Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bu ay çok yoğun pıhtı geldi sürekli parçalı oldu acaba temizlendi mi dedim klomen kullanırken az geliyodu çünkü senin de mi öyle oldu acaba bide hayıt suyu etki eder mi
Bilmiyorum ki olabilir umarım iyi birşeydir temizlenmiştir

Bende bugün son yaptım daha yapmiyim artık o zaman insallah güzel sonuçlar almak nasip olsun artık hepimize
Amiiiiiiiiin!!! Hadi inşallah hayırlısıyla bu sefer ben de bugün regli oldum gibi ameliyattan mi ne ama çok az az bakalım yarın artar diye tahmin ediyorum. Böyle olunca ilacın ilk gününü hesaplamak zor oluyor

Amiiiiiiiiin!!! Hadi inşallah hayırlısıyla bu sefer ben de bugün regli oldum gibi ameliyattan mi ne ama çok az az bakalım yarın artar diye tahmin ediyorum. Böyle olunca ilacın ilk gününü hesaplamak zor oluyor
Aynen ya az olunca insan oldu mu olmadi mi arası kaliyo ama genelde ertesi gün yoğunlaşıyo insallah senden bu ay güzel haberi alicaz gibi hissediyorum hadi hayırlısı bakalim

Iyi diyelim kuzum. Bugün 2. Günü klomifenin. İki tane sabahları alıyorum. Ameliyat sonrası 3 ay daha devam etme kararı aldık yumurta takibine. Sen nasılsın canım?
Inşallah 3 aya kalmadan en yakın zaman da o mutlu sağlıklı haberi alırsın bende napim beklemeye devam 1 hafta kaldı adete bakalım sonuç inşallah güzel olur

Devlete gidicem demistin ayın 20 si gibi iptal mi ettin canım diğer aya mi bıraktın. Bende iyiyim çok şükür adete 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım
Gittim daha yaşın genç erken tedavi için dedi haziranda adet zamanı hormon ve amh falan bakılacak canım

Ay bu doktorlar da ya niye böyle yapıyolar anlamıyorum insallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla bebişine kavuşursun
Ne bileyim daha uzun yıllar bekleyenler var diye sanırım . Belki başka bi ilaçla deneriz dedi eşim de tahlil verecek inaşllah canım

Inşallah 3 aya kalmadan en yakın zaman da o mutlu sağlıklı haberi alırsın bende napim beklemeye devam 1 hafta kaldı adete bakalım sonuç inşallah güzel olur
Insallah canım hem benim için degidine hem senin için bu ay inşallah ikimizinde yüzü daha çok gülecek. Bekleme kısmı en zoru bence. Hele o bir hafta kala zaman geçmiyor. Neler yapıyorsun kendini meşgul etmek için? Ben bazen birsey bulamıyorum. Yemek temizlik vs tamam da onlar da bir yere kadar. sonra eşim evdeyse onun başının etini yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…