Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

belki gelecek aya aşılama yaptırabilirim
artık yoruldum bu 13. ayımdı

aşılamayı da dene derim. benim 25. ayımdı hamile kaldığımda. olacağı varsa eninde sonunda oluyor canım. beklemek istemezsen aşılama uygun bir çözüm bence. hakkında hayırlısı inşallah

aşılamayı da dene derim. benim 25. ayımdı hamile kaldığımda. olacağı varsa eninde sonunda oluyor canım. beklemek istemezsen aşılama uygun bir çözüm bence. hakkında hayırlısı inşallah

bakalım bu ayda fosmuyum haha kendime güvenimi yitirdim ayol kadın gibi hissetmiyom artık

aranıza yeni katıldım,erinmeden topiğinizi baştan sona kadar okudum.anladığım şey heoz,mervemcu,bebikim üçünüz deli gibi çırpınıyorsunuz bebek için.ve bende 8 yıldır çırpınıyorum.allah olmayan herkese versin.çok zor günler geçirdim.çok hayal kırıklığına uğradım yıllardır bebek hasretiyle yaşıyorum allahım banada nolur diye yalvarırken uyuyakaldığım günlerim oldu.topik nisanın sonunda başlamış o aylarda hamile kalanlar doğurmuşlardır.hamile kalan kaçmış gitmiş.darısı bize benim artık çok zor darısı size kızlar

cnm hoşgeldin aramıza.
Evet okuduğun gibi genelde topiğe gelen ilk ayında hamile kalıp gitti. En yakın örneği Defhne arkadaşımız yalnız o bizi terketmedi çok şükür:))) Defhne 25 aydır uğraşıyordu ve geldiği ilk ay hamile kaldı. Merve ve ben hala beklemedeyiz benim 13 ay oldu hiç bir sorun yok diyorlar Bebikimin yaklaşık 3 ay önce bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu:KK43:
şimdi yeniden düzene girmeyi bekliyor yarını heyecanla bekliyoruz dünkü hcg si 6,25 öncesinden mi kaldı yoksa yeni bir melekmi bakalım anlayacağız
rabbim seninde yüzünü güldürsün inş. aklına takılanları rahatlıkla sorabilirsin elimden geldiğince ben ve arkadaşlarım yardımcı oluruz. kendini çok yıpratma sakin olmaya çalış sorun varmı yoksa hiç bir sorun yokmu diyorlar daha ayrıntılı bilgi verirsen memnun oluruz.
hoşgeldin yeniden:13:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldiniz defhne ve bebişim:KK64:

aranıza yeni katıldım,erinmeden topiğinizi baştan sona kadar okudum.anladığım şey heoz,mervemcu,bebikim üçünüz deli gibi çırpınıyorsunuz bebek için.ve bende 8 yıldır çırpınıyorum.allah olmayan herkese versin.çok zor günler geçirdim.çok hayal kırıklığına uğradım yıllardır bebek hasretiyle yaşıyorum allahım banada nolur diye yalvarırken uyuyakaldığım günlerim oldu.topik nisanın sonunda başlamış o aylarda hamile kalanlar doğurmuşlardır.hamile kalan kaçmış gitmiş.darısı bize benim artık çok zor darısı size kızlar

merhaba canım hoşgeldin aramıza :KK19: bende topiğe ilk geldiğim ay hamile kaldım fırsat buldukça da hep buralardayım. inş tez zamanda senin de güzel haberlerini alırız canım.

hayırlı akşamlar cümleten

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin...
evet bizde herkes gibi bebek için çırpınıyoruz ama senin yaşadığın özlem daha ağırdır heralde :KK59:
ben bi kere o duyguyu yaşadım ve bitti, hayırlısı buymuş, şuan beklemekten başka çaremiz yok
ne olursa olsun yine umutluyuz gelecekten, belki çok yıprandın çok şeyler yaşadın ama yine de umudunu kaybetme, şuan çevremde yıllarca bekleyipte bebek sahibi olan bi kaç kişi var, hiç olmıcak diye düşünme.
inş. bu topik herkese getirdiği gibi sana da uğur getirir ve yakında güzel haberini alırız.
heozun dediği gibi her zaman hepimiz dinlemeye hazırız...

iyiyim beklemedeyim işte 13 aydır herzamanki gibi:KK53:
umudumu yitirmiyom hiç gün içinde arada değişsede:KK37:
sen nasılsın neler yapıyorsun

inşallahhh bu ay yüzün gülecek tatlişim. bende napim bulantılarla boğuşuyorum hala:KK59: 12. haftada biter dediler maşşallah tam gaz devam ediyor. cumartesi ikili test var bakalım belki cinsiyet belli olur :KK69:

selam kzıalr benim bu ayda olmadı zaten olmayacağınıda biliyordum yumurtlama haftası bişey olmadı tek başınada microenjeksiyon yapılmıyo neyse bu ay doktora gitmy karar verdim 5 ay dan sonra bide eşim artık yanımd aoalcak onun sözünü verdi
ama ben bugün başka bişey anlataacğım bi akrabamızın 2 .çocuğu 3 yaşında bebeği uyutunca banyo yapmak için giriyo çıkıyo bu arada bebek uyanıyo ve açılması zor oaln balkon kapısını açıp bebek sandalyesinin üstüne çıkıp balkonda atlıyo tabiki kaybediyoruz beebğimizi ama erkek bebeklerde belli yaşlarda hayl ve gerçek dünya ayrımı zamanında uçmak sıçramak atlamak çok yaptıkalrı bişey allah ömrünü bu kadar vermiş ama daha dikkatli olalım aynı zamanda allahtan hayırlı uzun ömürlü sağlıklı vatana miletee dinine bağlı evlatlar isteyelim allah herkesin evladını ona bağışalsın ay çok duygusalım bugünlerde duyduğumdan beri bi haldeyim yani

heoz acemi olduğum için msjını yeni gördüm.benim yumurtalıklarımda sorun vardı kötü huylu tümörler tedavi oldum.radyasyon almadım şimdilik beklemedeyim.belli bir zaman sonra tekrar kontrol edilecek.yumurtamın olmama ihtimali yüksek.olsada nekadar sağlıklı olur bilmiyorum.aslında şuan kanser olmaktan korkuyorum.bebek kısmına gelince kendi yumurtamdan olacağına inanmıyorum kardeşim 18 yaşında benden alsınlar ben vereyim diyor.bu konuyu eşimle konuşmadım bile zaman gerekiyor bize...yaşım geçmezse

anladım cnm bebek herşey demek değildir öncelikle senin sağlığın önemli
umutsuzluk en kötü hastalık bence bu yüzden umutsuz olma rabbim isterse imkansız diye birşey yoktur.
Bahsettiğin konuya gelince kardeşinin yumurtası ve eşinin spermi bana göre ters . ne olursa olsun onların bir bebeği olacak sen taşısan bile. Allah esirgesin mutluluğunuz bozulur diye korkarım. Ben böyle bir fikre yanaşmazdım Evlatlık al daha iyi
Yinede bekara karı boşamak kolay derler ne dersem diyeyim senin durumunu anlamam zor tabi Rabbim yar ve yardımcın olsun
Biz hep burdayız unutma:80:

pazartesi oldu ama akla kara hala belirsiz beklemedeyim günaydın bu arada kimse uğramaz oldu ama neyse:KK59:

X