Başladık bakalım inşallah çatladığını da görürüz yaBence mutlaka değerlendirmeye başlayın canim bende bazen pik böyle çıkardı belli olmaz. Gün aşırı artık 10 gün çalışmalara başlayın derim.
Başladık bakalım inşallah çatladığını da görürüz yaumut işte ne bilim bu ay da böyle ilaçsız deneyelim dedim bakalım sonuç alacak miyiz bugün de yapınca nasıl çıkacak bakalım ovulasyon sen nasılsın napiyosun daha iyi mısın
Ara verdiği ay gebe kalan çok onlardan biri de sen olursun belkiIyiyim ben de ya artık hemen herseyi yapabiliyorum. Regliyi bekliyorum ben de işte ilaca baslayalim diye. Bak diğer basliktaki bir arkadaşımız senin gibi bir ay ara verdi ilaç falan kullanmadi bu sabah gördüm hamile kalmıştımI sallah darısı bizlerin de başına.
Ay hadi insallah ya ne güzel söyledin umut oldu bana bunu duymakIyiyim ben de ya artık hemen herseyi yapabiliyorum. Regliyi bekliyorum ben de işte ilaca baslayalim diye. Bak diğer basliktaki bir arkadaşımız senin gibi bir ay ara verdi ilaç falan kullanmadi bu sabah gördüm hamile kalmıştımI sallah darısı bizlerin de başına.
Bakalım şimdi bi daha yapicam canım sonucu yazarım yine ben pek kullanmadım bu testlerden o yuzden biraz tecrubesizmKuzum yeni gördüm daha olmamış gibi
Ay inşallah ya onları bende okuyorum hep umutlanıyorum insallaj bende umut olurum birilerine
Olmuş olmuş baya belliiiKızlar şimdi yaptım hemen T çizgisi C den önce cıktı ve daha koyu atıyorum resmini
sutlaacc B birgaripmerve G Gizoludi
Bugün yarın olmam lazım canım ama ameliyat olduğum için gecikir mi bilemiyorum. Bu arada dememis olabilirim iki gün önce ilk korona aşımı oldum çok mutluyumAy hadi insallah ya ne güzel söyledin umut oldu bana bunu duymakinsallaj hepimiz o mutlu haberi alırız senin ne kadar kaldı adete
Ay inşallah çatlar da hayırlısıyla sonuçları alırız yaOlmuş olmuş baya belliii
Aaa orda erken yapılıyo o zaman aşılar burda daha 50 60 yaş a yapıyolar galiba insallah biter biran önce bu süreçBugün yarın olmam lazım canım ama ameliyat olduğum için gecikir mi bilemiyorum. Bu arada dememis olabilirim iki gün önce ilk korona aşımı oldum çok mutluyum
Hamile oluncada böyle çıkanlar olmuş testlerde hamilelik mi bekliyorsun yumurtlama dönemin mi ondan mı yapıyorsun acabaKızlar şimdi yaptım hemen T çizgisi C den önce cıktı ve daha koyu atıyorum resmini
Yok benim yumurtlama dönemi olduğundan ama adete yakın böyle çıkanlar da dediğin gibi hamilelik olabiliyomusHamile oluncada böyle çıkanlar olmuş testlerde hamilelik mi bekliyorsun yumurtlama dönemin mi ondan mı yapıyorsun acaba
Anladım hayırlısı olsun değerlendir ozamanYok benim yumurtlama dönemi olduğundan ama adete yakın böyle çıkanlar da dediğin gibi hamilelik olabiliyomus
Ay inşallah güzel haberi vermek nasip olurAnladım hayırlısı olsun değerlendir ozaman
Amin inşallah hepimize nasip olsun artıkAy inşallah güzel haberi vermek nasip olur
Yok kuzu benim astimim olduğu için öncelik sırasındayım. Türkiyede de astimlilara yaptılar hem de burdan daha erken diye duydum.Aaa orda erken yapılıyo o zaman aşılar burda daha 50 60 yaş a yapıyolar galiba insallah biter biran önce bu süreç
Bu direk peak canım kaçırma vallaKızlar şimdi yaptım hemen T çizgisi C den önce cıktı ve daha koyu atıyorum resmini
Aminn inşallah burda da diğer topikler de insallah isteyen herkese nasip olsunAmin inşallah hepimize nasip olsun artık