Beben de 1 ay klomen kullandım 2 tane yeterli olgunlukta yumurtam oluştu fakat hamile kalamadım..bir sonraki ay ilaç kullanmadım..üçüncü ay yine klomen kullandım istenen kalitede yumurtam oluşmadı hiç ara vermeden 1 hafta boyunca gonal f iğne oldum bu süreç sonunda 5 tane sağlıklı ve istenen olgunlukta yumurtam oluştu..ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..5 günlük ilişki sonucunda ikizlerime hamile kaldım..zor bir süreç geçirdim hamilelikte de ama çok şükür 38. haftada bir kız bir erkek bebeklerim sağlıkla dünyaya geldiler..
inşallah tedavileriniz hayırlı olur..sağlıkla ve tez zamanda gelir melekleriniz..
Slmben de 1 ay klomen kullandım 2 tane yeterli olgunlukta yumurtam oluştu fakat hamile kalamadım..bir sonraki ay ilaç kullanmadım..üçüncü ay yine klomen kullandım istenen kalitede yumurtam oluşmadı hiç ara vermeden 1 hafta boyunca gonal f iğne oldum bu süreç sonunda 5 tane sağlıklı ve istenen olgunlukta yumurtam oluştu..ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..5 günlük ilişki sonucunda ikizlerime hamile kaldım..zor bir süreç geçirdim hamilelikte de ama çok şükür 38. haftada bir kız bir erkek bebeklerim sağlıkla dünyaya geldiler..
inşallah tedavileriniz hayırlı olur..sağlıkla ve tez zamanda gelir melekleriniz..
İnsallaholur canım. Benım 3. Ayım. 15 aralık adet taeihim bakalım tutcak mı. Dun catlama gunumdu. Dun ıkı kez bugun yarın aksam kıstırıcam gene kocayı :))klomende ilk ayım ve bende beklemedeyim
Aaa klomen çözer, içini rahat tutayy inşallah bu ay bize uğurlu gelir doranora yeni yıla yavrularımızla gireriz inşallahama artık benim 1yıl 2 aydır hüsran olduğu için klomen bu işi çözerse çok şaşırcam
Ee anlay bakalım gunde kac adet aldın kacıncı gununde basladın ? Ovulasyon testi yapıyo musun ? Yumurtlama gununde agrın oloo mu ?ayy inşallah doranora ama kırmızılar yola çıktı gelecekler gibi geliyor.normalde klomene çok inanmıştım kullanmadan önce yakın bi zamana kadar bu ilacı bilmiyodum.öğrenince dr umun banada keşke verse diye dua ettiğimi hatta nasıl isteyeceğimi düşünüp duruyordum acaba klomene uygunmuyum falan diye şimdi dr um kendiliğinden daha önce verdikmi dediğinde hayır deyişim var uçtum havaya ama artık mesajlarda gözümr işe yaramadığı çarpmaya başladı halbuki önceden hep iyi şeyler çarpıyordu
Tamam akıntın dogru. Bı eve gidiyim yazıcam sana. Drden cıktım bendeovulasyon testi yapmadım ama akıntımdan anladım.şuan beklemedeyim.umarım tutmuştur
Geldim eve. Tatlım ben de bır yımırta var ve essek kadar 23,5 mm. Ben dedım kı 16. Gun catladım galıba ınanılmaz bir acı agrı. Dedı kı guzel anlıyosum. Sonra dedı kı bu arada 20. Gunumdeyim bugun. Bana bugun ılıskıyr gır dedı bende esım yok dedım. Yarın va pazar gir o zaman dedı. Benım yumus hala dollenebılırmıs. 3 gun once be 3 gun sonra hamıle kalman yuksek dedı. Col sukur kıst mıst yok. Sımdı ben reglimin 3. Gunu alıcam canım hap hep 5 alıyodum. Nıye brndr tek yumurta gelıstı kıovulasyon testi yapmadım ama akıntımdan anladım.şuan beklemedeyim.umarım tutmuştur
merhaba bende yarın başlıcam seropheneye. geçen ay günde 1 verdi bu ay günde 2. aslında geçen ay 16. gün 18 mm olmuştu gnde 1 mm büyümüştü bu ay niye böle verdi bilmiorum. siz güde kaç tane kullandınız ve ilk kontrolde kaç mm oldu.Geldim eve. Tatlım ben de bır yımırta var ve essek kadar 23,5 mm. Ben dedım kı 16. Gun catladım galıba ınanılmaz bir acı agrı. Dedı kı guzel anlıyosum. Sonra dedı kı bu arada 20. Gunumdeyim bugun. Bana bugun ılıskıyr gır dedı bende esım yok dedım. Yarın va pazar gir o zaman dedı. Benım yumus hala dollenebılırmıs. 3 gun once be 3 gun sonra hamıle kalman yuksek dedı. Col sukur kıst mıst yok. Sımdı ben reglimin 3. Gunu alıcam canım hap hep 5 alıyodum. Nıye brndr tek yumurta gelıstı kıbunarada sende pko var mı ?
Gunde ıkı sabah aksam. 18 mm ıyı kı kotu deil. Endıselenme. Ama nıyr bızım bı yımırta oldu onu anlamadım. Bu arada canım benımkıne 20. Gun bakıldı senınkıde 23 falan olur ıste 20. Gunde normal. Valla sımdı ben 3. Gun baslıcam.merhaba bende yarın başlıcam seropheneye. geçen ay günde 1 verdi bu ay günde 2. aslında geçen ay 16. gün 18 mm olmuştu gnde 1 mm büyümüştü bu ay niye böle verdi bilmiorum. siz güde kaç tane kullandınız ve ilk kontrolde kaç mm oldu.
Öle deme, gelmez ınsallah. Kıst neden ? Klomen yapmıstır bu ay olurrsan atarsın. Yok kız boyutu normal aslında 20. Gun bakıldı da brn anlamadım. 16.gun catlamassındıt agrın varsa dedı ok. Bugun 20. Gun bana ılıskıyr gır dedı. Sımdı bu yumurta catladıktan 24/36 saat sonra mefta olmuyo mu ???ne var ne yok dediler canım yani tam tamına polikistik değilim çünkü adet aralığım çok uzun değil 30 günde bir oluyom genelde ama kistim var hormonlarımdan testesteron sınırı biraz geçkin.
senin yumurta boyutu çok iyiymiş ne güzel inşallah tutacak.
bu arada bel ve karnıma adet sancısı hafifçe girmeye başladı geliyo bence kırmızılar
canm sorun benm yumurtam ztn büyüyor 18 mm oluyor 1 hapla. bu ay neden 2 hap verdi anlamadm. 10. gün çatlatma iğnesi verirse şaşırmıcam yani. kafam çok karıştı. benm yumurtaları erkene almaya çalşyo 20 gün çok geç demişti. geçen ay 16. günümde iğnemi vuruldum iştee. bu ay daha da erken olsun dedi. amacı ne anlamadm bende :)Gunde ıkı sabah aksam. 18 mm ıyı kı kotu deil. Endıselenme. Ama nıyr bızım bı yımırta oldu onu anlamadım. Bu arada canım benımkıne 20. Gun bakıldı senınkıde 23 falan olur ıste 20. Gunde normal. Valla sımdı ben 3. Gun baslıcam.
yumurta 12 saat yaşıyormuş canm. iğneden sonrada 36. saatte çatlıyormuş.Öle deme, gelmez ınsallah. Kıst neden ? Klomen yapmıstır bu ay olurrsan atarsın. Yok kız boyutu normal aslında 20. Gun bakıldı da brn anlamadım. 16.gun catlamassındıt agrın varsa dedı ok. Bugun 20. Gun bana ılıskıyr gır dedı. Sımdı bu yumurta catladıktan 24/36 saat sonra mefta olmuyo mu ???