Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

selam kızlar nasılsınız ben çok yoğun çalıştığım için giremedim topişe valla bu koşturmayla nasıl ikinciyi istiyorum bend ebazen kendime soruyorum bide ikiz istiyorum allahım b u ne cesaret değil mi
heoz canım inş hamişsindir bence test yap sen eksin yapmışsındır ama ben yinede hatırlatayım.

bebeksiz canım ya durumun çok zor allah acil şlifa versin kardeşinin yumurtası alınıyormu yani bu durum yasal mı bilm iyorum bize dönörlük yok biliyodum ben heoz gibi düşünmüyorum bence istiyoan bilmediğin birinin yumurtasını alacağına kardeşininkini al derim ama kardeş,i
bebeğini bırakabilir i uff ne konu ya yorum yapmayacağım canım hakkında hayırlısı

pazartesi oldu ama akla kara hala belirsiz beklemedeyim günaydın bu arada kimse uğramaz oldu ama neyse

canım evt ptesi oldu ama ne gelen var ne giden. ne güzell
inş hamilesindir, çok istediğimi biliyorsun zaten.. bu ay sen bari sevindir bizi

testyaptım cnm yaklaşık 6-7 saat sonra çok çok silik çıktı ama ben güvenmiyorum beklediği içindir diyorum hayırlısı bakalım

heoz merhaba regl oldunmu merak ettim perşembeydi sanırım günün inşallah hamilesindir

evet günüm perşembe şu anda belirtide yok gelen gidende 25. günümdeyim hayırlısı demekten başka çare yok sen nasılsın neler yapıyorsun?

günaydın fıstılkarrr heozcum 1 haftadır giremedim siteye midem fenaydı hala gelen giden yok dimi? Allahım nolur yanılmayayım ilk kez bukadar tuhaf bir his var içimde. inş hamilesindir çok dua ediyorumm

testyaptım cnm yaklaşık 6-7 saat sonra çok çok silik çıktı ama ben güvenmiyorum beklediği içindir diyorum hayırlısı bakalım

ayyyy şimdi gördüm mesajıı heozzzzzz bugün gene yapsana canım test. bak benimde kaç saat sonra silik çıkmıltı ayy hadi inşallahh Allahımmm

günaydın fıstılkarrr heozcum 1 haftadır giremedim siteye midem fenaydı hala gelen giden yok dimi? Allahım nolur yanılmayayım ilk kez bukadar tuhaf bir his var içimde. inş hamilesindir çok dua ediyorumm

cnm gelen giden yok 28. gündeyim gölge gibi görüyom testte ama güvenmiyom silik milik değil yani hafif bir gölge
2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom
nasıl tuhaf hissediyorsun anlayamadım cnm benlemi ilgili?
duaların için allah razı olsun bu arada

ayyyy şimdi gördüm mesajıı heozzzzzz bugün gene yapsana canım test. bak benimde kaç saat sonra silik çıkmıltı ayy hadi inşallahh Allahımmm

kaç saat sonra silik çıktı senin
ve kaç gün sonra kanda baktırdın değerin kaçtı
adetin kaç gün geçince baktırmıştın

evet canım ya hamilesin gibi geliyor bana. benimde ilk test baya hayal gibiydi çoookk silikti.

bi susarmısın azcık zaten kan vermeye de gitmion
iyice dellendiriyon beni

çıkacağını bilsem şu dakka giderim ama ne bilim yine fosum sanırım yaaa
var gibi hissetmiyom yani
sanki her an adet olacakmışım yada yarın birden ısı düşecekmiş gibi hissediyorum

çıkacağını bilsem şu dakka giderim ama ne bilim yine fosum sanırım yaaa
var gibi hissetmiyom yani
sanki her an adet olacakmışım yada yarın birden ısı düşecekmiş gibi hissediyorum

iyi tamam yarını bekleyelim barii

kaç saat sonra silik çıktı senin
ve kaç gün sonra kanda baktırdın değerin kaçtı
adetin kaç gün geçince baktırmıştın

adetime 2 gün varken yapmıştım 2-3 saat sonra çoook silik çıkmıştı. adet günü yaptım 15-20 dk sonra silik çıktı. adetim 1 gün geçince yaptığımda da koyulaşmıştı ama tam koyu değildi. kan testi yaptırmadım ben 1 hafta sonra doktora gitmiştim keseyi görmüştü

Kızlar mrb,ben de 3 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum,Rabbim henüz kısmet etmedi.Bu arada 2 aşılama yaptırdım ama hiç klomen tedavisi görmedim,bu ay adetle birlikte tüp bebek tedavisine geçmeden bir de yumurtlama tedavisi göreyim istiyorum.Okuduklarıma göre,topiğiniz çok uğurlymuş,beni de yoldaş olarak kabul ederseniz aranıza sevinirim...Sevgiler...

hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaa
bu topik uğurlu bizce yani her gelen hamile kaldı inşç. sende öyle olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…