- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
Bende çatlamış mı diye baktirmadim canım doktor gel demedi biz ilçeden başka bir ile gidiyoruz doktora eşimin işleri de yoğun maalesef zor oluyor gitmek. Ona baktırinca ne oluyor canım ben bilmiyorum ilk kez klomen kullandim15 çarsamba yaptiricam canim.Adetin 23. Gunu ignenin 12.gunu.Ben yumurta catlamismi diye kontrole gitmedim.O yuzden progesteron yaptiricam ozellikle.Kan vermiskende bhcg ye bakilsin bir zarari olmaz.Aslinda adete olana kadar yadar 3-4 gun gecene kadar beta yaptirmiyorum.
Sen na zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
Benim bat 18 Mart bat geçince test yapayım diyorum bat tarihinde ignenin 17. Günü olacak ama ne yapayım erkende yaparsam çıkmazsa daha çok uzulecegim korkuyorum yakın baya gunlerimizMaviuçurtma senin gibi benimde ignenin 14. Gunu adetime 3 kaliyor.Bat 20 Mart.
Benimde aynen adetin 23. Günü ignenin 12. Günü o da bugün dü neyse bugün de geçti15 çarsamba yaptiricam canim.Adetin 23. Gunu ignenin 12.gunu.Ben yumurta catlamismi diye kontrole gitmedim.O yuzden progesteron yaptiricam ozellikle.Kan vermiskende bhcg ye bakilsin bir zarari olmaz.Aslinda adete olana kadar yadar 3-4 gun gecene kadar beta yaptirmiyorum.
Sen na zaman yaptirmayi dusunuyorsun?
Adetin 21-23 gunlerinde progesteran testi sonucu 10 ve uzeriyse yumurtan catlamis demektir canim.6-7 uzerini de kabul eden siteler var.Ama 10 ve uzeri en guzeli.K.kulubunde 7 cikipda hamile olani okudumBende çatlamış mı diye baktirmadim canım doktor gel demedi biz ilçeden başka bir ile gidiyoruz doktora eşimin işleri de yoğun maalesef zor oluyor gitmek. Ona baktırinca ne oluyor canım ben bilmiyorum ilk kez
Benim bat 18 Mart bat geçince test yapayım diyorum bat tarihinde ignenin 17. Günü olacak ama ne yapayım erkende yaparsam çıkmazsa daha çok uzulecegim korkuyorum yakın baya gunlerimiz[/QUOTDedigin gibi adeyin gecene kadar bekle canim.Erken yapinca hayal kirikligi oluyor sonra.
Hm iyiymiş anladım canım ben zaten onu yaptıramam öğretmenim o saatte okulda oluyorum ama aklımda bulunsun iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim. İnşallah canım Aslında çok umutluydum geçen ay rüyamda da görmüştüm ama bugün adet sancısı gibi sancim var hafif belki de yarın adet olurum 14.gün oluyorAdetin 21-23 gunlerinde progesteran testi sonucu 10 ve uzeriyse yumurtan catlamis demektir canim.6-7 uzerini de kabul eden siteler var.Ama 10 ve uzeri en guzeli.K.kulubunde 7 cikipda hamile olani okudum
Ilcede yasiyor muşsun.O zaman saglik ocaginda yaptira bilirsin canim.Hemde ucretsiz.Ben sehirde oldugum halde hep orda yaptiriyorum.Ama en gec 10:30-11:00 e kadar kani vermen gerekiyor canim.Sonrasinda almiyorlar.Ama saat 9:00 da ve ac karnina vermek en dogrusu.Sonucuda ertesi gun cikiyor.Senin bugun adetinin 24. Gunu gecti artik.Artik bhcg yi yaptirirsin ve insallah pozitif haberini verirsi bizlere.
Daha en az 1 hafta beklemen lazım bence canımBENDE BEKLEMEYEDEYIM KIZLAR ADETIME 9 GUN VAR IGNEMIN 1.HAFTASI
Rica ederim arkadasim ne demek.Umuduz hep var olmali,zaten olmasaydi ugrasmazdik.Insallah adet olmucan.Umarim ruyan cikar tatlim.Hm iyiymiş anladım canım ben zaten onu yaptıramam öğretmenim o saatte okulda oluyorum ama aklımda bulunsun iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim. İnşallah canım Aslında çok umutluydum geçen ay rüyamda da görmüştüm ama bugün adet sancısı gibi sancim var hafif belki de yarın adet olurum 14.gün oluyor
Tabii ki canim.Oncelikle sunu soyluyum yaptigimiz igne bhcg hormonu iceriyor.14.gunden erken yaptirirsan pozitif cikabilir.Ama yalanci pozitiflik olur.Vucuda bhcg hormonu enjekte ediliyor dolayisiylada gebeymisiz gibi bhcg pozitif cikiyor.AYLIN HANIM PREGESTERON NEEDIR ACIKLARMISINIZ BENDE BU AY ILK DEFA KULLANDIM
eşim polis canım 12 24 çalışıyor suruçta çalışıyor o yüzden doktora gitmek zor oluyor ben okuldan çıkınca ve o da evde olursa gidebiliyoruz ve gaziantebe gidiyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çabalarımız boşa çıkmazRica ederim arkadasim ne demek.Umuduz hep var olmali,zaten olmasaydi ugrasmazdik.Insallah adet olmucan.Umarim ruyan cikar tatlim.
Ilcede oturun ca esinde cok yogun calisiyor diyince merak ettim canim.Esin asker mi?
Benim de ignenin 7. Ve 8. Gunu inanilmaz agridi.Nefes alirken bile agriyordu.Tam bebegin buyudugu yer var ya hani tam orasi.Kasiklarimda ara ara az agridi ama.9.gunden sonra agri falan bisey kalmadi.Herkesde farkli gunde etki yapiyor demek ki.Insallah adet olmayiz canim.SWIMDI AYLIN HANIM BEN EN SON KNTOLE GITTIGIMDE YUMURTAM 20 MM ULASMIS CATLAMAK UZEREYDI HIC CAGIRMADI DR CATLADIGINA EMINMIS GBIU IGNEMMIN 7 GUN AM AAGRIM FLAN BITTI SADECE ADET OLCAKMIS GBI HISSEDIYORUM.