Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Günde 6 tane miiii 6 tane çok değil mi? ne kadar zamandır tedavi oluyorsunuz?
Sonbaharda 2 ay kullandım 4 ay ara verdim bu ay tekrar dedi doktor. Herkes fazla diyor ama doktor yazdı zaten bende kist oluşmadığı için bu kadar rahat olduğunu düşünüyorum

Sonbaharda 2 ay kullandım 4 ay ara verdim bu ay tekrar dedi doktor. Herkes fazla diyor ama doktor yazdı zaten bende kist oluşmadığı için bu kadar rahat olduğunu düşünüyorum
değişik bir tedavi uyguluyor demek ki doktorunuz.

değişik bir tedavi uyguluyor demek ki doktorunuz.
ilk ay günde 2 içmiştim 5 yumurtam olmuştu ikinci ay günde 3 içtim 6 yumurtam olmuştu ama eşimin sperm sıkıntısını bilmiyorduk o zaman bende yumurta tembelliği olunca eşimde birşey yok sandık ama şimdi o da tedavi oluyor bu ay umutluyum inşallah, ben cuma günğ kontrole gideceğim

Canım bir tanıdığımın eşi çok para dökmüş sperm sayısını çoğaltmak için, çok ilaç kullanmış. Sonra bir süre keçi boynuzu pekmezi içmiş 7000 den 55000 e çıkmış. İlaç tedavisinin yanında bunuda dene istersen

Evet eşim iki kavanoz bitirdi onu ilaçlar başka takviyelerle, toplam sayı 9 milyondan 37 milyona çıktı sadece 1 ayda, zaten sperm arttıktan sonra doktor tekrar klomen deneyelim dedi zaten bu ay gebe kalmazsam rahim filmi çekecek doktor

Ay inşallah kalırsın. Hemen bebişin olur. Bende perşembe gideceğim yumurta oluşmuşmu göreceğiz.

Ay inşallah kalırsın. Hemen bebişin olur. Bende perşembe gideceğim yumurta oluşmuşmu göreceğiz.
Amin inşallah ikimiz de kalırız, yumurta olmuştur elbet belki 2 tane olmuştur, klomen çok yumurta yapınca çoğul gebelik olurmuş klomenin kötü yanı diyor doktorlar, ben olsun isterdim ama 6 yumurtamdan 1,i bile döllenmemişti geçen sefer

Ben daha önce bu şekilde ilk denemede hamile kaldım. Bir kızım oldu şimdi 4.5 yaşında. İlkinde de 2 yumurtam oluşmuştu ama 1 tanesi döllendi. Bu sefer 2 tane olursa ikiside gebelik oluştursun isterim. Bir anda 3 çocuk

Kizlar klomeni ne zaman kullaniyosunuz ve gunde kac doz aliyosunuz?

Allah bağışlasın inşallah Allah gönlünüze göre verir.

merhaba bende seninle aynı durumdayım ilk kez gecen cuma klomene başladm dün bitti cuma günü randevu aldım doktordan çok meraktayım doktor bitince iki gün dur gel demişti yuzde cumaya aldım yarın bilgi verirsen sevinirim cnm

Bana dr ilaç bitince 1-2 gün sonra gel dedi. o yüzden bende dün bitti diye bugün bir, yarını 2. gün olarak düşündüm bakalım ne olacak. Çok umutlu değilim nedense bu sefer

Kızlar merhaba salı günü klomen bitmişti bugün dr a gittim. 5 yumurta oluşmuş ama çok minikler dedi.

Önümüzdeki ay için bir şeyler yazdı. Bu ay olmazmış gibi konuştu. Çok moralim bozuldu. Yumurtalar gelişmeyince çatlama iğnesi de vermedi tabiki Çok moralim bozuldu cumartesi başka bir doktora gidip yeniden baktıracağım büyümüşler mi die Bu arada yapabileceğim bir öneriniz var mı?

Gerçekten 6 tanemi içiyorsunuz zararı olmasın kardesşim
Ahaha aslında ağırlık yaptı içtiğim günler ama doktor yazdığı için güveniyorum, benim yumurta tembelliğim var klomen kullanınca bile 20. gün olgunlaşıyor yumurtalarım ondan böyle çokvermiş olabilir ama yarın kontrolum var gelip yazarım kaç yumurta kaç milim diye

Benim de geçen iki sefer böyle oldu yumurtalar adetin 20. günü olgunlaştı sırayla çatladılar, yumurta 20 milim olmadan çatlasada döllenmez, 20 milimi geçer de çatlamamışsa iğne verirler. Ben hiç iğne kullanmadım kendiliğinden çatladı ama o zaman eşimin sperm sorununu bilmediğimiz için gebe kalamamıştım. Yumurtaların daha iyi büyümesi için incir kürü yap yada üşeniyorsan her gün çayın yanına iki üç kuru incir ye çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…