Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Daha cok gencsin.Rabbim bide ikiz verirse bir tasla iki kus vurusun insallah.Ne isle mesgulsun bu kadar yogun calisiyorum diyince merak ettim.Rahatsiligin icinde cok gecmis olsun canim.Ilaclar insallah etkilememistir.Keske tanisma firsatimiz olsaydi cok sevinirdim.Benim evim Medicana hst ne 5-10 dk yurume mesafesinde.

Bhcg yaptirmana da cok az kalmis.Bugun 11. Gunun degil mi?Benimde 6.gunum.Betayi nerde yaptiriyorsun?Ben saglik ocaginda yaptiriyorum ucretsizde.

bankada çalışıyorum..
bhcg daha önce bi medicana da yaptırdım, bi Selçuklu hastanesnde öle denk geldiği yerde.. :)
bu ay yaptıramıcam galiba heyecandan.. :)
inşallah tanışırız daa neden olmasın :)

Kızlar iğnenin kaçıncı günü bhcg testi yaptırmayı düşünüyorsunuz iğnenin yapıldığı günü de sayıyor musunuz

KILAZ BENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY 3 GUN ONCE CATLATMA IGNESI VURULDUM YUMRTLARIM 4 TAN E ISTEDIGI KIVAMDA OLUSMUS DR BU YUMURTALAR CATLAR TUTARSA IKI ZOLUR DEDI NOLUR DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN BOSANMAYA KDR GIIDCEK DURUMUM COK KOTU

Kızlar iğnenin kaçıncı günü bhcg testi yaptırmayı düşünüyorsunuz iğnenin yapıldığı günü de sayıyor musunuz

İgnenin yapıldığı gün ile beraber 12.günden itibaren kan testi yapabilirsiniz diyo doktorlar..
Ama daha gec belli olanda okudum hep forumda canim..
Ben 14.günü yapmayı planlıyorum eger regl olmazsam..

KILAZ BENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY 3 GUN ONCE CATLATMA IGNESI VURULDUM YUMRTLARIM 4 TAN E ISTEDIGI KIVAMDA OLUSMUS DR BU YUMURTALAR CATLAR TUTARSA IKI ZOLUR DEDI NOLUR DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN BOSANMAYA KDR GIIDCEK DURUMUM COK KOTU

İnşallah Allah hayırlısıyla versin arkadasım..
Evlilik icin cok önemli gerçekten..

AMIN BEKLEYEN HERKESE VERISNINSALLAH CANLARIM.. 2 SER ICTIM BEN AMA DR 1 ER TANE IC DEMISTI BEN ISIMI DAGLAMA ALMAK ICIN ICTIM AMA TERSTE TEPEBILIRDI ALLAH YUZUME BAKTI KIST OLMADI

Ayy canim ya insallah bir an once olur.Bosanmaya kadar gidecekse esinde bir sorun yok o zaman.

EŞİMİN BIR SORUNU YOK ASIL BENDEDE SORUN YOK AAM AOLMUYOR HERGUN HER DAKIK ADUA EDIYORUM ARTIK PSIKOLOJIM BOZLDUGU ICIN BEBEK BILE GORMEK ISTEMIYORUM ESIM ANLAYISLI AMA BEN ONU BIRAKICAM KENDIMI EKSIK GORUYORUM :KK43:

Ben esinden dolayi bosanmalik olucaksiniz sandim.Arkadasim cok yanlis dusunuyorsun.Gercekten beni cok sasirttin.Sende bi sorun olsaydi bile yine de boyle dusunmen yanlis.Rabbim kismet ederse olur etmezse olmaz.Bu bizim nasibimizmis diyip kendini rahatlat biraz.Allah boyle uygun gormus demen lazim.Ki sende hicbir sorun yok ustelik.Kendini bosuna üzme.Kac yasindasin kac yillik evlisin?Daha çoook zamaninin olduguna eminim.50 yasinda olmadigina gore.

Kendimden bahsedeyim.Belki sana moral olur biraz.Ben kac yasindayim soyleyince çok sasiriacaksin.45 yasindayim ve 23 yasinda oglum var.Ve hamile kalmak icin ugrasiyorum.4 yil once hamile kaldim ilacsiz dr suz.Hemde bebegimiz olsun dedigimiz ilk ayda.Ama bos gebelik oldu ve dustu.5 ay once dr a gidip ilac tedevisine baslayim dedim.2-3 ay bir tane bile yumurtam yoktu.Dr un yanindan hep husranla ciktim.Dha Biosteron ve Melatonin diye 250 liralik ilac verdi ama yumurta yok.Baska bir hst ye gittim klomen verdi ve bir tane kocaman besili bir yumurtam oldu.Ultrasonda gosterince dr nerdeyse ciglik aticaktim mutluluktan.Sanki bebek varda onu gordum.Ama tutmadi.2.ay yani bu ay yine klomene devam ettim 6 tane yumurta ve 4 tanesi kocaman olmus.Ikiz ucuz hatta dorduz gebelik bile olabilir dedi.Ilk klomende catlatma ignesi yapmadi.Ama bu sefer yapti yumurta cok olunca.Bugun ignenin 6. Gunu.Burda anlatmak istedigim şu canim.Pes etmek,isyan etmek kocayi birakmak diye bisey yok.Bunu aklindan cikar.Biz kadinlar cok gucluyuz.Helede bebek icin ugrasanlar cabalayanlar daha da guclu ve azimli.

Sana bisey daha anlatayim.Benim bir arkadasim dogulular kari koca.13 yillik evlilermis ama cocuklari olmamis.Cocuk olmuyo diye kocasi kaynanasi ve kendi kocasina ikinci es bakmaya gitmisler.Dusunsene kocana eş icin gorucuye gidiyosun.Doguda boyle seyler olurmus.Ve gittiginde de hamileymis.2.eşe gerek kalmamis cok sukur.Sonra 2.daha sonra 3. Oglunu doguruyo.Sonraaa 4. Ye hamile kaliyo ben o zaman tanidim onu.Ve napiyo biliyor musun aldiriyo.Cok aglamis eside 13 yil olmuyo diye agladin simdide hamileyim diye agliyosun.Isyan etme demis.Kocanin kiymetini bil ve kesinle kendine haksizlik etme canim benim.Cok uzun oldu seni sıktıysam kusura bakma.

Kizlar klomen ve catlatma ignesinden sonra ne gibi belirtileriniz var?Benim belim ve kasiklarim cok agriyor.Kasiklarima sanki bicak saplanir gibi agrilar giriyoz.Bide soylemesi ayip cok gazim var.

Bhcg yi ayin kacinda yaptiracaksiniz?Ben 15 nde yaptiricam.Progesteron 21-23. Gunler yapiliyor biliyorsunuzdur.Benimde 15 Mart adetimin 23. Gunu ignenin 13. Gunu oluyor.O yuzden hem progesteron hem betayi yaptiricam.Hepimiz icin hayirlisi bakalim bu ay hamis kalabilcez mi?

GUNAYDIN KIZLAR SABREDICEZ KI ALLHM BIZE MELEKLERIMIZI KAVUSTURSUN BENIMDE AGRILARIM COK OLUYOR BELIM DHA COK..

Kizlar durumlar nasil?Ben haric iki kisi beklemede sanirim.Kimdi hatirlayamicam ama biri benimle ayni gundeydi sanirim.Bugun benim 9. Gunum.

15 çarsamba yaptiricam canim.Adetin 23. Gunu ignenin 12.gunu.Ben yumurta catlamismi diye kontrole gitmedim.O yuzden progesteron yaptiricam ozellikle.Kan vermiskende bhcg ye bakilsin bir zarari olmaz.Aslinda adete olana kadar yadar 3-4 gun gecene kadar beta yaptirmiyorum.
Sen na zaman yaptirmayi dusunuyorsun?

X