günaydın arkadaşlarrr hepinize iyi senelerr
defhne slm cnm
bende bu haftasonu tuhaf bişey oldu
cumartesi 17. günümdü 14. gün ovülasyon oldu aynı gün ilişkide oldu
cumartesi ikindin önce çok az kahverengi leke geldi silince çok açık pembe leke geldi başkada gelmedi şaşırdım yerleşme dicem ama çok erken bir zaman sende böyle birşey oldumu ben daha önce hiç yaşamadım böyle birşey bugün 19. günüm ateşim yüksek
2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom
defhne slm cnm
bende bu haftasonu tuhaf bişey oldu
cumartesi 17. günümdü 14. gün ovülasyon oldu aynı gün ilişkide oldu
cumartesi ikindin önce çok az kahverengi leke geldi silince çok açık pembe leke geldi başkada gelmedi şaşırdım yerleşme dicem ama çok erken bir zaman sende böyle birşey oldumu ben daha önce hiç yaşamadım böyle birşey bugün 19. günüm ateşim yüksek
2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom
canım olabilir kardeşimde de öyle olmuştu adetine baya vardı lekelenmesi olmuştu şimdi hamile. ayyyy inşallahh hamilesindir canım yaaaa
canım galiba hamişsin yaaa
ay öğrensene ya adetine kaç gün varken ve nasıl bir lekelenme olmuş hiç akıntım yok göğüsler gayet yumuşak hiç bir belirtim yok benim ya
10 gün önce gelmişti canım. ayy hadi inş bebiş geliyor galiba
benimde 10 gün önce
ama ben 28 günde bir oluyorum bide onun kahverengimi gelmiş pembemi ne kadar gelmiş kaç gün sürmüşseni boğdum dimi sorularımla
yok be kuşummm ne boğması. uyuyo şimdi kardeşim uyanınca öğrenir yazarım detayları sana.
tmm cnm çok memnun olurum heyecan bastı beni bu lekeden dolayı
herkesin lekesi gelede adetine bir iki gün kala olmuş benimki erken gibi inş. altından başka birşey çıkmaz
yok canım bebiştendir o inşallahh
senin akıntın falan varmıydı göğüslerin ne durumdaydı defhne
canım bende hiçbişey yoktu herşey adet gecikince başladı. hiç belirtim olmadı anlayacağın. testte yapmazdım ama sizin zorunuzla yaptım
şimdi kardeşimi aradım. dedi ki 10 gün varken pembe akıntısı olmuş. sulu kan gibiydi dedi. ceviz büyüklüğünde falanmış leke. sonra 4-5 gün sonra bildiğin kanama gibi kırmızı lekelenmesi olmuş hatta erken adet oldum sanmış. onun hamileliğin 2. ayında da oldu kanaması ama bebişi çok sağlıklı maşallahayy hadi inş seninde bebiştir canım yaaa
bence onun ilk gelen yumurtlama lekelenmesi ikinci gelende yerleşme kanamasıdır bende sanırım yine bişey yok hayırlısı olsun bakalım ne diyim
dur bakalım ya umudunu kırma hemen. inşallah bu ay umutluyum ben
herşey için tşk ederim defhneciğim yorduk senide:)))
olur mu kuşum ne yorması. herzaman elimden geleni yaparım.çok dua ediyorum inşallah hayırlısı ile sizde bebişlerinize tez zamanda kavuşun