belki gelecek aya aşılama yaptırabilirim
artık yoruldum bu 13. ayımdı
aşılamayı da dene derim. benim 25. ayımdı hamile kaldığımda. olacağı varsa eninde sonunda oluyor canım. beklemek istemezsen aşılama uygun bir çözüm bence. hakkında hayırlısı inşallah
bakalım bu ayda fosmuyum haha kendime güvenimi yitirdim ayol kadın gibi hissetmiyom artık
aranıza yeni katıldım,erinmeden topiğinizi baştan sona kadar okudum.anladığım şey heoz,mervemcu,bebikim üçünüz deli gibi çırpınıyorsunuz bebek için.ve bende 8 yıldır çırpınıyorum.allah olmayan herkese versin.çok zor günler geçirdim.çok hayal kırıklığına uğradım yıllardır bebek hasretiyle yaşıyorum allahım banada nolur diye yalvarırken uyuyakaldığım günlerim oldu.topik nisanın sonunda başlamış o aylarda hamile kalanlar doğurmuşlardır.hamile kalan kaçmış gitmiş.darısı bize benim artık çok zor darısı size kızlar
aranıza yeni katıldım,erinmeden topiğinizi baştan sona kadar okudum.anladığım şey heoz,mervemcu,bebikim üçünüz deli gibi çırpınıyorsunuz bebek için.ve bende 8 yıldır çırpınıyorum.allah olmayan herkese versin.çok zor günler geçirdim.çok hayal kırıklığına uğradım yıllardır bebek hasretiyle yaşıyorum allahım banada nolur diye yalvarırken uyuyakaldığım günlerim oldu.topik nisanın sonunda başlamış o aylarda hamile kalanlar doğurmuşlardır.hamile kalan kaçmış gitmiş.darısı bize benim artık çok zor darısı size kızlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldiniz defhne ve bebişim
canımmmmmm nasılsın bakalım?
iyiyim beklemedeyim işte 13 aydır herzamanki gibi
umudumu yitirmiyom hiç gün içinde arada değişsede
sen nasılsın neler yapıyorsun
heoz acemi olduğum için msjını yeni gördüm.benim yumurtalıklarımda sorun vardı kötü huylu tümörler tedavi oldum.radyasyon almadım şimdilik beklemedeyim.belli bir zaman sonra tekrar kontrol edilecek.yumurtamın olmama ihtimali yüksek.olsada nekadar sağlıklı olur bilmiyorum.aslında şuan kanser olmaktan korkuyorum.bebek kısmına gelince kendi yumurtamdan olacağına inanmıyorum kardeşim 18 yaşında benden alsınlar ben vereyim diyor.bu konuyu eşimle konuşmadım bile zaman gerekiyor bize...yaşım geçmezse
günaydınnnnnn
ateşin yükselmiş canım hadi hayırlısı olsunn