Ay gerçekten o bekleme süresi çok zor ya günler geçmek bilmiyo sankiInsallah canım hem benim için degidine hem senin içinbu ay inşallah ikimizinde yüzü daha çok gülecek. Bekleme kısmı en zoru bence. Hele o bir hafta kala zaman geçmiyor. Neler yapıyorsun kendini meşgul etmek için? Ben bazen birsey bulamıyorum. Yemek temizlik vs tamam da onlar da bir yere kadar. sonra eşim evdeyse onun başının etini yiyorum
Her ay hepimizin yaşadığı duygularAy gerçekten o bekleme süresi çok zor ya günler geçmek bilmiyo sankiara ara örgü yapıyorum fırsat oldukça kalan zamanlarda kpss çalışıyorum falan derken gün bitiyo ama bunları yaparken aklına gelmiyo mu dersen aklımdan çıkmıyo demek en doğru cevap olur kendimde belirti arıyorum falan sonra diyorum ki dur yapma üzülüyosun akışına bırak falan
Ay sorma ya nolucak böyle her ay diyorum ki erkenden test yapmicam şimdiye kadar 4 tane test yaptım yine tabi negatif ama hergun yeni bi umut işteHer ay hepimizin yaşadığı duygularbana ama galiba 1 ay ara vermek iyi geldi. Her gün tabi hala düşünüyorum ama enazindan her an her sn değil çok şükür. Insallah ama regliye 1 hafta kala da aynı sekilde devam ediyor olurum onun garantisi yok tabi
Aaaay aaay ayy herkesin bu konuda psikolojisi aynı ama kimi yapınca rahatlıyor kimi yapmamayı tercih ediyor. İlk zamanlar ben de yapıyordum ama artık yapmıyorum beni iyi etkilemiyor diye.Ay sorma ya nolucak böyle her ay diyorum ki erkenden test yapmicam şimdiye kadar 4 tane test yaptım yine tabi negatif ama hergun yeni bi umut işte
Ya aslında bende kötü oluyorum negatifi görünce ama niyedir bilmem kendimi alamıyorum yapmaktanAaaay aaay ayy herkesin bu konuda psikolojisi aynı ama kimi yapınca rahatlıyor kimi yapmamayı tercih ediyor. İlk zamanlar ben de yapıyordum ama artık yapmıyorum beni iyi etkilemiyor diye.kaç gün kaldı regline?
Amaaaan bence bosver istiyorsan yap. Hiç kendini sıkıntıya da sokma aman bekliyim beklemiyim nasıl geliyorsa içinden valla. Ben de kontrole gittim bugün malesef kendi doktorum yoktu başka doktor baktı iki tane var dedi ama büyük olan sağda ve benim sağ tüpüm kapalı yani bu aydan umudum yokYa aslında bende kötü oluyorum negatifi görünce ama niyedir bilmem kendimi alamıyorum yapmaktan4 gün kaldı bakalım bekliyim diyorum artık
Öyle düşünme bakarsın büyük olan sağlıklı değildir diğeri sağlıklıdır hiç ummadığın anda mutlu haberi alırızAmaaaan bence bosver istiyorsan yap. Hiç kendini sıkıntıya da sokma aman bekliyim beklemiyim nasıl geliyorsa içinden valla. Ben de kontrole gittim bugün malesef kendi doktorum yoktu başka doktor baktı iki tane var dedi ama büyük olan sağda ve benim sağ tüpüm kapalı yani bu aydan umudum yoko yüzden saldım valla. En azından ama artık biliyorum kapalı taraftan gelirse zaten ihtimal yok diye. Ondan kendimi de boş yere beklentiye sokup üzmemiş olucam.
Canımm hayırlısı olsun
Ben de bugün oldum sancıdan kıvranıyorum
Evet canım ne diyelim böyle söylemekten başka bişey gelmiyo elimizden Inşallah yakın zamanda sağlıkla kavuştursun RabbimCanımm hayırlısı olsunvakti saati daha gelmemiş bizim demekki
Ahh bide o ağrı yok mu mahvediyo insanıBen de bugün oldum sancıdan kıvranıyorum
Sorma kuzum her ay böyleAhh bide o ağrı yok mu mahvediyo insanı
Bende duydum onu canım baya faydasını görenler varmış inşallah sana da fayda eder daha fazla hasret çektirmez RabbimSorma kuzum her ay böyleneyse yapcak bsi yok.
eşim test vermişti geçen gün sonuçlar eskiye göre kötü covid yüzünden. Geçen gün komşumuzu görmüş annem. Kız 1,5 yıldır evli olmuyormuş bi arkadaşı çakşır kökü suyu kullanmış faydasını görmüs ona da söylemiş deneyeyim ne çıkar demiş bu da. Almış eşiyle birlikte icmisler şimdi 6 haftalık hamile . Bana söyledi sipariş verdim iğnelerden sonuç alamayınca bide bunu deneyeyim dedim hem eşime de iyi gelir diye düşünüyorumovulasyon testi ile de takip ederim bakalm
İnşallah canım işe yararsa paylaşırım sizinleBende duydum onu canım baya faydasını görenler varmış inşallah sana da fayda eder daha fazla hasret çektirmez Rabbim❤
Bende bakalım bu ayda hayit ve incire devam edeyim olmazsa rahim filmini cektiricem sonra eşim de test versin en azından önümüzü görelim napalim insan her yolu denemeye çalışıyoİnşallah canım işe yararsa paylaşırım sizinle
Evet öyleBende bakalım bu ayda hayit ve incire devam edeyim olmazsa rahim filmini cektiricem sonra eşim de test versin en azından önümüzü görelim napalim insan her yolu denemeye çalışıyo
Herseyin hayırlısı canım. Zamanı geldiğinde hayırlısı ile olacak inşallah. Devam edecek misin ilaçla? Ne dedi doktorun bu kaçıncı seferdir?
Ay inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım gerçekten bişeyleri deneyip olumsuz sonuç almak çok zor bu defa güzel sonuçlar alırsın inşallah sağlıklaEvet öylebu ay gitsem aşılama demişti doktor ama eşimin sonuçları iyi olmadığı için erteledim. Şu bitkilerden de sonuç alamazsak Eylül gibi gderim yine doktora
Bu ay ilaç kullanmadım bitkisel kür denedim bi ay daha deneyip olmazsa rahim filmine gidicem doktor ona göre tedavi belirlicek tekrar nasipse inşallah hepimiz için hayırlısı olurHerseyin hayırlısı canım. Zamanı geldiğinde hayırlısı ile olacak inşallah. Devam edecek misin ilaçla? Ne dedi doktorun bu kaçıncı seferdir?