Daha cok gencsin.Rabbim bide ikiz verirse bir tasla iki kus vurusun insallah.Ne isle mesgulsun bu kadar yogun calisiyorum diyince merak ettim.Rahatsiligin icinde cok gecmis olsun canim.Ilaclar insallah etkilememistir.Keske tanisma firsatimiz olsaydi cok sevinirdim.Benim evim Medicana hst ne 5-10 dk yurume mesafesinde.
Bhcg yaptirmana da cok az kalmis.Bugun 11. Gunun degil mi?Benimde 6.gunum.Betayi nerde yaptiriyorsun?Ben saglik ocaginda yaptiriyorum ucretsizde.
GÜNDE BİR TANE Mİ İÇİYORSUN CANIM?Ben kullaniyorum ama bana adetin 16-25. Gunlerinde icmemi soyledi.Rahmin kalinlasmasi gebelige hazirlamasi icin.Gebelik olursada tutunsun diye.
Kızlar iğnenin kaçıncı günü bhcg testi yaptırmayı düşünüyorsunuz iğnenin yapıldığı günü de sayıyor musunuz
KILAZ BENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY 3 GUN ONCE CATLATMA IGNESI VURULDUM YUMRTLARIM 4 TAN E ISTEDIGI KIVAMDA OLUSMUS DR BU YUMURTALAR CATLAR TUTARSA IKI ZOLUR DEDI NOLUR DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN BOSANMAYA KDR GIIDCEK DURUMUM COK KOTU
Ayy canim ya insallah bir an once olur.Bosanmaya kadar gidecekse esinde bir sorun yok o zaman.KILAZ BENDE KLOMEN KULLANDIM BU AY 3 GUN ONCE CATLATMA IGNESI VURULDUM YUMRTLARIM 4 TAN E ISTEDIGI KIVAMDA OLUSMUS DR BU YUMURTALAR CATLAR TUTARSA IKI ZOLUR DEDI NOLUR DUALARINIZ EKSIK ETMEYIN BOSANMAYA KDR GIIDCEK DURUMUM COK KOTU
Of benim 10. Gün daha zaman nasıl geçecek bilmiyorum hicİgnenin yapıldığı gün ile beraber 12.günden itibaren kan testi yapabilirsiniz diyo doktorlar..
Ama daha gec belli olanda okudum hep forumda canim..
Ben 14.günü yapmayı planlıyorum eger regl olmazsam..
Of benim 10. Gün daha zaman nasıl geçecek bilmiyorum hic
Teşekkür ederim canım inşallah tutunuyordur beklemekten başka çare yokGeçecek canım sabrett..stres yapma bak eğer tutunuyorsa şuan sakin olman gerek..