Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Adet oldun mu canim?Bi de kan tahlili yaptirirsin.Uzulme kismet degilmis.Rabbim vakti zamani gelince vericek insallah.

hayır adet olmadım ya sabah ilk idrarla bir test yaptım pozitif gibiydi ama tam emin olamadım ikinci çizgi yarım gibiydi ve etrafı bulanıktı sonra okuldan gelirken bir tane daha test aldırdım eşime eve gelince yaptım saat 15.30 gibi negatif çıktı hayallerim yıkıldı. evet kısmet değilmiş ama üzülmemek elde değil canım

Ben simdiye sadece bir kere idrar testi yaptim.4 yil once pozitif cikmisti.Ertesi gun kan verdim bhcg 800 cikmisti
Ama boş gebelik oldu malesef Yani dicem su evde yapmayin canim benim
Hem kesin sonuc vermiyor hemde hayal kirikligi yasiyorsunuz.Adete gecince yaptirin.Beklemesi bile heyecanli oluyo.Nacizane fikir sadece.

valla bende hep yapmicam dedim ama iğnenin 15. günüydü bugün ve evde geçen aydan kalma vardı zamanı geldi yapayım dedim ama en iyisi beklemek bence de çünkü insan hem üzülüyor hem de hala umut ediyor bu daha kötü bir sey ama bizim burada ilçe de 1 tane özel tıp merkezi vardı orada gebelik testi yapıyorlardı ve hemen 1 saat içinde belli oluyordu orası kapandı şimdi bende çalıştığım için sağlık ocağına da gidemiyorum acile de her zaman gitmek istemiyorum idrar da pozitif çıksında öyle gideyim dedim ama kısmet işte olmadı

ilçe de yaşamak çok zor imkanlar kısıtlı kadın doğumdan sıra almak istesen en az 2 hafta sonraya randevu veriyorlaar

Anliyorum canim gercekten cok zor.1 saat de olsa izin alma sansin yok mu?Saglik ocaginda yaptiri versen?2 hafta sonra da cok gec.Belki de adet olmucaksin canim.Dur bakalim daha.Belki de gec dollenmedir.
Bende yarin sabah sonucumu alicam ama hic umudum yok.Cunku urolaga gittik yeni,morfokojisi % 1 hareket de dusukmus.Morfoloji en az % 4 ve ustu olmali biliyorsundur.Sifirla bile hamile kalan var.Sizin kac?

Merhaba arkadaşlar benimde dün aletimin 10. Günüydü klomen kullandığım in 3 yumurtam var 22,20,19 mm büyüklüğünde doktor bumu görünce sün akşam 7 de çatlatma iğnesi yaptırdı ve dün ilişki oldu sonra cuma sabah cumartesi gece ve gündüz aşırı ilişki oldun dedi ama şimdi aklıma takıldı ilişki günlerinde sizce uygun mu?? Birde yumurtalarımın hepsinin de çatlama ihtimali var mı biri küçük gibi

Gunleri gayet uygun canim.Igneden once iliski cok iyi olmus.K.kulubunde biri uc kere igneden 36 saat sonra iliski olmus dr oyle demis.4.denemesini dr a sormadan igneden once iliski olmus ve o ay hamile kalmis.
Yumurtalarinin hepsinin catlama ihtimali tabii ki var.Benin de 4 olgun yumurtam vardi.Dr ikiz ucuz hatta dorduz bile olabilir dedi tabii dollenebilirse.Birinin boyutu kucuk demisin.Kucuk degil canim.Zaten 18-22 mm de igne veriyolar.

Kızlar merhaba, bende serepone diye bir ilaç kullandım sarı akıntı geldi iki defa rahim filmi işstedi dr çektiren varmı korkuyorum birde banada dua edermisiniz bebiş için

Kızlar merhaba, bende serepone diye bir ilaç kullandım sarı akıntı geldi iki defa rahim filmi işstedi dr çektiren varmı korkuyorum birde banada dua edermisiniz bebiş için
canım ben hiç bilmiyorum kullanmadım o ilacı rahim filmide çektirmedim yardımcı olamayacağım maalesef

canım ben hiç bilmiyorum kullanmadım o ilacı rahim filmide çektirmedim yardımcı olamayacağım maalesef
Çok teşekkür ederim ilgin için çektirdim flim çok ağırılı oldu kanallarım tıkalıymış 2 tane yumurtan var dedi biri zayıf dedi inş ikiz olur Tabi en öenmlisi hersyin hayırlısını en iyi Rabbim bilir

ya iyi yapmışsın inşallah bu ay hamile kalırsın o zaman hakkında hayırlısı olsun

benim bugün adetime 4 gün var bugün tam abdest alacağım vakti lavaboya gittim ilk önce beyaz bir akıntım gelmişti sonra bir daha silindim kahverengi bir akıntım geldi sonrasında az bir kan şimdi aradan 4 saat geçti bir parça kahverengi parça düştü az az devam ediyor acaba yerleşme kanaması mı anlamadım...
adet gibi de durmuyor bilemedim

Merhaba kızlar geçen gün yazdım ama baktım tam çıkış saati yarım kaldı. Adetimin 5. günü bugün klomen e başlayacağım akşam kısmetse. 5 gün 1 tane kullanacağım. Benle aynı durumda olan var mı? Bugün başlayacak olan birbirimize destek olalım.

Ben bugün 5
Ben bugün 5. Gündeyim günde 6 tane içiyorum sanırım aynıyız beraber bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…