Aaa olabilir o zaman bak pek araştırmadım aslında ben ne söylesem yanlış olur şimdi ama insallah fayda eder kurtuluruz hayırlısıylaYok kuzu benim astimim olduğu için öncelik sırasındayım. Türkiyede de astimlilara yaptılar hem de burdan daha erken diye duydum.
Bu direk peak canım kaçırma vallahadi kolay gelsin
İkiside aynı koyulukta olmuyormu bende pek bilmiyorum aslındaYok benim yumurtlama dönemi olduğundan ama adete yakın böyle çıkanlar da dediğin gibi hamilelik olabiliyomus
Hamile olunca nasıl oluyo onu bende bilmiyorum canimİkiside aynı koyulukta olmuyormu bende pek bilmiyorum aslında
Ay evet öyle birsey var tabi ben ameliyat falan derken zaten hicbirsey yapmadım. Oruç bile 1 gün tutabildim ama olsun inşallah bu çabalarımız karşılığını bulacak.aslında iyi denk geldi bayram tatili olması geçen ay ramazan da çok sıkıntı olmuştu
Yumurtalamada ikiside aynı koyulukta silikleşincr çatlama oluyor galiba ben beceremedim pek bu testleriHamile olunca nasıl oluyo onu bende bilmiyorum canim
Inşallah ya o mutlu sağlıklı haberi alırsak zaten hepsini unuturuz benceAy evet öyle birsey var tabi ben ameliyat falan derken zaten hicbirsey yapmadım. Oruç bile 1 gün tutabildim ama olsun inşallah bu çabalarımız karşılığını bulacak.
Aynen ikisi aynı koyuluk ta yada t çizgisi c den daha koyu olunca pozitif oluyomuş dediğin gibi silikleşince de çatlama oluyomuş ama hergun yapmak saatini ayarla sıvı alımını kes uğraştırıcı birazYumurtalamada ikiside aynı koyulukta silikleşincr çatlama oluyor galiba ben beceremedim pek bu testleri
Aynen öyle sen takip edeceksin o zaman her günAynen ikisi aynı koyuluk ta yada t çizgisi c den daha koyu olunca pozitif oluyomuş dediğin gibi silikleşince de çatlama oluyomuş ama hergun yapmak saatini ayarla sıvı alımını kes uğraştırıcı biraz
Aynen canım bugün pik oldu yarın siliklesmeye başlarsa catliyo demektir inşallah bu ay hayırlısıyla çift çizgiyi görmek nasip olurAynen öyle sen takip edeceksin o zaman her gün
Ahahaha aynen yaaa insan ne yapacağını bilemez. Negatifi görünce biliyoruz me yapacağımızı ama allahim o günleri de göstersin bizlereInşallah ya o mutlu sağlıklı haberi alırsak zaten hepsini unuturuz bencedün diyorum ki eşime hamile olduğumu öğrensem nasıl sevinecegimi bilmiyorum kav aydır bu duruma öyle alıştık ki inşallah hayırlısıyla son bulur artik
Aminn Inşallah ya sevinmenin bi yolunu buluruz mutlakaAhahaha aynen yaaa insan ne yapacağını bilemez. Negatifi görünce biliyoruz me yapacağımızı ama allahim o günleri de göstersin bizlere
Ay hadi insallah ya bakalım belki bu ara vermek bana da iyi gelir napalim umut işte insan umut etmekten vazgecemiyo
Aynen artık gerek yok canım değerlendirdiysen de tamamdırKızlar testleri aticam size gerek var mı artık sizce devam etmeye yumurtlamayi görünce bırakıyoruz dimisutlaacc B birgaripmerve G Gizoludi
Ay inşallah ya hadi bakalım yine bu hiç geçmeyen bekleme zamanı geldi inşallah hepimiz için hayırlısı olurAynen artık gerek yok canım değerlendirdiysen de tamamdırİnşallah
İnşallah canım benim adet daha yeni bitti bu ay çok geldi anlayamadım ve kahvetengi lekede çok oldu başında ve sonundaAy inşallah ya hadi bakalım yine bu hiç geçmeyen bekleme zamanı geldi inşallah hepimiz için hayırlısı olur❤
Benim de bu ay çok yoğun pıhtı geldi sürekli parçalı oldu acaba temizlendi mi dedim klomen kullanırken az geliyodu çünkü senin de mi öyle oldu acaba bide hayıt suyu etki eder miİnşallah canım benim adet daha yeni bitti bu ay çok geldi anlayamadım ve kahvetengi lekede çok oldu başında ve sonunda
Bırak bence artık kuzum. Ben en fazla iki gün yaparım peak görünce sonra bırakırım.Kızlar testleri aticam size gerek var mı artık sizce devam etmeye yumurtlamayi görünce bırakıyoruz dimisutlaacc B birgaripmerve G Gizoludi