şükürler olsun be hamileyimm rabbim tüm isteyenlere versin inş salı gününe randövü aldım çok heyacanlıyım paylaşmak istedim gelişmeleri bildireceğim allaha emanet olun...
şükürler olsun be hamileyimm rabbim tüm isteyenlere versin inş salı gününe randövü aldım çok heyacanlıyım paylaşmak istedim gelişmeleri bildireceğim allaha emanet olun...
tşk allah en kısa zamanda sanada nasip eder inş 2. kullanışımdı cnm.
canım tebrik ederim seni inş sağlıklada kucağına alırsın i,nş sevgler
bu arada erken belirtileri nasılsı acaba paylaşırsan sevinirim
iyi dileklerin için tşk aslında hiçbir belirti olmadı bende 15 inde hastalanmam gerekiyodu olmadım ama sanki heran olacakmış gibi hisssettim hep 16 oldu 17 oldu yok dedim bi test yapıyım vee ikinci çizgi çıktı inanamadım rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsin nerdeyse bir yıl oldu deniyorduk bitanede dış gebeliğim vardı salı günü randövüm var inş herşey yolunda gider ii geceler herkeze...
heoz nasılsın hastalandınmı inş hastalanmassın gerçide bende olmadım daha ama her an gelebilir gibi
Defhneciğim bu ayda olmadıvalla hiç belli olmaz sonuçta bi kerede olsa olmuş yaniayrıca belirti olmaması da belirti bence. biliyorsun bende de bişey yoktu. akıntı bende de yoktu. inşallah güzel haberler verirsin canımcım dualarım seninle
Ay çok sevindim ya bir kez daha inandım bu topiğin uğuruna gelen hamile giden hamile merve ve ben kaldık. Umarım paylaşımda bulunursun ilerleyen zamanlardada...şükürler olsun be hamileyimm rabbim tüm isteyenlere versin inş salı gününe randövü aldım çok heyacanlıyım paylaşmak istedim gelişmeleri bildireceğim allaha emanet olun...
Cnm benim iğneden sonra çatladığı zaman yoğun ağrı olmuştu. 3-4 gün sonra hafif batma ve ağrılar devam etmişti ama hamile değildim. HCG etkisiyle butür ağrılar hissediliyormuş inş. sende hamilesindir.kızlar 11.günüm de doktora gittim .sağ tarafta 2 tane 16mm yumurta oluşmuş.İkiz olabilir dedi.ALLAHIM İNŞALLAHHHH LÜTFENNNNNN...13.gün çatlama iğnesi vuruldu ve sonra çalışmalr oldu.benden haberler böyle bu arada benim 3.denemem olacak.İnşallah olur.yaaa 3. denemede hamile kalanla war demi kızlar ????
Şimdi 1 - 2 kez daha çalışma olacak.Sonra beklemedeyim...31 ocak yani yeni yılda dananın kuyruğu kopacak bakalım.Hamile kalan arkadaşlar iğneden ve ilişkiden sonraki belirtileriniz nelerdi????Daha çok yeni ama ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama bu daha öncede olmuştu(sonuç negatifti....
Canım peki adetine 10 gün kala çatlama iğnesi ve ilişkiden sonra kasıklarında adete kadar sürekli bi batma şişkinlik sancı oldu mu????
tebriklerrrr
bu topiğe gelipte hamile kalmayan yok zaten demirbaşlar hariç
rabbim kucağına almayı nasip etsin..
hamile arkadaşım tebrik ederim! darısı tüm bekarların değil anne olmak isteyenlerin olur inş!
gerçekten bu topikte nvar yeni girenler hep hamile maş. subhanallah!
Bakalım inşallah banada bu ay ugur getirir bu topic.Gerçi hiç sanmıyorum.Ama bende işe yararsa ne diyeyim okunmuş bu topic demekki:)))
Bakalım inşallah banada bu ay ugur getirir bu topic.Gerçi hiç sanmıyorum.Ama bende işe yararsa ne diyeyim okunmuş bu topic demekki:)))
Defhneciğim bu ayda olmadı
olsun kuzucumm üzülme vardır elbet zamanıyılmak yok çalışmaya devam