Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Canım tedavin hayırlı olsun önce kaç yumurtan oldu bi de iğneden sonra kontrole gittin mi çatlamışmı ?

Canım tedavin hayırlı olsun önce kaç yumurtan oldu bi de iğneden sonra kontrole gittin mi çatlamışmı ?

teşekkür ederimmm canım, hayırlısı inşallah..
3 yumurtan var, 2 si çok iyi görünüyor dedi doktor. çatlatma iğnesinden sonra gitmedim, gelmene gerek yok dedi.
benim zaten kendiliğinden çatlıyodu ama çatlama saatini bilirsen şansın artar dedi doktor o yüzden yaptı iğneyi.
bide canım ben çok net hissettim çatlamayı, ağrım oldu baya..
bugün iğnenin 10. günündeyim.

Canım benimde 3 taneydi aynı boydu ama 1 i pazar çatladı bende hissettim pazartesi doktora gittiğimde 1 i çatlamış diğerleri de çatlayabilir dedi ama sanmıyorum hepsi çatlamayabiliyo canım çoğul yumurtada.. benmde çatlıyodu yumurtam normal de ama 3 tane olunca oluruna bırakmadık :) belirtin var mı canım

Canım iğneden sonra bence çatladımı diye bakılması önemli ki doktorum kendi özellikle bakmam lazım dedi aklında bulunsun

kasıklarımda aniden girip çıkan ağrı var canım,
sık idrara çıkıyorum..onun dışında yok gibi :)
senin iğneden snra kaçıncı günün bugün?
ay olsun hadi bu ay yaaaa :)

Canım herkesle farklı oluyo forum da dün gördüm kupkuruyum diyen hamile çıktı ne zaman test yapıcaksın

iğnenin 12. gününde öğrenenleri okumuştum forumda..
ama çıkmazsada moralim bozulur diye erken yapmak istemiyorum..
iğnenin 13. günü cumartesi ya da 15.günü pazartesi ikisinden birinde yapsam nasıl olur..

Kizceler insallah bu ay hepimiz hamileyimmm diye haberler veririz.Benim de 2.Klomen kullanisim.Ilkinde bir tane 26mm yumurtam olmustu.Bu ay 3 sagda 3 solda 6 tane yumurtam varmis.4 tanesi cok guzel olgun dedi.Boyutlari da birbirine cok yakinmis.Bu ay catlatma ignesi yapildi ilk defa.Gece 12:00 kendin yap dedi yaptim gobekten.Kontrole gitmedim insallah bi sorun olmaz.Nekadarcilekbirhayat arkadasimiin dr u catlamismi gormem lazim diye.Ama cok dogru cunku airobik hocamda catlatma ignesi yapilmasina ragmen kist olusmus.Buyuk yumurta catlamis kucuk olanda buyumus be kiste donusmus.

aylin hanım konya da hangi doktora gidiyorsunuz? bende konyadayım..

Keşke birde bütün çoğul gebelikler sezeryan olmasa. Bir de ikiz güzel ama dördü z filan çok tehlikeli ve yazık bebeklere 4 tanesi 1 karinda

Kızlar doktor beni de cagirmadi catlamismi diye bakmak için ama ben de pko filan hiç bir şey yok hormonlar filan hepsi düzgün ben istedim aslında biraz çünkü kürtaj olalı 7 ay oldu 3 ay korundum sonraki 4 ay olmayinca stres olmaya başlamıştım doktor bu iğne sadece garantiye almak için dedi ister misin bunu sadece sureci hizlandiracagiz dedi bende tamam o zamam dedim ve biz ilçeden başka bir ile gidiyoruz doktora eşimin işinden dolayi sürekli de gidemiyoruz o yüzden çağırmadı aslinda

Yoksa benim hiç klomen kullanmak gibi bir niyetim yoktu bilmiyorum kızlar inşallah kötü bir karar vermemisimdir hepimizin hakkında hayırlısı kısmet böyleymis

aylin hanım konya da hangi doktora gidiyorsunuz? bende konyadayım..
Ay canim yaa Konyada olmaniza cok sevindim.Iki özel hst ye gittim hic mrmnun kalmadim.O kadar ilgisizlerki.Ilk dr um kizilay hst Alanur Guven.Tup bebek merkezi dr ama ben tup yaptirmadim.Opuya (yumurta toplama)giriyo ve 5 dk gecmiyp disati cikiyor ve hemsirelere işlemi biliyosunuz siz devam edin diyor.Bu ne demek yaa insanlar hem maddi hem manevi ne kadar yipraniyolar.Opuya giren bayanla sira beklerken muhabbet etmistik.40 yasinda 3. Denemesiymis ve bu son.Paramiz kalmadi,daha ikinci tup bebegin kredisi bitmedi diyor.Benim yumurtayi bile yanindaki yardimciya soruyor.Yasemin şu yumurtami diyor ona soruyor.Agnucaston diye bir ilac var fsh a cok iyi geliyomus kullanayimmi diyorum.Kullan kullan cok guzel bir ilac bulursan banada al diyor.2ay gittim dha Biosteron ve Melotanin diye 250 liralik ilac verdi.1 tane bile yumurta olmadi.Megerse yumurta kalitesi icin kullaniliyormus.Sanki yumurta varda kalitesi kaldi.Ay cok kizginim kusura bakma canim cok uzattim.

Ikinci Farabi hst Suna Soysal.Bunda ilgi sifir.Kizilayda yapilan hormon sonuclarima bakti bu degerlerle bebek mebek olmaz bosuna ugrasma.Zaten bir tane cocugun varmis ne yapcan 2.yi dedi ve direk tup bebek dedi gonderdi sagolsun.Cok yardimci oldu.

Esime artik ozele gitmicem.Meram tip fak gidiyorum.Adeviye Elci dr um adi.Cok memnunum.Biraz bilmedigi ufak seyler oluyo ama digerlerinden bin kat iyidir.Cok tatli,guler yuzlu ve istedigini sora biliyorsun.Ilk gittigim ay ben demedn klomen verdi.Ve o ay 1 tane 26mm yumutam oldu.2.ay kullanmadim ama adetimin 21.gunu progesteran testi yaptirdim 14 cikti.Yani yumurtlamisim.3. Ay yani bu ay yine klomen ictim ama 10 tane 5 tanesini ictim.Cunku benim yumurtalar cok cabuk buyuyor.Adetin 7 gunu klomenin 3. Gunu 6 tane yumurta var.4 tanesi 19-20 mm cok guzel dedi.Ilk defa bu ay catlatma ignesi yaptirtti.Bugun ignenin 5.gunu beklicez gorucez bakalim.Allahim hayirli evlatlar versin insallah.Oglum var benim o yuzden ikiz kizlarim olsun cok istiyorum.

Sen hangi hst ve dr gidiyorsun canim.Bu arada cok uzun yazdim basinizi agrittim kusura bakmayin.

Ayy canimmm hadi insallah hayırlısıyla bu ay catlatma ignesinin faydasını görür bebişlere kavuşuruz.. :)
ben de bi kac doktorla görüştüm, Selçuklu hastanesinde hikmet bey var duymuşsundur..önce ona gidiyodum ama cok kalabalik oluyo diye gecen yıl bıraktım..
Şimdi medicana da tüp bebek takibi yapan necati özçimen bar ona gidiyorum..
Cok memnun kaldim..cok ilgili ve muayene sonrasi her seyi asama asama anlatiyor..
Doktor cok onemli gercekten insan rahat etmedikçe iletisim kuramiyor..
Rahim filmi istedi korkuyorum dedim
Radyoloji uzmanina birakmam kendim çekerim korkarsan fln dedi..
İnsallah gerek kalmaz tutar bu ay..igenin 10. Günüydü bugün..

Ben necati beyle telle gorustum.Hocam dedim benim 2 aydir hic yumurtam yok ilacla yumurta olusur mu dedim.Dedigi su:Hayir dedi ilacla yumurta olusmaz biz sizde kendilihinden olan yumurtayi tup bebek yapiyoruz.Ama klomenle bu ay 6 tane yumurtam oldu.O yuzden cok sicak gelmedi bana Necati bey.Zaten bende esimde erkek dr istemiyoruz,hic gitmedimde.Seni etkilemis olmayim tabii onemli olan senin icine sinmesi canim.Kac yasindasin peki,cocugun var ki?Benim gibi 2.icin ugrasanlar cok var cunku.

benim ilk olacak canım Allah izin verirse..
30 yaşındayım..
aslında çok geç değil ama işte benim bi romatizmal rahatsızlığım var o yüzden kullandığım ilaçlar fln etkilemiştir diye tedirginim biraz..
bi yandan da çok yoğun çalışıyorum..olsa bi rahatlıcam.. :)

Daha cok gencsin.Rabbim bide ikiz verirse bir tasla iki kus vurusun insallah.Ne isle mesgulsun bu kadar yogun calisiyorum diyince merak ettim.Rahatsiligin icinde cok gecmis olsun canim.Ilaclar insallah etkilememistir.Keske tanisma firsatimiz olsaydi cok sevinirdim.Benim evim Medicana hst ne 5-10 dk yurume mesafesinde.

Bhcg yaptirmana da cok az kalmis.Bugun 11. Gunun degil mi?Benimde 6.gunum.Betayi nerde yaptiriyorsun?Ben saglik ocaginda yaptiriyorum ucretsizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…