Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

arkadaslar merhaba hepinize ...aranıza yeni katıldım pkolu oldugumdan dolayı adetim düzensizdi . dr.um önce tarlusal(gunde 2 tane) sonrada adetimin 5. günü klomen(günde 2 tane) kullanmamı istedi. suan klomenin 4. gunundeyim yarın son. persembe gunu kontrolüm var. sizden beklediğim dualarınız... 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz. allah hepimizin yüzünü güldürsün. benim dualarım sizinle...

Merhaba bende iki senedir çocuk istiyorum ve bu ay 4. Ovitrelle iğnesi vurdum öncesinde kklomen kullandım sağ ve sol yumurtaların çatladı bu ayın onu ilişki onu Beşi doktora gitmiştim onu iki gün sonra tekrar gel belli olur dedi ama ben sabredemiyorum erken gebelik testi ne kadar güvenilir hemen yapmak istiyorum neğatifse üzülürüm ye frenliyorum kendimi adeti üç gün var ikiz çok istiyorum
Be
Slm

ayy inşallah bu ay bize uğurlu gelir doranora yeni yıla yavrularımızla gireriz inşallahama artık benim 1yıl 2 aydır hüsran olduğu için klomen bu işi çözerse çok şaşırcam

ayy inşallah doranora ama kırmızılar yola çıktı gelecekler gibi geliyor. normalde klomene çok inanmıştım kullanmadan önce yakın bi zamana kadar bu ilacı bilmiyodum.öğrenince dr umun banada keşke verse diye dua ettiğimi hatta nasıl isteyeceğimi düşünüp duruyordum acaba klomene uygunmuyum falan diye şimdi dr um kendiliğinden daha önce verdikmi dediğinde hayır deyişim var uçtum havaya ama artık mesajlarda gözümr işe yaramadığı çarpmaya başladı halbuki önceden hep iyi şeyler çarpıyordu

Ee anlay bakalım gunde kac adet aldın kacıncı gununde basladın ? Ovulasyon testi yapıyo musun ? Yumurtlama gununde agrın oloo mu ?

adetin 3.günü başlamak istedi dr ben 4.günü gittim çünkü yanına il dışındaydım. başlamıycaktı bir sonraki aya bırakcaktı ısrar etmesem ben zaten 30 günde bir adet oluyom 5.gün başlasak olmazmı dedim oda iyi peki dedi ve beşinci gün sabah akşam 5 gün boyunca aldım.dr kontrolüne adetin 13.günü gittiğimde daha küçüktü 15.günü solda 2 yumurta biri 16...lı diğeri 19... lı gibi bişeydi o sabahki ultrasonda .ben gecesine iğnemi yaptım 36 st te ilk ilişki.öyle işte canım karnım gur gur adet olcam sanki su var sanki karnımda oynadıkça ses geliyoo

ovulasyon testi yapmadım ama akıntımdan anladım.şuan beklemedeyim.umarım tutmuştur
Geldim eve. Tatlım ben de bır yımırta var ve essek kadar 23,5 mm. Ben dedım kı 16. Gun catladım galıba ınanılmaz bir acı agrı. Dedı kı guzel anlıyosum. Sonra dedı kı bu arada 20. Gunumdeyim bugun. Bana bugun ılıskıyr gır dedı bende esım yok dedım. Yarın va pazar gir o zaman dedı. Benım yumus hala dollenebılırmıs. 3 gun once be 3 gun sonra hamıle kalman yuksek dedı. Col sukur kıst mıst yok. Sımdı ben reglimin 3. Gunu alıcam canım hap hep 5 alıyodum. Nıye brndr tek yumurta gelıstı kı bunarada sende pko var mı ?

ne var ne yok dediler canım yani tam tamına polikistik değilim çünkü adet aralığım çok uzun değil 30 günde bir oluyom genelde ama kistim var hormonlarımdan testesteron sınırı biraz geçkin.
senin yumurta boyutu çok iyiymiş ne güzel inşallah tutacak.
bu arada bel ve karnıma adet sancısı hafifçe girmeye başladı geliyo bence kırmızılar

merhaba bende yarın başlıcam seropheneye. geçen ay günde 1 verdi bu ay günde 2. aslında geçen ay 16. gün 18 mm olmuştu gnde 1 mm büyümüştü bu ay niye böle verdi bilmiorum. siz güde kaç tane kullandınız ve ilk kontrolde kaç mm oldu.

Gunde ıkı sabah aksam. 18 mm ıyı kı kotu deil. Endıselenme. Ama nıyr bızım bı yımırta oldu onu anlamadım. Bu arada canım benımkıne 20. Gun bakıldı senınkıde 23 falan olur ıste 20. Gunde normal. Valla sımdı ben 3. Gun baslıcam.

arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemiyorum ama aklıma birşey takıldı ya. ben bu ay 2. ayımdayım serophene ve ovitrelle çatlatma iğnesi geçen ay oldu bu ayda olacak. geçen ay günde 1 kere içtim 1 mm büyüyüp 16. gün 18 mm oldu ve iğne oldum.
bu ayda günde 2 ye çıkardı ve 10. gün çağırdı. ve en önemlisi eşim 13 14. günlerde evde yok. o günlere denk gelir mi çok korkuyorum of of. 10.gün 18 mm olması çok zor değilmi. ya da iğneyi 14. gün vursa. bilmiyorum sanki bu ay yumurtalar hemen büyücekmiş gibi geldi nedense. sizin nasıl günde 2 kullandığınızda kontrollerdeki durumlar?

Öle deme, gelmez ınsallah. Kıst neden ? Klomen yapmıstır bu ay olurrsan atarsın. Yok kız boyutu normal aslında 20. Gun bakıldı da brn anlamadım. 16.gun catlamassındıt agrın varsa dedı ok. Bugun 20. Gun bana ılıskıyr gır dedı. Sımdı bu yumurta catladıktan 24/36 saat sonra mefta olmuyo mu ???

canm sorun benm yumurtam ztn büyüyor 18 mm oluyor 1 hapla. bu ay neden 2 hap verdi anlamadm. 10. gün çatlatma iğnesi verirse şaşırmıcam yani. kafam çok karıştı. benm yumurtaları erkene almaya çalşyo 20 gün çok geç demişti. geçen ay 16. günümde iğnemi vuruldum iştee. bu ay daha da erken olsun dedi. amacı ne anlamadm bende :)

y
yumurta 12 saat yaşıyormuş canm. iğneden sonrada 36. saatte çatlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…