Anladım canım. Hayırlısı olsun rahim filminden de korkma ben ameliyat bile oldum iki kere hersey geçiyor çok şükür.Bu ay ilaç kullanmadım bitkisel kür denedim bi ay daha deneyip olmazsa rahim filmine gidicem doktor ona göre tedavi belirlicek tekrar nasipse inşallah hepimiz için hayırlısı olur❤
Biz de bu ayda sonra bir ya da iki kere daha devam edeceğiz yumurta takibine olmadı artık doktor tüp bebek merkezine yönlendirecek ama tam o zaman da eşimin iş seyahatleri başlayacağı için önümüzdeki bahara kadar enaz ara vermek zorunda kalacağız. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Neler olacak göreceğiz önümüzdeki aylarda. Sabir ve salim kafayla, huzurla ve mutlulukla en önemlisi de sağlıkla geçsin de gerisi bir şekilde hallolur.Bu ay ilaç kullanmadım bitkisel kür denedim bi ay daha deneyip olmazsa rahim filmine gidicem doktor ona göre tedavi belirlicek tekrar nasipse inşallah hepimiz için hayırlısı olur❤
Korkunun gerçekten faydası yok malesef zamanı ileri atmaktan başka bi işe yaramıyo o yuzden bu ayda sonuç alamazsam gidicem insallahAnladım canım. Hayırlısı olsun rahim filminden de korkma ben ameliyat bile oldum iki kere hersey geçiyor çok şükür.
Inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan hayırlısıyla ve sağlıkla yavruna kavuşursunBiz de bu ayda sonra bir ya da iki kere daha devam edeceğiz yumurta takibine olmadı artık doktor tüp bebek merkezine yönlendirecek ama tam o zaman da eşimin iş seyahatleri başlayacağı için önümüzdeki bahara kadar enaz ara vermek zorunda kalacağız. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Neler olacak göreceğiz önümüzdeki aylarda. Sabir ve salim kafayla, huzurla ve mutlulukla en önemlisi de sağlıkla geçsin de gerisi bir şekilde hallolur.
İyileşme ve debelenme süreciule uğraşıyordum bebekler nasılsınız sizde surecnasil gidiyor gelişmesi olan yok mu henüz iyi haberler almak istiyorum
Çocuk isteyeli bir yıl dolduysa tedavi için erken değil bence bizim gibi üç dört yıl sonrada yasin geçmiş derlerNe bileyim daha uzun yıllar bekleyenler var diye sanırım . Belki başka bi ilaçla deneriz dedi eşim de tahlil verecek inaşllah canım
Merve doktor benim eşimin sonuçları ihtimal yüzdesi orta ama ihtimali arttıralım sperm kalitesi artsın diye tamamen doğal içerikli bitkisel bir ilaç yazdı biraz pahalıydı lira hesabıyla ama gerçekten çok etkili bir ilaç sporcular falan kullanıyormuş sizde kullanın istersenizEvet öylebu ay gitsem aşılama demişti doktor ama eşimin sonuçları iyi olmadığı için erteledim. Şu bitkilerden de sonuç alamazsak Eylül gibi gderim yine doktora
Galiba film çekilince bizde biraz mola vericezİyileşme ve debelenme süreciule uğraşıyordum bebekler nasılsınız sizde surecnasil gidiyor gelişmesi olan yok mu henüz iyi haberler almak istiyorumbenden 4 ay daha bir gelişme haberi gelmeyecek moladayiz
Bencede erken değil yaşımda 30 olacak temmuzda aman işte doktorlarÇocuk isteyeli bir yıl dolduysa tedavi için erken değil bence bizim gibi üç dört yıl sonrada yasin geçmiş derler
Amin canım benim inşallah hepimiz artık yakın zamanda kavuşuruz dileklerimize. Çok doğru dedin. Covidden öyle bir dilimiz yandı ki aslında birçok şeyin boş olduğunu öğretti bize valla. Insallah karşıma sizler gibi insanlar çıksın hep. Senin de karşına hep güzel kalpli insanlar çıksın tatlım benim.Inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan hayırlısıyla ve sağlıkla yavruna kavuşursunönce sağlık gerçekten hele şu covid döneminde daha daha iyi anladık sağlığın önemini o yuzden bizler iyi olursak inşallah herşeyin çözümü bulunur . Inşallah karşına kalbin kadar güzel insanlar çıksın hep❤
Ben 33 oldum valla 4-5 senedir istiyoruz. Zaman nasıl geçti gitti anlamadık. Şimdi ki aklım olsa tabi doktorları ikna ederdim. Eşim evde yok diye 2 sene deneyin dediler başlarda da biz çok üstünde durmamistik saf gibi öyle senede bir deni gelirse yumurtlamayaBencede erken değil yaşımda 30 olacak temmuzda aman işte doktorlar
Genelde filmden sonraki ay için ama hamile kalma ihtimali cook daha fazla artıyor. İlk 6 ay hatta. Film çekilirken verdikleri ilaç tüplerini biraz genişletiyormus ondan tahminen. Benim doktorum öyle demişti. Yani filmi çekip arkasına mola vermek genelde doktorların istemediği birseyGaliba film çekilince bizde biraz mola vericez
Gerçekten bu süreçte sizlerle paylaşımım olmasa daha da zorlanirdim ama iyi ki sizlerle tanıştım iyi ki varsinizAmin canım benim inşallah hepimiz artık yakın zamanda kavuşuruz dileklerimize. Çok doğru dedin. Covidden öyle bir dilimiz yandı ki aslında birçok şeyin boş olduğunu öğretti bize valla. Insallah karşıma sizler gibi insanlar çıksın hep. Senin de karşına hep güzel kalpli insanlar çıksın tatlım benim.
Ama aradım ben hastaneyi ilaç verdikleri için hemen gebelik istemiyoruz dediler bende şaşırdım herkes film sonrası daha kolay kalınıyo diyo bakalım benim doktor ne dicekBen 33 oldum valla 4-5 senedir istiyoruz. Zaman nasıl geçti gitti anlamadık. Şimdi ki aklım olsa tabi doktorları ikna ederdim. Eşim evde yok diye 2 sene deneyin dediler başlarda da biz çok üstünde durmamistik saf gibi öyle senede bir deni gelirse yumurtlamayanasıl olacaksa.
Genelde filmden sonraki ay için ama hamile kalma ihtimali cook daha fazla artıyor. İlk 6 ay hatta. Film çekilirken verdikleri ilaç tüplerini biraz genişletiyormus ondan tahminen. Benim doktorum öyle demişti. Yani filmi çekip arkasına mola vermek genelde doktorların istemediği birsey
Cidden zor canım ya eşin seyahat mi ediyor sürekli ?Ben 33 oldum valla 4-5 senedir istiyoruz. Zaman nasıl geçti gitti anlamadık. Şimdi ki aklım olsa tabi doktorları ikna ederdim. Eşim evde yok diye 2 sene deneyin dediler başlarda da biz çok üstünde durmamistik saf gibi öyle senede bir deni gelirse yumurtlamayanasıl olacaksa.
Genelde filmden sonraki ay için ama hamile kalma ihtimali cook daha fazla artıyor. İlk 6 ay hatta. Film çekilirken verdikleri ilaç tüplerini biraz genişletiyormus ondan tahminen. Benim doktorum öyle demişti. Yani filmi çekip arkasına mola vermek genelde doktorların istemediği birsey
Evet canım ya işi gereği ağustos gibi başlıyor mayıs a kadar sadece bir iki gün evde oluyor her ay. Haziran temmuzda da gidiyor ama daha kısaCidden zor canım ya eşin seyahat mi ediyor sürekli ?
Aynen canım öyle tabi. Hiç belli olmaz denk gelir belki olmazsa aşılama ya da tüp bebek düşünüyor musun?Evet canım ya işi gereği ağustos gibi başlıyor mayıs a kadar sadece bir iki gün evde oluyor her ay. Haziran temmuzda da gidiyor ama daha kısazor tabi ama napalim ekmek parası. İşini de severek yapıyor Allahtan yoksa çekilmez.
Vitagest diye bi vitamin verdi canm onu kullanmaya başladıMerve doktor benim eşimin sonuçları ihtimal yüzdesi orta ama ihtimali arttıralım sperm kalitesi artsın diye tamamen doğal içerikli bitkisel bir ilaç yazdı biraz pahalıydı lira hesabıyla ama gerçekten çok etkili bir ilaç sporcular falan kullanıyormuş sizde kullanın isterseniz
Düşünüyoruz ama dediğim gibi işinden dolayı ancak önümüzdeki bahar tekrar başlayabiliriz. Agustostan sonra ara vermek durumunda kalacağız. Neticede aşılama da olsa tüp bebek de olsa eşimin de burda olup gerektiğinde gidip benle sperm vermesi lazım yani ağustosa kadar böyle devam olmazsa da artık seneye baharda diğer yöntemlerAynen canım öyle tabi. Hiç belli olmaz denk gelir belki olmazsa aşılama ya da tüp bebek düşünüyor musun?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızdaDüşünüyoruz ama dediğim gibi işinden dolayı ancak önümüzdeki bahar tekrar başlayabiliriz. Agustostan sonra ara vermek durumunda kalacağız. Neticede aşılama da olsa tüp bebek de olsa eşimin de burda olup gerektiğinde gidip benle sperm vermesi lazım yani ağustosa kadar böyle devam olmazsa da artık seneye baharda diğer yöntemler