bence doktora gitmekten çekinme ama evde denemek istersen ben nasıl kullandığımı anlatayhım doktorum adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi bi sabah b akşam kullanıyosun beş günde bitiyo zaten sonra adetinin 11. günü ilişkiye giriyosun bir gün arayla olması çok önemli hergün olmasın o zman sper hızı ve kalitesi düşüyo bir hafta böyle devam edin nasipse olur :) ben adetimin ilk günü kullandım 12.günü doktora gittim iki yumurtam oluşmuştu ama klomenden önce hç oluşmuyodu yumurta tembelliği vardıbende neyse klomenden sonra şimdi ikizlerimi bekliyorum çok şükür :)
bende adetimin 15.günü gittim doktora biri sağda biri solda iki yumurta oluştuğunu söyledi ve bundan sonra 10 gün boyunca birgün arayla ilişki önerdi ikiz olma olasılığı varmıdır sence?
banada öyle demişti doktor iki yumurta oluşmuştu şimdi 5 aylık ikizlere hamleyim ve bi oğlum bi kızım olacak inş. :)
Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
Bence doktordan gizli kullanmayın öyle hariçten kullanılacak şeyler değil bunlar bence doktor kontrolündeki tedaviler sonuçta öyle olsa herkes kafasına göre alır kullanır
benimde rahim flimi çektirmeden verdi bende salı günü gidecem inşallah olumlu sonuçlar alırızmeraba bana da doktor bu ay hiç muayene etmeden direk klomene başlattı ve günde 3 tane 5 gün boyunca içmemi söyledi . inşllah allh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ptesi. yumurta takibi için gitcem umarım bişeyler oluşmuş ve çatlarlar..