- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende hep yapmicam dedim ama iğnenin 15. günüydü bugün ve evde geçen aydan kalma vardı zamanı geldi yapayım dedim ama en iyisi beklemek bence de çünkü insan hem üzülüyor hem de hala umut ediyor bu daha kötü bir sey ama bizim burada ilçe de 1 tane özel tıp merkezi vardı orada gebelik testi yapıyorlardı ve hemen 1 saat içinde belli oluyordu orası kapandı şimdi bende çalıştığım için sağlık ocağına da gidemiyorum acile de her zaman gitmek istemiyorum idrar da pozitif çıksında öyle gideyim dedim ama kısmet işte olmadıBen simdiye sadece bir kere idrar testi yaptim.4 yil once pozitif cikmisti.Ertesi gun kan verdim bhcg 800 cikmisti
Ama boş gebelik oldu malesef Yani dicem su evde yapmayin canim benim
Hem kesin sonuc vermiyor hemde hayal kirikligi yasiyorsunuz.Adete gecince yaptirin.Beklemesi bile heyecanli oluyo.Nacizane fikir sadece.
Kızlar merhaba, bende serepone diye bir ilaç kullandım sarı akıntı geldi iki defa rahim filmi işstedi dr çektiren varmı korkuyorum birde banada dua edermisiniz bebiş içinvalla bende hep yapmicam dedim ama iğnenin 15. günüydü bugün ve evde geçen aydan kalma vardı zamanı geldi yapayım dedim ama en iyisi beklemek bence de çünkü insan hem üzülüyor hem de hala umut ediyor bu daha kötü bir sey ama bizim burada ilçe de 1 tane özel tıp merkezi vardı orada gebelik testi yapıyorlardı ve hemen 1 saat içinde belli oluyordu orası kapandı şimdi bende çalıştığım için sağlık ocağına da gidemiyorum acile de her zaman gitmek istemiyorum idrar da pozitif çıksında öyle gideyim dedim ama kısmet işte olmadı
canım ben hiç bilmiyorum kullanmadım o ilacı rahim filmide çektirmedim yardımcı olamayacağım maalesefKızlar merhaba, bende serepone diye bir ilaç kullandım sarı akıntı geldi iki defa rahim filmi işstedi dr çektiren varmı korkuyorum birde banada dua edermisiniz bebiş için
Çok teşekkür ederim ilgin için çektirdim flim çok ağırılı oldu kanallarım tıkalıymış 2 tane yumurtan var dedi biri zayıf dedi inş ikiz olur Tabi en öenmlisi hersyin hayırlısını en iyi Rabbim bilircanım ben hiç bilmiyorum kullanmadım o ilacı rahim filmide çektirmedim yardımcı olamayacağım maalesef
ya iyi yapmışsın inşallah bu ay hamile kalırsın o zaman hakkında hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim ilgin için çektirdim flim çok ağırılı oldu kanallarım tıkalıymış 2 tane yumurtan var dedi biri zayıf dedi inş ikiz olur Tabi en öenmlisi hersyin hayırlısını en iyi Rabbim bilir
ya iyi yapmışsın inşallah bu ay hamile kalırsın o zaman hakkında hayırlısı olsun
Ben bugün 5. Gündeyim günde 6 tane içiyorum sanırım aynıyız beraber bekleyelimMerhaba kızlar geçen gün yazdım ama baktım tam çıkış saati yarım kaldı. Adetimin 5. günü bugün klomen e başlayacağım akşam kısmetse. 5 gün 1 tane kullanacağım. Benle aynı durumda olan var mı? Bugün başlayacak olan birbirimize destek olalım.
Günde 6 tane miiii 6 tane çok değil mi? ne kadar zamandır tedavi oluyorsunuz?Ben bugün 5
Ben bugün 5. Gündeyim günde 6 tane içiyorum sanırım aynıyız beraber bekleyelim