- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
yav bu ayda ovülasyon döneminde kocam il dışına çıkıyor ne bahtsız bir avradım ben böyle
hadi yaaaaa bacım ya hakikaten bahtsızsın olsun bidahaki aya çok çalışırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav bu ayda ovülasyon döneminde kocam il dışına çıkıyor ne bahtsız bir avradım ben böyle
Canım peki adetine 10 gün kala çatlama iğnesi ve ilişkiden sonra kasıklarında adete kadar sürekli bi batma şişkinlik sancı oldu mu????
hamile arkadaşım tebrik ederim! darısı tüm bekarların değil anne olmak isteyenlerin olur inş!
gerçekten bu topikte nvar yeni girenler hep hamile maş. subhanallah!
lila merhaba,
kaç gün oldu iğne vurulalı ve belirtin var mı?
Ben de vuruldum ama hiç ağrı sancı falan yok.36 saat sonra olmuştu.Herhalde yumurta çatlaması esnasında sonra geçti.
Canım ayın 16 sında oldum iğneyi.Ogün yani 12. saatte ve 36. saatte ilişki dedi doktorum ben garanti olsun diye bi sonraki günde ilşikiye girdim.İğneden sdonra 3 gün sancıdı kasıklarım ama şimdi tık yok.Walla bilmiyorum stresi dağıtmak için ha bire alışveriş yapıyrum..Bunaldım iyice yawww....bakalım olursa süpriz olacak.Hiç umudum yok helede böyle kasıklarda bi tık olmayınca bence kesin yok...((Başka bi toğicte okudum sanırım sende 15 inde olmuşşsun iğneyi.haberleşiriz canım seninle...
haberleşelim canım ,bir kaç arakadaş daha var mutlaka birbirimizi haberdar edelim.
senin 3 gün sürdüyse 18 yada 19 'unda falan yumurtan çatladı.36 saat sonra gün aşırı ilişki diye birşey dedi mi doktorun.
36 saat sonrası çok önemli dedi.daha sonra gün aşırı 2 defa dedi o kadar....yani bu gece son...zaten asıl önemli gün geçti...bunu vücudumdan da anlıyorum...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım ayın 16 sında oldum iğneyi.Ogün yani 12. saatte ve 36. saatte ilişki dedi doktorum ben garanti olsun diye bi sonraki günde ilşikiye girdim.İğneden sdonra 3 gün sancıdı kasıklarım ama şimdi tık yok.Walla bilmiyorum stresi dağıtmak için ha bire alışveriş yapıyrum..Bunaldım iyice yawww....bakalım olursa süpriz olacak.Hiç umudum yok helede böyle kasıklarda bi tık olmayınca bence kesin yok...((Başka bi toğicte okudum sanırım sende 15 inde olmuşşsun iğneyi.haberleşiriz canım seninle...
selam lila5 ismini burada görünce şu topik aklıma geldi "Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi görenlerin paylaşım alanı"... oralarda ne var ne yok... Çatlatma iğnesi vurulmuşsun herhalde? Haftaya bu zaman kan testi yaptırırsan sonucunu alırsın inş? Hadi hayırlısı...
selam lila5 ismini burada görünce şu topik aklıma geldi "Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi görenlerin paylaşım alanı"... oralarda ne var ne yok... Çatlatma iğnesi vurulmuşsun herhalde? Haftaya bu zaman kan testi yaptırırsan sonucunu alırsın inş? Hadi hayırlısı...
yok canım aklımdan çıkmadınz, hatırlıyormusun bana demiştin ki; Adetten öncesine takılma diye :)Evet canım gittiniz bizi unuttunuz...(baksana aklından bile çıkıp gitmiş...olsun canım...tabi siz nasıl heyecenlısınızdır haliyle eski günleri hatırlamak istemiyorsunuz...haklısın aslında...ikizler nasıl???hamilelik nasıl gidiyor??benimde 2 yumurtam oluştu bu ay bakalım doktor ikiz olabilir dedi inşallah...bu arada senin belirtilerini girip 4 -5 defa okudum.adet zamanından önce sancıların olmuş sen ve bi kaç kişinin daha böyle...onları okuyunca umudum kırılıyor çünkü 1 haftam kaldı ama henüz hiç bi belirtim yok malesef...(canım sen kaçıncı denemende hamile kaldın???öptümmm:90::90:
yok canım aklımdan çıkmadınz, hatırlıyormusun bana demiştin ki; Adetten öncesine takılma diye :)
Çok şüküür şimdilik bi sorun yok, ama hep korku vr içimde inş. allah hayırlısıyla tamamına erdirir.
Evettt ya ben sizi sorupppp duruodum. İğnedenmi iğnedenmi diye:95: Ama kimse cevaplayamadı ki :) Hala bu zaman olmuş yine ağrır, tabi ilk ozmnlrki gibi değil çok nadir.
Ama Hocammm illa her kadında aynı belirtiler olacak diye birşey yok. Bende oldu sende olmadı.
Bak mesela; sen diyorsun ki, 2tane yumurtam oluşmuş. Ona bakarsan dr. bende sadece 1tane yumurtayı görüp istediği boyuta geldiğini söylemişti, diğerleri çok ufaklaaardı.
onun için öyle üzülme nurda oldu bende olmadı hamile değilim vs. diye..... denemeye başlayalı 1 yıla yakın sayılır..
Bide o zaman sende olan rahatsızlıktan sormuştun.. Bende öyle bi rahatsızlık yok
Sanki biraz uzun oldu yazım
aşk olsun canım ne uzun olması zevkle okudum...teşekkür ederim cevapların için...o dönem hiç birimizde sendeki gibi ağrı olmadı bizim iğneden 3 -4 gün sonra geçmişti.sen ve bi kişi daha adetttine 1 hafta kala adet olacak gibi ara ara sancılarınız olduğundan bahsettiniz.ve o ay ikinizde hamile kaldınız.o yüzden takıldım sancı olayına bi kaç yerde daha öyle okuyunca ne bileyim...evet sana adet öncesine takılma dediğimi hatırlıyorum...:)sen o ay temizlik yapmıştın bişy olurmu diyordun o yüzden yazmıştım onu sana..bi yerde okumuştum kendinizi adet gecikmesinden önce şöyle yapsam bişy olurmu böyle yapsam bişy olurmu?diye kasmayın vucüt size adet gecikmesiyle sinyal verince yaşantınıza ve hareketlerinize dikkat edin yazıyordu.ben o yüzden seni rahatlatmak için yazmıştımbu arada hala tık yok bende, 1 hafta kaldı ama bişy oyk yine herhalde
bu arada senin adına gerçekten çok sevindim...Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeklerini...bak bende çok uzattım...
est. Sen nasıl zevkle okuduysan aynı şekilde bende severk okudum..."adetinize 10-15kala ağrılarınız varsa ve gögüslerde hasassiyet hamile olabilirsiniz" diye de ben okumuştum, hep iğneye yorumlamıştım,iğneyi vurulduğum günden beri o ağrılarım hiç geçmedi ki. Hatta eşim o zaman dedi ki; sonra ki ay nasıl vurulacaksın bu böyle olmaz. çok şükür gerek kalmadan işte hamile kaldım... Valla o zaman hiçbirşeye de dikkat etmedim tutmaz diye. ölesiye resmen temizlik yapmıştım:26:. Olsun işte 6ay boyunca artık yapamam iyi oldu
Hocam adetine mi 1afta kaldı? Ben adetimi beklemeden gitmştim dr. çünkü o zaman adet bayrama denk geliyordu.. Hani sende dedim, beklemeden kan testi yaptırailirsin..
Amin ecmain hocam, inş. Allah sizin en yakın zamanda muradınıza erdirir. Hamilenin duası kabul olurmuş diye, ben sizlere heeeepp dua ediyorum.
ya kızlar merhaba.bişey sorcaktım.
klomen rahmi inceltirmi?yani normalde daha çok kalınlaşması gerekirken,klomen bunu yavaşlatablirmi?