Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Lutfen soru sor ve aklımızı karıstır :)))) ne ıcın toplandık burda. Sımdı. Bu ıgne ısı yumurtalarını uyarıp catlatıyo ya. Igneden sonra 36 saat ıxınde ılıskı dıyolardı galıba. Anladıgım kadarıyla ıgneden sonrası mohım. E tabııı 18 olur belkı cunku 2 doz alcan o da hormon buyutuyor yumurtayı. Valla ben ılk kez sordum doktor kac mm diye. O da napcan dedı gercı dedım ne bıılım forumlarda karsılasıyoruz dedım guldu. Ultrason cekti. Ordan okudum. O degılde 6,5 cm mm değil yazan bı ultrason da var o ne acaba ?

Amacı senı erken ana yapmak galıba adam kendıne gorev bılmıs. Bısey dıcem 10 unda olursan gene kurtarırsın. 13 ve 14 ü yok dedın ya. Ya bı adamlar nıye lazım olunca olmaz !

doktor da bi alemmiş nasıl napcan:)) yumurtanın boyutunu öğrenmekte suç:)) 6,5 cm ne alaka mm cm mi yazılmış ki canm. kaçıncı günün

Amacı senı erken ana yapmak galıba adam kendıne gorev bılmıs. Bısey dıcem 10 unda olursan gene kurtarırsın. 13 ve 14 ü yok dedın ya. Ya bı adamlar nıye lazım olunca olmaz !
aynen canm 10unda olursam kurtarıomda 10. günümdede 18 mm olması şok etkisi yaratır :) ya 10. gün olsun ya da 14. gün iğne vurulsun yoksa 12 13 iğne olursa yandımm ben valla

y

yumurta 12 saat yaşıyormuş canm. iğneden sonrada 36. saatte çatlıyormuş.
Ben anlamadım zeynep. Adam bana cızelge cızdi sen 13 unden 19 una kadar calıscan dedı ve bugun 20. Gun bu yumurta dollenır dedi hala gec değil dedi. Anlamadım. Bu aksam da benım koca yok :))

Ben anlamadım zeynep. Adam bana cızelge cızdi sen 13 unden 19 una kadar calıscan dedı ve bugun 20. Gun bu yumurta dollenır dedi hala gec değil dedi. Anlamadım. Bu aksam da benım koca yok :))
aksilik işte bızı bulsun. koca olmayınca dızlak gibi ortada kalıoz :)))))) ya insan yumurtanın boyutunu söler iğne oldun mu canım?

Yok o zaman drye de adam yok de ona göre de. Baska zaman yapar belkım. Bu catlatma iğnesini drden istiyo muyuz yoksa kendısı mı tavsıye edıyor ? Pahalı bısey mı ?
aynen canm 10unda olursam kurtarıomda 10. günümdede 18 mm olması şok etkisi yaratır :) ya 10. gün olsun ya da 14. gün iğne vurulsun yoksa 12 13 iğne olursa yandımm ben valla

Yok o zaman drye de adam yok de ona göre de. Baska zaman yapar belkım. Bu catlatma iğnesini drden istiyo muyuz yoksa kendısı mı tavsıye edıyor ? Pahalı bısey mı ?
doktora söyledim haftasonu olmasın eşim yok dedim. ben takvime bakarım ayarlarım şimdi dedi 10unda gel dedi. acaba şey olarak mı anladı hastaneye gelemem gibisinden. anlamadm valla 10u ola hayrola görecez yumurtaları bi de çörekotu bal tarçın kürü kullanıyorum o da yumurta geliştirici ve çoğaltıcıymış çoğu kişinin hamile oldugunu okudum bende başladım bu ay bakalm ne olucak

Yok ıste ıgne ısını sana sordum :))) nasıl oluyor sen mı yapıyosun o mu, recete ıle mı satılıuo
canm iğneyi 68 tl aldım ben eczaneden. ama bazı doktorlar rapor tutuyormuş 3 hakkı oluyomuş benm doktor rapor tutmadı bnm hakkım bitmesin diye . iğneyi aldım gittim acilde vuruldum dediği saatte işte. sonra 36 saat snra ilşki oldu ama tutmadı geçen ay tek yumurtam vardı

Yok ıste ıgne ısını sana sordum :))) nasıl oluyor sen mı yapıyosun o mu, recete ıle mı satılıuo
bu işte yumurtaların büyüklüğü kadar çok olmasda önemli şöyle 3 4 tane olcakki birinden biri tutcak işte . ikiz üçüz olsa da rahatlasak bi anda

merhaba canm rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin.. bizlerede dua et inşallah. vajinismus ne canım? bir de iğne olmuşmuydun?

bu işte yumurtaların büyüklüğü kadar çok olmasda önemli şöyle 3 4 tane olcakki birinden biri tutcak işte . ikiz üçüz olsa da rahatlasak bi anda
Ben de onu dıyorum bı tanesını tutturamıyoruz ama yanı sansımız artar belkı. Bı sefer dur 3. Gun baslıcam belkı 3. Gunden durtulur yumurtalarım :)))

Helal sana yumurta fınder . Dur bakıım. O buyuk cızgının uzerınde yumurta goremıyorum sen nasıl gordun? Ilk ultrasonum ondan galıba ben anlamıyorum :)

merhaba canm yazını okudum ve merak ettim. ne yaptın hamıle kalabıldınmı? bende 1 hapla geçen ay devam ettim ama olmadı bu ay 2ye çıkardı senn gbi 10. günde çatlatma iğnesi vericek kesin

Ben de onu dıyorum bı tanesını tutturamıyoruz ama yanı sansımız artar belkı. Bı sefer dur 3. Gun baslıcam belkı 3. Gunden durtulur yumurtalarım :)))
benmde bgn 4.günüm 5. gün başla dedi. acaba bi tanesini bu akşamdan mı alsam ki. 10. gün iğne olmazsa yıkılırım ya napcam anlamadm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…