazımdı şimdiden hayata tutundu diyor.onun kesesini ve onu sanki daha çok seviyorum ona üzüldüğüm içinmi bilmiyorum sanki öbürünün garantisi varmış gibi.böyle garip duygular işte..

bende keselerimi sevmek istiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrr günydın dediydim

günaydın cnm nasılsın bugün ben iyiyim yarın diyete başlamayı düşünüyorum 5 günde 5 kilo diyeti var her gün belli bi şeyden sınırsız yiyorsun yarın patatesle başlayacağuım

günaydın cnm nasılsın bugün ben iyiyim yarın diyete başlamayı düşünüyorum 5 günde 5 kilo diyeti var her gün belli bi şeyden sınırsız yiyorsun yarın patatesle başlayacağuım

hadi bakalım ama bu tarz diyetler sonradan daha fazla kilo aldırıyo diyolar .benimde küçük bir ayva göbüşüm oldu yeni farkettim yazlıklar çıkınca spor yapmam lazımm ve en sevmediğim şey :kızgın:

bakalım tutacakmı senin diyet ateş işleri nasıl gidiyor.ben yine unuttum yaaa ölçmeyi bu ay zaten saldım çayıra yapacağım diyodum ama yine aklımdan çıkaramıyorum.

arya gelmiş iyimiş sevindim valla o bana nasıl umut sıorma benimde ikizleirm olsun istiyorum allahım :Saruboceq:

sanada versin banada versin isteyen herkese versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

heoaz sende akıntı falan başladımı yani yumurta oluşurkende akıntı oluşuyomuş ya öle bişey

X