Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaslar,
Suanda dogum kontrol ilacı ile korunuyorum.
Ağustos da bırakmayı düşünüyorum.
İkiz bebek istiyorum. Ailemde de cok sayıda ikiz mevcut..
Ben ısı sansa birakmayip klomen kullanmak istiyorum.
Gercekten ise yararmı bilmiyorum ..
Bilmek istiyorum yumurtama problemi olmayıp da
Klomen ile ikiz bebeklere sahip olan varmı ?
Bu benim icin cok önemli yanıt yazarsaniz cok mutlu olurum.
Teşekkürler

ikiz gebelik riskli bir gebelik saglikli olsun birtane olsun ben erken dogumda ikizlerimi kaybettim allah herkese kalbine gore nasip etsin

Bende doktora gittim bu gün ve klomen verdi 2.günü başla 5 gün sabah akşam iç dedi.Hormon testi yaptı felan sonuçları alıcam birazdan ay çok heyecanlıyım yaa..Bende yazarım inşallah sizler gibi hayırlısıyla buraya kızlaarr bebişler geliyo diye :) kel başa şimşir tarak gerçi benimki.. Bi kızım var 8 ay sonra uğraşlarla kaldım yavruma.Bakalım bu bıdık nasıl olucak.Allahım kimseye aratmadan kucağına versin yavrucuklarını inşallah..Çok zor bi sınav..

Ben de merak ediyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. ben ikiz istedigim icin deil ama bu klomen doktor kontrolu olmadan alinip kullaniyo mu da bikac forumda duydum gerci olmaz bence ama islemler nedir klomen aldin sonra bide igne mi yaptirman lazim bu igne olayi nasil? bilgi veririseniz seviniriz

Şimdi yeni bir bilgi forumunda okudum klomen rahim duvarı incelmesine sebebiyet verebiliyor tekrarlı kullanımlarda özellikle.Rahim duvarı zatn ince olanlrın ise bir östörojen bantı ile kullanması gerekiyor.İkkincisi kontrol altında alınmayan klomen kist ile sonuçlanıp geri kalan günlerinizi kistten kurtulmak için harcayabilirsiniz!!

Önceki sayfalarda Bende yazmıştım böyle ama sonradan iyiki doktora gitmişim dedim.Allah gönlünüze göre versin kızlar.

benım yumurtlama problemım yoktu sadece catlama sorunu vardı doktora gıttıgımde klomen verdı bana catlatma ıgnesı olmadan ılk ayda ıkızlere hamıle kaldım benım aılemdede cok sayıda ıkız var anne tarafında olunca zaten sansın yuksek oluyor.. sımdı allah kısmet ederse temmuzda 2 kızım olucak

Öncelikle soruma yanıt verdigin icin cok teşekkür ederim.
Adına cok cok mutlu oldum.Allahim anneli babali büyütsün ins.
Sağlıklı vatana millete ailesine yararlı bireyler olurlar inşallah
2 kız olması da gercekten harika , rüyalarımda ki gibi :) darısı basıma ins.
Klomen ilacini sen nasıl kullandın canım ?
5. Gunünde başlayıp 5 gün boyunca 1 er tane mı ictin ?

Yok canım adetin 2.günü sabah akşam aldım 5 gün boyunca.bu gün 13.günüm 2 yumurta oluşmuş doktora gidicem bakalım ne kadar olmuşlar onu öğrenicem.Birde benim iki kız yok bir tane var ikinciside gelicek allahım inşallaaahhh diyim ...doktor kontrolünde içmiycenmi canım sen? Çatlatma iğnesi veriyor çatlamıycak gibi olursa dikkatli ol ..

Son düzenleme:

Slm canim
Allah soyletti 2.de kiz olacak galiba
Ben yurt disindayim. Hollandadayim :)
Doktorlar burada kolayina ilac vermez , mesela Israr yollarini intehaplanmisti o kadar aci cektim ki anlatamam yuruyemedim bile .. Bana 1 hafta sonra antibiotica verdi ole zor Yani
Mayista istanbula gelcem agustosta da samsuna samsunda kendi doktoruma danisarak kullanabilirim ama igne icin zamanim olmayacak biri olsa biri olmayacak o nedenle danisarak fakat igne olmadan denemeye dusunuyorum dr da onsylarsa ins.
Yoksa burada igne yasa ilac kullanmam imkansiz
Suanda dogum kontrol ilacina dvm ediyorum. Agustosta birakip 3 ay daha korunduktan sonra hamile kalmak istiyorum
Ve ikiz olursa cok cok mutlu olurum o nedenle merak ediyorum klonen kullanip da ikiz bebegi olan var mi diye
Bir kisi bile tecrube edip ikiz bebecikleri olduysa denemeye sefer diye dusunuyorum diyorum
Hayirlisi olsun tabiki ama allahim ins verir ikiz bebek cok istiyorum ..

selam kaneel sen de yurtdisindasin snr dedigin gibi buralarda dr larkolay kolay ilac tahlil yapmior ben de tr ye gidincekadin dogum muayene dusunuyorum foruma soruyorum tr de igortadiz ozele gitsem check up gibi yaptirmak istiyorum kadin doguma her degere kan idrar fln bakalim nekadara mal olur senin fikrin var mi daha once gidip tahlil fln yaptirdin mi kan,smear,idrar fln

Hadi inşallah canım bak ozamn bi iki tane daha bişey duydum onları paylaşayım onlarıda araştır öyle istioran

1.glukopen gibi birşey ilaç mış buda doktor kontrolü ile tabiikiiii !
2.bol bol incir ye özellikle adetin bittikten sonra
3.ovitrella çatlatma iğnesi birden fazla yumurtan olursa kimisininkini çatlatıyomuş oda var ok .Bilgilerim bukadar.İnşallah bir sürü yumoşun olur onlarda çifter çifter bebişe dönüşür canım.Allah gönlüne göre versin..dediğim ilaçlar doktor vermesi lazım yanlız bak yoksa kaş yapim derken göz çıkar Allah korusunn

Selam canim,

Gecen yil dogum hastanesine gittim sadece muayne icin , buradaki sigorta sirketimden t111 diye bir formul var onu istedim mektup ile evime geldi, ben onun ile birlikte turkiyeye gittim.O kagidi ssk mudurlugune gidip kayit ettidim.sonra bana verdikleri kagittan 3 4 tane fotokopi yaptirdim ve benim buradaki ssk sirketimden aldigim kagit ile birlikte .. randevu bile almadan beni kabul ettiler sanirim 10 veya 20 tl kayit mi yurt disi mi ne parasi aldilar ondan sonra kontrol da oldum doktor ile yarim saat kadar da konustum . Ama tahlil falan dogum hastanesinde yaptirtmadim.

Ayni kagitlar ile devlet hastanesine gittim:) Diyetisyen bahane ederek tum kan tahlillerimi 5 tl ye yaptirdim. Doktoruma her sonucu da gosterdim hersey yolunda :) dedi kilo vermede dhic gerek yok dedi :) ama tabiki gerekli oldugunu biliyorum gittim doktordan 1200 kalorilik hastane diyet menusunu aldim :) her ihtimale karsi hala bende mevcut :)

yani sonuc olarak yurtdisindaki sigorta sirketinden aldigin kagit ile ssk ya gidip kayit ettirirsen ozel hastane de de devlet hastanesinde de en fazla 20 tl ye muayne de olabilirsin tahlil de yaptirabilirsin canim.

Az once baska bir form da okudum klomen kullanip catlatma ignesi olmadan ikiz bebeklere hamile kalip saglikli olarak dunyaya getiren bir bayan vardi galiba oluyor ama doktora danismak sart tabiki ins hayirlisi olsun ikiz kizlarim olur ! kizlarimiz olur!

Turkiyeye gittiğim de doktorum ile konuşup ne istediğimi açık açık söyleyeceğim umarım ki kabul edip bana bir yol yöntem gösterecektir . İlgi ve alakana cok cok teşekkür ediyorum. Saol varol canım

Merhaba; normal şartlarda bizim bebeğimiz olmuyor. Hiç bir hormon tetikleyici ilaç kullanmadan yada hiç bir tedavi uygulamadan bebeğimizin olmasını ne kadar isterdim anlatamam. İnanın ki ikizmiş tekmiş bakmam buna. Ama ne yazık. bu uygulamaları yaşadık ve geçtik yine olmadı. şimdi eşim doktor kontrolüyle Klomen kullanıyor. 1,5 ay oldu şimdi bu ilaçtan ümitliyiz.
Yani siz bebek yapmaya karar verdiğiniz zaman, eğer hiç bi sorununuz yoksa hormonlarınızla oynayacak bu ilacı kontrolsüz kullanmayın. Ki sağlıklı bünyenizle gebe kalın. Bol şanslar ...

benide aranıza kabul edin:)
arkadaşlar bende klomeni yeni bitirdim..ilk ayım.bu ikizler için %10 denilmiş burayı okuyunca bence Yüzdelik bayaga çıtayı yükseltmiş...

insan burayı okuyunca umutlanıyor..Benimde ikizlerim olurmu diye.Cuma günü yumurtalara bakacak doktor.Hakımmızda hayırlısı

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim 23 yasindayim ve bir oglum var dogal yollarla hamile kaldim hala bir problemim yok belmki bu sorum bir cogunuza sacma gelebilir ama lutfen cahilligime verin benim hala hamile kalmak icin hic bir sorunum yok ama evliligimde bu gune kadar oyle sorunlar yasadimki oglum dogduktan sonra hersey duzeldi kocam bana baglandi deger verdigini hissediyorum ikinci cocuk icin esim daha erken oldugunu soyluyor ama ben onu ikna etme yollarindayim ve hamileligimin hizlanmasi icin klomen kullanmak istiyorum hemde belki ikiz olma ihtimali varmis okuduguma gore bu beni dahada mutlu eder artik mutlu olup guzel buyuk bir ailem olsun istiyorum klomeni doktorum yazmadi tabi bir sorunum olmadigi icin ama dogal bir ilac oldugunu sadece 5 gunden kullanilmasi gerektigini soyledi yani kontrol olmama gerek yokmus kullanirken beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Ben doğal yolla ikizlerime hamile kaldım, dolayısıyla ilacın doğallığı veya başka bı özelliği ilgili cok bilgim yok ama, bı arkadasımdan birden fazla yumurtlamaya sebep olduğunu, bu yumurtalarin hepsinin gelişip çatlayacağı anlamına gelmediğini dolayısıyla da catlamayan ve dollenmeyen yumurtalarin tehlikeli kistlere sebep olduğunu duymuştum, dolayısıyla catlama ignesiyle beraber kullanımı şart diye biliyorum.

kızlar rabbim dileğinize hayırla sağlıkla kavuştursun banada yardımcı olun lütfen ben geçen ay prolaktin yüksekliğinden dr gittim arada bir adet düzensizliğim oluyordu geçen ayda 43 gün olmadım en son dr duphaston verdi ama ilaç bitmeden adet oldum,adetin 3. günü gel ve tedaviye başlayalım demişti dr pek konuşmuyor bilgi vermiyor fsh,lh,tsh ve bu ay ki prolaktin degerlerim normal çıktı ama ultrasyonda yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi klomen kullanmaya başladım ve haftaya iğnem var bu yolda olup normal yolla gebe kalan var mı bilmek istiyorum dr normal yolla hamile kalman zor dedi şimdiden sağolun kızlar.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar . bende klomen kullandım ama sonuç alamadm sonra femara kullandım ve iki bebeişim oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…