Bende klomenle 2. Ayimda hamile kaldim günde bir tane 5 gün kullandim bugün doktora gittim 6 haftalik iki tane kese gördük Rabbim inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ...
Canım merak ettim , ne yaptın bebeklerin oldu mu?Arkadaşlar Klomen kullanıpta Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlarımız varmı? hamile kaldıklarındaki erken belirtileri nelerdi paylaşabilirse çok mutlu olacağım. Şimdiden tşklera.s.
Merhabalar ben yeni katildim araniza :) yazilanlari okudum ancak oldukca kafam karisik. Yardimci olmanizi isteyecegim tecrubelerinizle. Ben bundan 3 ay once 2 ay arka arkaya kolemn kullandim. 2 ayda da 2 tane catlayabilecek olgunlukta yumurtam olustu. 5 gun gunde 1 tane kullanmistim. Ilk ay catlatma ignesi olmadim, yumurtalarimdan biri kiste donustu ama hemen takip eden adet donemimde kayboldu. 2. ayimda klomenle yine 2 yumurtam olustu igne oldum ama hamile kalamadim. gectigimiz 2 ayda ise hic bir ilac vs kullanmadim rahatsizdim cunku. Simdi bu ay tekrar klomen kullandim. Doktorum bu sefer biraz arttiralim dedi her gun 75 mg aldim (yani 1tane arti bir hapin yarisi). Dun adetimin 9.gununde doktora gittim kontrole, 2 tane 19mm bir tane 16mm bir tane de 13mm lik 4 yumurta olmus. Doktorum 2-3gune bu yumurtalar catlatilacak hale gelir ancak cogul gebelik olasiligin var catlatma ignesi vermiyorum dedi. Hatta bu ay korunun dedi.
Ama onceki aylarda 2 yumurtam oldugunda da hamile kalamamistim. Bu ay da korunarak pas gecmek istemiyorum. Catlamadan kist olursa diye korkuyorum.
Kisacasi benim gibi klomen kullanip ikiden fazla yumurtasi gelisen ve catlatma ignesi olmadan hamile kalan var mi aranizda?? :18::18:
Merhaba kızlar. Yaklaşık 2 sendir çocuk istiyoruz hiçbir sorun olmadığı halde nasip olmadı. Bir tek rahim filmi kaldı yaptırmadığım.Daha önce 1 kez klomen kullanmıştım. Çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü. Atlattım onu şükürler olsun. Bu ay adetin 4. günü günde 2 kez olmak üzere klomen kullandım. Adetin 14. günü dra gittim. 2 yumurtam olduğunu, birinin çatladığını, diğerinin 26 27 mm olduğunu ve 24 saat içinde kendiliğiden çatlayacağını söyledi. drdan geldiğimde akşam çok ciddi sancım oldu kasıkta. yumurta bana büyük geldi umarım kist olarak kalmadan çatlar ve 2 yumurta da döllenir. İkiz olmasını çok istiyorum. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah
Insallah 3ayi bulmadan mutlu haberini alırız canım. Haberdar ederim mutlaka, benden de sevgiler canımPersa33 cum insallah olur ♥ benim bildigim kotu seyler hissedilmez genelde. Kist degildir umarim. Lutfen icini ferah tut. Kist olsa bile diger ayinda kendiliginden kaybolabilir de... sen olumlu seyler dusun. Ben de klomen kullandim bu ay 1 tane ictim. Herhangi bir sorunum benim bildigimnyok. Ozel Saglik sigortasini seneye yenilememem icin 3 ay icinde hamile kalabilmem lazim. Valla sirf bu stresten sebepsiz kisir bile olabilirim :)) gelismelerden haberdar et lutfen. Sevgiler.
Ne guzel bir sey agrinin sancisi olmamasi bence ♥ doktor catlamis demis hem bu da iyi haber. Umarim bu ay hamile kalir ve 9 ay boyunca agrisiz siziz bir gebelik gecirirsin. Bu arada klomeni nasil kullandin? Hangi gun baslayip gunde kac adet aldin.Arkadaşlar öncelikle merhaba.. Benim bi sorum olcak klomen ve iğne kullandım bu ay iğneden 10 gün geçti 2 yumurtam vardı ikiside çatlamış sorun yok dedi doktor ama bende ne ağrı ne başka bişi varnette okuduklarıma göre hamile kalanlaron hep ni sancısı oluyo hiç bi belirti yokken klımenle falan hamile kalınır mı ki (