Lutfen soru sor ve aklımızı karıstır :)))) ne ıcın toplandık burda. Sımdı. Bu ıgne ısı yumurtalarını uyarıp catlatıyo ya. Igneden sonra 36 saat ıxınde ılıskı dıyolardı galıba. Anladıgım kadarıyla ıgneden sonrası mohım. E tabııı 18 olur belkı cunku 2 doz alcan o da hormon buyutuyor yumurtayı. Valla ben ılk kez sordum doktor kac mm diye. O da napcan dedı gercı dedım ne bıılım forumlarda karsılasıyoruz dedım guldu. Ultrason cekti. Ordan okudum. O degılde 6,5 cm mm değil yazan bı ultrason da var o ne acaba ?arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemiyorum ama aklıma birşey takıldı ya. ben bu ay 2. ayımdayım serophene ve ovitrelle çatlatma iğnesi geçen ay oldu bu ayda olacak. geçen ay günde 1 kere içtim 1 mm büyüyüp 16. gün 18 mm oldu ve iğne oldum.
bu ayda günde 2 ye çıkardı ve 10. gün çağırdı. ve en önemlisi eşim 13 14. günlerde evde yok. o günlere denk gelir mi çok korkuyorum of of. 10.gün 18 mm olması çok zor değilmi. ya da iğneyi 14. gün vursa. bilmiyorum sanki bu ay yumurtalar hemen büyücekmiş gibi geldi nedense. sizin nasıl günde 2 kullandığınızda kontrollerdeki durumlar?