pazartesi oldu ama akla kara hala belirsiz beklemedeyim günaydın bu arada kimse uğramaz oldu ama neyse
selam kızlar nasılsınız ben çok yoğun çalıştığım için giremedim topişe valla bu koşturmayla nasıl ikinciyi istiyorum bend ebazen kendime soruyorum bide ikiz istiyorum allahım b u ne cesaret değil mi
heoz canım inş hamişsindir bence test yap sen eksin yapmışsındır ama ben yinede hatırlatayım.
bebeksiz canım ya durumun çok zor allah acil şlifa versin kardeşinin yumurtası alınıyormu yani bu durum yasal mı bilm iyorum bize dönörlük yok biliyodum ben heoz gibi düşünmüyorum bence istiyoan bilmediğin birinin yumurtasını alacağına kardeşininkini al derim ama kardeş,i
bebeğini bırakabilir i uff ne konu ya yorum yapmayacağım canım hakkında hayırlısı
heoz merhaba regl oldunmu merak ettim perşembeydi sanırım günün inşallah hamilesindir
canım evt ptesi oldu ama ne gelen var ne giden. ne güzell
inş hamilesindir, çok istediğimi biliyorsun zaten.. bu ay sen bari sevindir bizi
testyaptım cnm yaklaşık 6-7 saat sonra çok çok silik çıktı ama ben güvenmiyorum beklediği içindir diyorum hayırlısı bakalım
günaydın fıstılkarrrheozcum 1 haftadır giremedim siteye midem fenaydı hala gelen giden yok dimi? Allahım nolur yanılmayayım ilk kez bukadar tuhaf bir his var içimde. inş hamilesindir çok dua ediyorumm
ayyyy şimdi gördüm mesajıı heozzzzzz bugün gene yapsana canım test. bak benimde kaç saat sonra silik çıkmıltı ayy hadi inşallahh Allahımmm
cnm gelen giden yok 28. gündeyim gölge gibi görüyom testte ama güvenmiyom silik milik değil yani hafif bir gölge
2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom
nasıl tuhaf hissediyorsun anlayamadım cnm benlemi ilgili?
duaların için allah razı olsun bu arada
heozzzzz beni şaşırt bu ayyynolurrrrrrrrr
seni şaşırtmak mı
iyide artık şaşırtmamam lazım
%60 ihtimal verdin adet olarak şaşırtırım artık
bi susarmısın azcıkzaten kan vermeye de gitmion
iyice dellendiriyon beni
çıkacağını bilsem şu dakka giderim ama ne bilim yine fosum sanırım yaaa
var gibi hissetmiyom yani
sanki her an adet olacakmışım yada yarın birden ısı düşecekmiş gibi hissediyorum
kaç saat sonra silik çıktı senin
ve kaç gün sonra kanda baktırdın değerin kaçtı
adetin kaç gün geçince baktırmıştın
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaKızlar mrb,ben de 3 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum,Rabbim henüz kısmet etmedi.Bu arada 2 aşılama yaptırdım ama hiç klomen tedavisi görmedim,bu ay adetle birlikte tüp bebek tedavisine geçmeden bir de yumurtlama tedavisi göreyim istiyorum.Okuduklarıma göre,topiğiniz çok uğurlymuş,beni de yoldaş olarak kabul ederseniz aranıza sevinirim...Sevgiler...