Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

şükürler olsun be hamileyimm rabbim tüm isteyenlere versin inş salı gününe randövü aldım çok heyacanlıyım paylaşmak istedim gelişmeleri bildireceğim allaha emanet olun...

Tebrik ederim...İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım...Bu ilaçla kaçıncı denemendi senin...

şükürler olsun be hamileyimm rabbim tüm isteyenlere versin inş salı gününe randövü aldım çok heyacanlıyım paylaşmak istedim gelişmeleri bildireceğim allaha emanet olun...

Tebrik ederim...İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım...Bu ilaçla kaçıncı denemendi senin...

Klomen veya serephone + çatlatma iğnesi kullananlara bakıyorumda hamile kalarlartın hepsi çatlama iğnesinden sonra sürekli adet dönemine kadar adet olacakmış gibi kasık ağrıları ve batmalrı hissetmiş.Benim catlama iğnesinden sonra 4 gün sürdü ve geçti.Demek ki yumurta çatladı ve gitti.Adet olmama 10 gün var ama kasıklarımdaki tüm kasılma ve batmalar geçti.Demekki hiç bişy yok..yine yok yine olmadı.((Offfff alıştım mı ne bu duruma????Adeti beklememe gerek yok belli yani...
Bi kızlar bişy sorcam doktor bana çatlama iğnesinden sonra 12 ve 36 saat sonra ilişki dedi.Söylemesi ayıptır ama ilk yani 12.saatteki ilşkide meni(sperm)daha bol oluyor haliyle 36.saaat te olan çok daha az geliyor ve asıl önemli olan 36ç saatte olan ilişki.Anlamadım yaaa...olsa 1 damladan da olur zaten...Sizin doktor ne diyor ilşki konusunda????

canım tebrik ederim seni inş sağlıklada kucağına alırsın i,nş sevgler
bu arada erken belirtileri nasılsı acaba paylaşırsan sevinirim

iyi dileklerin için tşk aslında hiçbir belirti olmadı bende 15 inde hastalanmam gerekiyodu olmadım ama sanki heran olacakmış gibi hisssettim hep 16 oldu 17 oldu yok dedim bi test yapıyım vee ikinci çizgi çıktı inanamadım rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsin nerdeyse bir yıl oldu deniyorduk bitanede dış gebeliğim vardı salı günü randövüm var inş herşey yolunda gider ii geceler herkeze...

Canım peki adetine 10 gün kala çatlama iğnesi ve ilişkiden sonra kasıklarında adete kadar sürekli bi batma şişkinlik sancı oldu mu????

heoz nasılsın hastalandınmı inş hastalanmassın gerçide bende olmadım daha ama her an gelebilir gibi

cnm ben bir gün erken oldum hayırlısı ne diyim

Defhneciğim bu ayda olmadı
Ay çok sevindim ya bir kez daha inandım bu topiğin uğuruna gelen hamile giden hamile merve ve ben kaldık. Umarım paylaşımda bulunursun ilerleyen zamanlardada...
Cnm benim iğneden sonra çatladığı zaman yoğun ağrı olmuştu. 3-4 gün sonra hafif batma ve ağrılar devam etmişti ama hamile değildim. HCG etkisiyle butür ağrılar hissediliyormuş inş. sende hamilesindir.
Canım peki adetine 10 gün kala çatlama iğnesi ve ilişkiden sonra kasıklarında adete kadar sürekli bi batma şişkinlik sancı oldu mu????

benim şişkinlik değil ama batmalar olmuştu bence takılma bunlara kendini oluruna bırak herkeste farklı şeyler yaşanıyor çünkü

tebriklerrrr
bu topiğe gelipte hamile kalmayan yok zaten demirbaşlar hariç
rabbim kucağına almayı nasip etsin..

hamile arkadaşım tebrik ederim! darısı tüm bekarların değil anne olmak isteyenlerin olur inş!
gerçekten bu topikte nvar yeni girenler hep hamile maş. subhanallah!

hamile arkadaşım tebrik ederim! darısı tüm bekarların değil anne olmak isteyenlerin olur inş!
gerçekten bu topikte nvar yeni girenler hep hamile maş. subhanallah!

Bakalım inşallah banada bu ay ugur getirir bu topic.Gerçi hiç sanmıyorum.Ama bende işe yararsa ne diyeyim okunmuş bu topic demekki:)))

Bakalım inşallah banada bu ay ugur getirir bu topic.Gerçi hiç sanmıyorum.Ama bende işe yararsa ne diyeyim okunmuş bu topic demekki:)))

lila merhaba,

kaç gün oldu iğne vurulalı ve belirtin var mı?
Ben de vuruldum ama hiç ağrı sancı falan yok.36 saat sonra olmuştu.Herhalde yumurta çatlaması esnasında sonra geçti.

tebrik ederim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.İnşallah problemsiz bir hamilelik ve doğum geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…