Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Bende klomenle 2. Ayimda hamile kaldim günde bir tane 5 gün kullandim bugün doktora gittim 6 haftalik iki tane kese gördük Rabbim inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ...

mrb canm hayırlı olsun bebişlerin 2. ayda gebe kaldım demişsin 2 .ayda da ılacın dozunu değiştirmedi mi doktor yanı iki ay gunde 1 adetmı içtin bende ılk ayımdayım su an gunde 1 adet içiyorum herkes günde 2 adet alıyor okuyorum onun ıcın umursuzum bu ay bısı olmaz heralde bu arada canım senın sorunun neydı ne ıcın vermıstı doktor klomnı sana

kızlarrr bende ikinci kullanımda hamile kaldım ilkinde kullandm doktora gtmedim ikincisinde gittim kontrol altında yani doktor çatlatma iğnesi bile vurmadı bende bir yıl olcak evleneli işte şimdi altı haftalık ve ikiz :) ama korkuyorum inş. yaşar ikiside :):KK17:

Arkadaşlar Klomen kullanıpta Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlarımız varmı? hamile kaldıklarındaki erken belirtileri nelerdi paylaşabilirse çok mutlu olacağım. Şimdiden tşklera.s.
Canım merak ettim , ne yaptın bebeklerin oldu mu?

Merhabalar ben yeni katildim araniza :) yazilanlari okudum ancak oldukca kafam karisik. Yardimci olmanizi isteyecegim tecrubelerinizle. Ben bundan 3 ay once 2 ay arka arkaya kolemn kullandim. 2 ayda da 2 tane catlayabilecek olgunlukta yumurtam olustu. 5 gun gunde 1 tane kullanmistim. Ilk ay catlatma ignesi olmadim, yumurtalarimdan biri kiste donustu ama hemen takip eden adet donemimde kayboldu. 2. ayimda klomenle yine 2 yumurtam olustu igne oldum ama hamile kalamadim. gectigimiz 2 ayda ise hic bir ilac vs kullanmadim rahatsizdim cunku. Simdi bu ay tekrar klomen kullandim. Doktorum bu sefer biraz arttiralim dedi her gun 75 mg aldim (yani 1tane arti bir hapin yarisi). Dun adetimin 9.gununde doktora gittim kontrole, 2 tane 19mm bir tane 16mm bir tane de 13mm lik 4 yumurta olmus. Doktorum 2-3gune bu yumurtalar catlatilacak hale gelir ancak cogul gebelik olasiligin var catlatma ignesi vermiyorum dedi. Hatta bu ay korunun dedi.
Ama onceki aylarda 2 yumurtam oldugunda da hamile kalamamistim. Bu ay da korunarak pas gecmek istemiyorum. Catlamadan kist olursa diye korkuyorum.
Kisacasi benim gibi klomen kullanip ikiden fazla yumurtasi gelisen ve catlatma ignesi olmadan hamile kalan var mi aranizda?? :18::18:

Merhabalar ben yeni katildim araniza :) yazilanlari okudum ancak oldukca kafam karisik. Yardimci olmanizi isteyecegim tecrubelerinizle. Ben bundan 3 ay once 2 ay arka arkaya kolemn kullandim. 2 ayda da 2 tane catlayabilecek olgunlukta yumurtam olustu. 5 gun gunde 1 tane kullanmistim. Ilk ay catlatma ignesi olmadim, yumurtalarimdan biri kiste donustu ama hemen takip eden adet donemimde kayboldu. 2. ayimda klomenle yine 2 yumurtam olustu igne oldum ama hamile kalamadim. gectigimiz 2 ayda ise hic bir ilac vs kullanmadim rahatsizdim cunku. Simdi bu ay tekrar klomen kullandim. Doktorum bu sefer biraz arttiralim dedi her gun 75 mg aldim (yani 1tane arti bir hapin yarisi). Dun adetimin 9.gununde doktora gittim kontrole, 2 tane 19mm bir tane 16mm bir tane de 13mm lik 4 yumurta olmus. Doktorum 2-3gune bu yumurtalar catlatilacak hale gelir ancak cogul gebelik olasiligin var catlatma ignesi vermiyorum dedi. Hatta bu ay korunun dedi.
Ama onceki aylarda 2 yumurtam oldugunda da hamile kalamamistim. Bu ay da korunarak pas gecmek istemiyorum. Catlamadan kist olursa diye korkuyorum.
Kisacasi benim gibi klomen kullanip ikiden fazla yumurtasi gelisen ve catlatma ignesi olmadan hamile kalan var mi aranizda?? :18::18:

Kimse yok mu sesimi duyannnnnn :KK5:

mrb arkadaşlar bende adet düzensizliği var senede 2-3 kere ya oluyorum ya olmuyorum bu yüzden doktora gittim çocuk da istiyorum bana duphaston verdi adetin sökülmesi için daha sonra adet olunca da 2. gün klomene başlıycam ve ikiz olmasını çok çok istiyorum bu şansımı artırmak için ne yapabilirm başka yediklerim falan da etkiler mi acaba ????

Merhabalar,
Biz de 1 yıldır deniyoruz hiç bir problem yok ancak bebik olmadı maalesef, dr bu ay klomen verdi ve kontrolde 5 yumurta oluştuğunu gördük, sonuç ne olur bilmyoruz ama dr bunun sonucunda çoğul gebelik ve hiperstimulasyon denilen kabaca ödem oluşumu ve bunun ardından nefes darlığı olabilir bu durumda hastanede müşade altında olabilirsin dedi,demem o ki, ikiz olsun diye dr.a gitmeden klomen kullanmayın...

merhaba arkadaşlar.bende bu ay adetimin 5. günü klomene başladım. 2. çocuk için uğraşıyoruz.adetin 3. günü hormon tahlilleri yaptırdım ve doktor klomene başlattı hiçbir sorun olmadığı halde,sadece süreci hızlandırmak için.perşembe kontrole gidicem yumurtalara bakacak...ilk çocuğumda vajinismusla hamile kaldım ama bu defa bekleyeceğim gibi duruyor. klomeni kullanan arkadaşlar arasında ikize hamile kalan çok,darısı benimde başıma :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BENDE 2 AYDIR KLOMEN KULLANIYORDUM BU YA HAMİLE KALDIM SUKURLER OLSUN RABBIM HERKESE NASIP ETSIN SUAN IKIZ GORUNUYOR :nazar:

Kızlar merhaba.Allah hepimize saglikli hayirli ikizler nasip etsin inşallah.

benım ıkı tane gorunuyordu gecen hafta gıttım 6 hafta dıgerı kayboldu ınsaallah 9 haftada tekrar goruruz.:KK49::nazar::nazar:

Merhaba kızlar. Yaklaşık 2 sendir çocuk istiyoruz hiçbir sorun olmadığı halde nasip olmadı. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadığım.Daha önce 1 kez klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü. Atlattım onu şükürler olsun. Bu ay adetin 4. günü günde 2 kez olmak üzere klomen kullandım. Adetin 14. günü dra gittim. 2 yumurtam olduğunu, birinin çatladığını, diğerinin 26 27 mm olduğunu ve 24 saat içinde kendiliğiden çatlayacağını söyledi. drdan geldiğimde akşam çok ciddi sancım oldu kasıkta. yumurta bana büyük geldi umarım kist olarak kalmadan çatlar ve 2 yumurta da döllenir. İkiz olmasını çok istiyorum. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah :KK5:

Merhabalar, ben de reglimin 5. Gunu gunde bir tane ile basladim. Bugun 5. Hapida kullandim. 14. Gunumde dr randevum var. Ben hizlandirmak amacli kullanmaya karar verdim. Yumos olusup kiste donmesin donerse de bileyim diye 14. Gune doktora baktiricam nedir durum diye. Muhakak yazarim. Sevgiler ♥

Merhaba kızlar. Yaklaşık 2 sendir çocuk istiyoruz hiçbir sorun olmadığı halde nasip olmadı. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadığım.Daha önce 1 kez klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü. Atlattım onu şükürler olsun. Bu ay adetin 4. günü günde 2 kez olmak üzere klomen kullandım. Adetin 14. günü dra gittim. 2 yumurtam olduğunu, birinin çatladığını, diğerinin 26 27 mm olduğunu ve 24 saat içinde kendiliğiden çatlayacağını söyledi. drdan geldiğimde akşam çok ciddi sancım oldu kasıkta. yumurta bana büyük geldi umarım kist olarak kalmadan çatlar ve 2 yumurta da döllenir. İkiz olmasını çok istiyorum. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah :KK5:

Persa33 cum insallah olur ♥ benim bildigim kotu seyler hissedilmez genelde. Kist degildir umarim. Lutfen icini ferah tut. Kist olsa bile diger ayinda kendiliginden kaybolabilir de... sen olumlu seyler dusun. Ben de klomen kullandim bu ay 1 tane ictim. Herhangi bir sorunum benim bildigimnyok. Ozel Saglik sigortasini seneye yenilememem icin 3 ay icinde hamile kalabilmem lazim. Valla sirf bu stresten sebepsiz kisir bile olabilirim :)) gelismelerden haberdar et lutfen. Sevgiler.

Persa33 cum insallah olur ♥ benim bildigim kotu seyler hissedilmez genelde. Kist degildir umarim. Lutfen icini ferah tut. Kist olsa bile diger ayinda kendiliginden kaybolabilir de... sen olumlu seyler dusun. Ben de klomen kullandim bu ay 1 tane ictim. Herhangi bir sorunum benim bildigimnyok. Ozel Saglik sigortasini seneye yenilememem icin 3 ay icinde hamile kalabilmem lazim. Valla sirf bu stresten sebepsiz kisir bile olabilirim :)) gelismelerden haberdar et lutfen. Sevgiler.
Insallah 3ayi bulmadan mutlu haberini alırız canım. Haberdar ederim mutlaka, benden de sevgiler canım

Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Benim bi sorum olcak klomen ve iğne kullandım bu ay iğneden 10 gün geçti 2 yumurtam vardı ikiside çatlamış sorun yok dedi doktor ama bende ne ağrı ne başka bişi var :KK43: nette okuduklarıma göre hamile kalanlaron hep ni sancısı oluyo hiç bi belirti yokken klımenle falan hamile kalınır mı ki :KK43:(

Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Benim bi sorum olcak klomen ve iğne kullandım bu ay iğneden 10 gün geçti 2 yumurtam vardı ikiside çatlamış sorun yok dedi doktor ama bende ne ağrı ne başka bişi var :KK43: nette okuduklarıma göre hamile kalanlaron hep ni sancısı oluyo hiç bi belirti yokken klımenle falan hamile kalınır mı ki :KK43:(
Ne guzel bir sey agrinin sancisi olmamasi bence ♥ doktor catlamis demis hem bu da iyi haber. Umarim bu ay hamile kalir ve 9 ay boyunca agrisiz siziz bir gebelik gecirirsin. Bu arada klomeni nasil kullandin? Hangi gun baslayip gunde kac adet aldin.

Adetimin 3. Günü klomene başladım o haftaki pazartesiden cumaya sonra 3 gün sonra çatlatma ipnesini vurdu iki tane çatlıcak yumurtan var dedi perşembe gel bakalım dedi gittiğimde çatladığını söyledi ama ağrı olmayınca gebelikte olmamış gibi geldi korktum :KK43:

X