Bilmiyorum ki olabilir umarım iyi birşeydirBenim de bu ay çok yoğun pıhtı geldi sürekli parçalı oldu acaba temizlendi mi dedim klomen kullanırken az geliyodu çünkü senin de mi öyle oldu acaba bide hayıt suyu etki eder mi
Bende bugün son yaptım daha yapmiyim artık o zaman insallah güzel sonuçlar almak nasip olsun artık hepimizeBırak bence artık kuzum. Ben en fazla iki gün yaparım peak görünce sonra bırakırım.
Bence güzel düşünelim güzel olsun temizlemiştir inşallahBilmiyorum ki olabilir umarım iyi birşeydirtemizlenmiştir
Amiiiiiiiiin!!! Hadi inşallah hayırlısıyla bu seferBende bugün son yaptım daha yapmiyim artık o zaman insallah güzel sonuçlar almak nasip olsun artık hepimize
Aynen ya az olunca insan oldu mu olmadi mi arası kaliyo ama genelde ertesi gün yoğunlaşıyoAmiiiiiiiiin!!! Hadi inşallah hayırlısıyla bu seferben de bugün regli oldum gibi ameliyattan mi ne ama çok az az bakalım yarın artar diye tahmin ediyorum. Böyle olunca ilacın ilk gününü hesaplamak zor oluyor
Insallah kuzum inşallahAynen ya az olunca insan oldu mu olmadi mi arası kaliyo ama genelde ertesi gün yoğunlaşıyoinsallah senden bu ay güzel haberi alicaz gibi hissediyorum hadi hayırlısı bakalim
Iyi diyelim kuzum. Bugün 2. Günü klomifenin. İki tane sabahları alıyorum. Ameliyat sonrası 3 ay daha devam etme kararı aldık yumurta takibine. Sen nasılsın canım?
İyiyim canım aynı bu ay dinlenme oldu benim. Sen nasılsın?
Inşallah 3 aya kalmadan en yakın zaman da o mutlu sağlıklı haberi alırsınIyi diyelim kuzum. Bugün 2. Günü klomifenin. İki tane sabahları alıyorum. Ameliyat sonrası 3 ay daha devam etme kararı aldık yumurta takibine. Sen nasılsın canım?
Devlete gidicem demistin ayın 20 si gibi iptal mi ettin canım diğer aya mi bıraktın. Bende iyiyim çok şükür adete 1 hafta kaldı bekliyorum bakalımİyiyim canım aynı bu ay dinlenme oldu benim. Sen nasılsın?
Gittim daha yaşın genç erken tedavi için dediDevlete gidicem demistin ayın 20 si gibi iptal mi ettin canım diğer aya mi bıraktın. Bende iyiyim çok şükür adete 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım
Ay bu doktorlar da ya niye böyle yapıyolar anlamıyorumGittim daha yaşın genç erken tedavi için dedihaziranda adet zamanı hormon ve amh falan bakılacak canım
İyi kuzum ben de napym aynı. benim de 6 gün kaldıInşallah 3 aya kalmadan en yakın zaman da o mutlu sağlıklı haberi alırsınbende napim beklemeye devam 1 hafta kaldı adete bakalım sonuç inşallah güzel olur
Ne bileyim daha uzun yıllar bekleyenler var diye sanırım . Belki başka bi ilaçla deneriz dedi eşim de tahlil verecek inaşllah canımAy bu doktorlar da ya niye böyle yapıyolar anlamıyoruminsallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla bebişine kavuşursun
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinİyi kuzum ben de napym aynı. benim de 6 gün kaldı
Inşallah herşey hayırlısıyla güzel ilerler sonunda mucizene kavuşmak vardırNe bileyim daha uzun yıllar bekleyenler var diye sanırım . Belki başka bi ilaçla deneriz dedi eşim de tahlil verecek inaşllah canım
İnşallah canım seninde az kalmış herhaldeInşallah herşey hayırlısıyla güzel ilerler sonunda mucizene kavuşmak vardır
1 hafta kaldı benim de insallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize deİnşallah canım seninde az kalmış herhaldegüzel haberler alırız inşallah
Insallah canım hem benim için degidine hem senin içinInşallah 3 aya kalmadan en yakın zaman da o mutlu sağlıklı haberi alırsınbende napim beklemeye devam 1 hafta kaldı adete bakalım sonuç inşallah güzel olur