Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kızlar rabbim dileğinize hayırla sağlıkla kavuştursun banada yardımcı olun lütfen ben geçen ay prolaktin yüksekliğinden dr gittim arada bir adet düzensizliğim oluyordu geçen ayda 43 gün olmadım en son dr duphaston verdi ama ilaç bitmeden adet oldum,adetin 3. günü gel ve tedaviye başlayalım demişti dr pek konuşmuyor bilgi vermiyor fsh,lh,tsh ve bu ay ki prolaktin degerlerim normal çıktı ama ultrasyonda yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi klomen kullanmaya başladım ve haftaya iğnem var bu yolda olup normal yolla gebe kalan var mı bilmek istiyorum dr normal yolla hamile kalman zor dedi şimdiden sağolun kızlar.

merhaba canım,bende ıkı ay önce klomen kullandım,ama kimyasal gebelik oldu...olmadı yani,sonra hormonlarımın dengesi bozuldu,prolaktin geçen ay yüksekti,arada bir fsh yükseliyor...sıkıntılı yani,bu ay hatta yarın klomene başlıyorum tekrar,umarım bu ay yüzümüz güler ,1 sene oldu,üzülüyorum..gelişmelerden birbirimiz haberdar etsek nasıl olur???

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim 23 yasindayim ve bir oglum var dogal yollarla hamile kaldim hala bir problemim yok belmki bu sorum bir cogunuza sacma gelebilir ama lutfen cahilligime verin benim hala hamile kalmak icin hic bir sorunum yok ama evliligimde bu gune kadar oyle sorunlar yasadimki oglum dogduktan sonra hersey duzeldi kocam bana baglandi deger verdigini hissediyorum ikinci cocuk icin esim daha erken oldugunu soyluyor ama ben onu ikna etme yollarindayim ve hamileligimin hizlanmasi icin klomen kullanmak istiyorum hemde belki ikiz olma ihtimali varmis okuduguma gore bu beni dahada mutlu eder artik mutlu olup guzel buyuk bir ailem olsun istiyorum klomeni doktorum yazmadi tabi bir sorunum olmadigi icin ama dogal bir ilac oldugunu sadece 5 gunden kullanilmasi gerektigini soyledi yani kontrol olmama gerek yokmus kullanirken beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

insanlar yani bende dahil bu ilacı bi çocuğumuz olsun diye kullanıyorlar,yani bir çare bir şifa aradıkları için ,ikizlerimiz olsun diye değil,olursada elbette evlat hasreti çekenlere çifte sevinç oluyor,bence sen psikoloğa git,yada eşinle konuş arkadaşım,sadece çocuk doğurunca sana değer verecek bir adam çocuklarınız büyüyünce ne yapacak?ya hiç çocuk olmasaydı?,klomen doğal değildir,gayet hormon yüklü bir ilaçtır,inanmıyosan dene ve gör.

Herkese selam :KK16:
Bu ay ben de ovulasyon takibi yaptırıyorum.
Eşimde ve bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Bu ay doktorum takip yapıyor.
İlk kez klomen kullandım, regl 5. günü günde 1 tablet kullandım, toplam 5 gün...
Bal - Tarçın - Çörekotu kürü de uyguladım bu ay.
10. günümde 21.4 mm ve 18.4 mm kaliteli yumurtalarım oluştu solda.
Doktorum çok beğendi, günde 1 klomen kullanmana rağmen çok iyi oluşmuş yumurtaların dedi, ikiz ihtimalinden bile bahsetti.
12. günümde 24 mm ve 26 mm'e ulaştı yumurtalarım ve ben o gün Ovitrelle iğne vuruldum.
O akşam ve gün aşırı çalışmalarımız oldu, halen de devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum
:KK31:

Klomenle bu 2.ayım Rabbim kollarımızı boş bırakmasın âmin bende adetimin 3günü başladım sabah 2akşam 2 ve yanında incir ve keçinıynuzu pekmezi içiyorum eşimede keçinıynuzu içiriyorum çok etkisi var ben kaybetmeden önceki gebeliğim bu şekilde olmuştu bende rahim tersliği var ve zor hamile kalıyorum o yüzden kullanıyorum iğnesiz eşim çok ikiZ istiyor bakalım bu sefer tutarsa uçarız havalara heralde herkeze bol bol dua edicem iyi akşamlar

Kızlar, Ovitrelle çatlatma iğnesi sonucu pozitif olanlar lütfen anketimizi doldurur musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/577703-ovitrelle-vb-catlatma-ignelerinden-kac-gun-sonra-testte-pozitif-sonuc-aldiniz.html#post27619412

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

kızlar bende doğum yaptım biraz erken oldular ama zaten beklediğimiz bişeydi şuan 1 ay olacak gayet sağlıklıyız bir kızım v ebir oğlum daha oldu darısı isteyen herkese ikiz olunca biraz zor oluyor ama çokta zevkli imiş darısı isteyen herkese olsun sevgiyle kalın

Aminnnn inşllhhh .... Allah bebeklerini size bağışlasınn hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşllhh 17 aydır ugrasıyorum bu ayda klomen kullanıcam inşlhh senin gibi bende kavusurum artık bebeğimeeee

kızlar rabbim dileğinize hayırla sağlıkla kavuştursun banada yardımcı olun lütfen ben geçen ay prolaktin yüksekliğinden dr gittim arada bir adet düzensizliğim oluyordu geçen ayda 43 gün olmadım en son dr duphaston verdi ama ilaç bitmeden adet oldum,adetin 3. günü gel ve tedaviye başlayalım demişti dr pek konuşmuyor bilgi vermiyor fsh,lh,tsh ve bu ay ki prolaktin degerlerim normal çıktı ama ultrasyonda yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi klomen kullanmaya başladım ve haftaya iğnem var bu yolda olup normal yolla gebe kalan var mı bilmek istiyorum dr normal yolla hamile kalman zor dedi şimdiden sağolun kızlar.

Bende de prolaktin yüksekliği vardı 2 aya bir adet olurdum e hamilelik düşününce çok sıkıntı oldu bu durum ve doktrum bana klomen verdi hamile kaldım daha kese görünmeden düşük yaptım 3 ay sonra tekrar klomen ovitrelle ve ıspartadaki oğuzhan beyin yoğun ilgisiyle ikizlerime hamile kaldım ve şükürler olsun doğdular ve 10 aylıklar rahat ol prolaktin çok büyük sorun değil Allah gönlüne göre versin

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

oooo sen baya hızlı gitmissin canım benim :) Allah hayırlısını versin inşallah.... bende muayene olmadan klomen kullanmayı düşünüyorum. ama cesaret edemiyorum...ya cok fazla yumurtam olusursa ve kiste donusurse diye korkuyorum

arkadaşlar hiçbir problem olmadan klomen kullanan ve gebe kalan var mı acaba aranızda ??? yardımcı olabilirse cok sevinirim

meraba bana da doktor bu ay hiç muayene etmeden direk klomene başlattı ve günde 3 tane 5 gün boyunca içmemi söyledi . inşllah allh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ptesi. yumurta takibi için gitcem umarım bişeyler oluşmuş ve çatlarlar..

merhaba kızar ben klomen kullandım ikiz oldu şuan 6,5 aylık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin

MERHABA BAYANLAR

ben aranıza yeni katıldım pco luyum geçen yıl başladım tedavime daha önceleri ismi duyulmuş bir doktora gidiodum acıbadem hastanesine bana çatlama iğnesi yaptı rahim filmi çekti sonrasında aşılama dedi bende başka doktora gitmeyi tercih ettim bana pcolusun dedi ilk onda öğrendim sonrasında biraz kilomda var ama yınede tedavime başladı şeker hapı dıaformin verdi ve klomen akşamlar 2 adet adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım o ay hamile kaldım.kalp atışlarını duydum sonra 8 haftalıkken kaybettim.4 ay ara verdik şimdi muayene için gittim 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve klomen +glukophage verdi 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalara bakıcak acaba 3 yumurta dedi ya çoğul gebelik olabilirmi arkadaşlar

Slm canim
Allah soyletti 2.de kiz olacak galiba :KK66:
Ben yurt disindayim. Hollandadayim :)
Doktorlar burada kolayina ilac vermez , mesela Israr yollarini intehaplanmisti o kadar aci cektim ki anlatamam yuruyemedim bile .. Bana 1 hafta sonra antibiotica verdi ole zor Yani
Mayista istanbula gelcem agustosta da samsuna samsunda kendi doktoruma danisarak kullanabilirim ama igne icin zamanim olmayacak biri olsa biri olmayacak o nedenle danisarak fakat igne olmadan denemeye dusunuyorum dr da onsylarsa ins.
Yoksa burada igne yasa ilac kullanmam imkansiz
Suanda dogum kontrol ilacina dvm ediyorum. Agustosta birakip 3 ay daha korunduktan sonra hamile kalmak istiyorum
Ve ikiz olursa cok cok mutlu olurum o nedenle merak ediyorum klonen kullanip da ikiz bebegi olan var mi diye
Bir kisi bile tecrube edip ikiz bebecikleri olduysa denemeye sefer diye dusunuyorum diyorum
Hayirlisi olsun tabiki ama allahim ins verir ikiz bebek cok istiyorum ..

Bir il once yazmışsınız bu yazıyı merak ettim klomen kullandınız mı

meraba bana da doktor bu ay hiç muayene etmeden direk klomene başlattı ve günde 3 tane 5 gün boyunca içmemi söyledi . inşllah allh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ptesi. yumurta takibi için gitcem umarım bişeyler oluşmuş ve çatlarlar..

benim 2 oğlum var küçük olan 10 yaşında bense 36 yaşındayım yeniden bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay normal seyirde bekledim ama olmadı bu ay klomen kullanmak istiyorum nasıl kullanılacağını bilmiyorum doktorada gitsem normal seyirinde bekle der diye gitmiyorum çünkü boşa vakit geçirmek istemiyorum yumurta takibi nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın klomeni nasıl kullanıyorsun nezamanlar kullanıyorsun ilişkiye nezaman başlanıyor yumurta takibi nezaman nasıl nerde yapılıyor?

benim 2 oğlum var küçük olan 10 yaşında bense 36 yaşındayım yeniden bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay normal seyirde bekledim ama olmadı bu ay klomen kullanmak istiyorum nasıl kullanılacağını bilmiyorum doktorada gitsem normal seyirinde bekle der diye gitmiyorum çünkü boşa vakit geçirmek istemiyorum yumurta takibi nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın klomeni nasıl kullanıyorsun nezamanlar kullanıyorsun ilişkiye nezaman başlanıyor yumurta takibi nezaman nasıl nerde yapılıyor?

bence doktora gitmekten çekinme ama evde denemek istersen ben nasıl kullandığımı anlatayhım doktorum adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi bi sabah b akşam kullanıyosun beş günde bitiyo zaten sonra adetinin 11. günü ilişkiye giriyosun bir gün arayla olması çok önemli hergün olmasın o zman sper hızı ve kalitesi düşüyo bir hafta böyle devam edin nasipse olur :) ben adetimin ilk günü kullandım 12.günü doktora gittim iki yumurtam oluşmuştu ama klomenden önce hç oluşmuyodu yumurta tembelliği vardıbende neyse klomenden sonra şimdi ikizlerimi bekliyorum çok şükür :)

X