Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne kadar güzel bütün duygular bir arada yorgunluk heyecan zorluk mutluluk daha adını koyamadigin bi çok duyguyu bir arada yaşıyosun 🤲🥰🫶 Rabbim inşallah sağ salim kolayca kucaginiza almayı nasip etsin 🤲🤲🫶
Aynen canım sağlıkla gelsinler inşallah 🥰😍🙏🏻🤲🏻

İyiyim canım . Bebişlerde iyi 34. Haftaya geldik şükür bakalım ne zaman gelecekler🥰🥰🤗 sen napıyorsun nasıl gidiyor
Canimm kusura bakma anca girebildim 5 Nisan da ananemi kaybettik toparlanma süreci oldu açıkçası buralara hiç bakamadım 😔 nasılsın doğum zamanın geldi büyük ihtimalle dimi inşallah sende bebişlerde çok iyisinizdir

Canimm kusura bakma anca girebildim 5 Nisan da ananemi kaybettik toparlanma süreci oldu açıkçası buralara hiç bakamadım 😔 nasılsın doğum zamanın geldi büyük ihtimalle dimi inşallah sende bebişlerde çok iyisinizdir
Başınız sağolsun canım benim.
Allah rahmet eylesin. İyiym ben doğum yaptım erken geldi yaramazlar 34+6 da neredeyse 1 aylık olacaklar 🥰

Başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin, mekanı cennet olsun anneciğinin 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar;

Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Bende klomenn ve folik kullandım klomen sabah akşam aldım bir hafta boyunca bir hafta sonra Dr kontrol için çağırdı ve yumurtam büyümustu ama hiç bisekikde gebelik oluşmadı yaklaşık 4 ay boyunca aynı ilaçlar yazdi kullandım ama boşuna oldu hiç bisekikde oluşmadı gebelik şuan hsg cektirecegim haftaya inşallah

Başınız sağolsun canım benim.
Allah rahmet eylesin. İyiym ben doğum yaptım erken geldi yaramazlar 34+6 da neredeyse 1 aylık olacaklar 🥰
Çok sağol canim Allah razı olsun 🥰🤲 yaaaa çok sevindim sağ salim kucağına almışsın şimdiden sonra Rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🫶🤲🤲 nasılsın peki iyi misin alıştın mi ikizler çünkü çok farklıdır eminim o duyguyu isteyen herkese tattirsin Rabbim hayırlısiyla

Bende klomenn ve folik kullandım klomen sabah akşam aldım bir hafta boyunca bir hafta sonra Dr kontrol için çağırdı ve yumurtam büyümustu ama hiç bisekikde gebelik oluşmadı yaklaşık 4 ay boyunca aynı ilaçlar yazdi kullandım ama boşuna oldu hiç bisekikde oluşmadı gebelik şuan hsg cektirecegim haftaya inşallah
Rabbim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı hayrlı bı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲 klomen tedavisi bendede bı işe yaramadı yumurtalar büyüyodu ama gebelik oluşmadı hiç

Çok sağol canim Allah razı olsun 🥰🤲 yaaaa çok sevindim sağ salim kucağına almışsın şimdiden sonra Rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🫶🤲🤲 nasılsın peki iyi misin alıştın mi ikizler çünkü çok farklıdır eminim o duyguyu isteyen herkese tattirsin Rabbim hayırlısiyla
Aminn canım sağol . İyiyim canım alıştım ya çok güzel ama yorucu tabiki 🥰

X